Skocz do zawartości

Lamiglas SI Series Steelhead 3M "Powrelux" Resin

Rekomendowane odpowiedzi

Arek Phenix ,o który rozmawialiśmy testy przeszedł wzorowo.Wczoraj łukasz nim porzucał i zdecydowanie wprowadza do oferty.Przesynąłem 5 przelotek blizej rekojeści i w końcu gnie się jak powinien.Mega czucie i mega moc ,a rzuty na małych ringach szokująco dalekie :) Mysle ,że to jest to czego szukasz :D

Wieczorkiem,- po rybach sie odezwę,- łapy mi już latają  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  oj im starszy jestem tym głupszy,- zamiast odwrotnie :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Arku gdy napisałeś o tym, że te 5-6cm to jednak w wodzie

prawie stojącej, potwierdziłeś to co pisali inni użytkownicy.

Miałem już kijek, którym dało się w pewnych warunkach polowić

ledwo wymiarowych sandaczy na orginala 7cm, jednak w mojej wodzie,

niekiedy 4cm agresor przeciągał szczyt.

Powinna powstać jerkbaitowa baza charakterystyk blanków.

Miejsce gdzie każdy mógłby zrecenzować swoje wędzisko,

tak jak Ty to robisz.

Dzięki i pozdrawiam.

5 i 6-kami łowie na wewnętrznych zakrętach  które jak mają odsypaną piaskową lachę z patyczkami są bankowym zimowym kleniowiskiem i jaziowiskiem i woda płynie tam dość tak sobie wyraźnie na tyle wyraźnie że postawiony wobler pracuje poprawnie a ciągnięty mocno.

Piszę o tym bo tu dotykamy kolejnego złotoustego hasła "szczytówka klęka" pod którym kryje się bardzo pejoratywne znaczenie a w rzeczywistości jest ono bardzo wyolbrzymiane dlatego ze nie każda wygięta przy prowadzeniu szczytówka nie posiada już siły do zacięcia "klękajaca szczytówka" dla mnie jest synonimem tego iż jest już tak wygięta iż zacięcie jest nie możliwe....

Tak ostatnio się coraz częściej dzieje, że po holu w którym kij jest wygięty do połowy delikwent szuka już o oczko mocniejszego,- bo mu "kij klęka" a szczytówka wygięta w łuk  (nie w "U') nie daje rady,- jedno i drugie jest najczęściej błędnym wnioskiem i prowadzi jedynie do rozrostu tzw szafy...