Skocz do zawartości
  • 0

mikolaj

pitt

Pytanie

21 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Słuchaj Pitt, właśnie wszedłem by wrzucić taki post na forum. Wyprzedziłeś mnie ... ale to dobrze, cieszę się.

Ja też wystawiam buty. Mam numer 48 więc powinno się troszkę zmieścić. Oczywiście nic o długości 6' tam się nie wpasuje ale ... może dolniki??

W każdym razie dzisiaj Mikołaj przemówił, za pośrednictwem UPS'a. Jutro do 12.00 tuba z japońskim dziełami będzie w domu. Miejmy nadzieję, że Mikołaj pomógł w transporcie i wszystko będzie w jednym kawałku.

Życzę Wam wszystkim udanego i bogatego Mikołaja. Czego sobie życzycie?

Pozdrawiam

Remek

• 0

Mikołaj dziś, za dwa tygodnie moje imieniny, za 3 tygodnie Gwiazdka...

Oj nie ma lekko moja rodzinka w grudniu. Dziś rano Elfy (czyli moi dorośli i samodzielni synowie) bawiąc się w pomocników Mikołaja, spytali czy mam może jakiś wymarzony prezent, który ogarnął był wielkością marzenia wszystkie te trzy okazje... MAM... A co to - napisze jak dostanę...

Gadda Marzyciel

• 0

Guzu,

przyniósł dwie wędeczki ... jedną do mocniejszego łowienia (będę nią rzucał slidera, jacka, fatso, jerki yokozuny, guus'a i cięższymi gumami (tak, tak :D). Druga do lżejszego zastosowania (gumy, małe woblerki, siudakowe boleniówki itd. itd.). Czuję, że będzie się działo, oj czuję.

Fakt. Mikołaj miał za mały worek. Tuba wystawała dużo ponad worek. Ohhhh .... trza na ryby gdzieś wysokczyć .... tylko kurcze nie mam jak .... :( :( :( a może coś wykombinuję :unsure: :unsure:

No i obecnie mam trzy wędki castingowe i na tym kończę :D Jeszcze tylko wędka do trollingu ale tutaj wybór jest łatwiejszy. W kocu szczupaki u Komancza czekają.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Świetnie się składa bo zwiększam masę wyrzutową podstawowego boleniowca :lol: Takie lekko przeciążone ku tyłowi do superdalekich rzutów też by się przydały B)

Zbiorę zamówienia i zaatakuję Cię przed sezonem!!!

Oczywiście takie z przesuniętym srodkiem ciężkości też będą, Dużo czasu poświęcam teraz na blaszki podlodowe a przy okazji zabawy z cyną ołowiem i blachą pracuję także nad blaszką na bolki, waga 20 do - może nawet do 40 gramów.

moje okoniowe blaszki.

post-25-1348913161,2586_thumb.jpg

• 0

Tomku!

Mamy ostatnią kopię skutecznej stalowej boleniówki projektu pewnej znanej w Ausralii firmy a wykonywanej (z tymże logo) u naszych wschodnich sąsiadów... może łyknąłbyś na wzór (mam nadzieję, że Cie nie uraziłem :D )!?

Twórcze rozwijanie wzoru... hmm - dopuszczalne B)