dragond500 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Witam, zastanawiam sie nad kołowrotkiem daiwa tdx 2508 ( match ) kołowrotek strasznie mnie interesuje ale zastanawiam mnie co moze znaczyc słowo match w tym przypadku myslę o podpieciu go do team dragon 275 3/14g i łowieniu kleni a raz na rok podpieciu go do st.croixa i poszukaniu sandaczy głowkami maks 25gr ale to naprawde raz do roku na wakacje. Moze ktos miał go w rekach i ma jakies zdanie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Dopisek "Match" często mają młynki nawet spiningowe, ale w wersji z płytką szpulką. Czy tak jest w przypadku tej Daiwy? Zabij mnie, nie wiem Poza tym. W Daiwach oznaczenie 2500- młynek w ww. rozmiarze i normalna, dość głęboka szpulka. 2506/2508- rozmiar j.w, ale z płytszą(szczególnie 2506), właśnie jakby matchową szpulką. Pozdro!Kamil Edytowane 5 Czerwca 2013 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi