admin Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Cześć,Słyszeliście już o jakiejś nowince ze stajni Shimano albo Daiwa na 2008r. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Najchętniej poczytabym o takich nowościach już przetestowanych przez forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Cześć,Słyszeliście już o jakiejś nowince ze stajni Shimano albo Daiwa na 2008r. PozdrawiamRemek nie, choć podobno m być steez z systemem DC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Mnie to też interesuje jakie as by konstrukcje interesowały. Mnie na przykład multik UL ze stajni Shimano o szpulce 9g i średnicy 29mm. Koniecznie niskoprofilowy i magnezowy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Mnie to też interesuje jakie as by konstrukcje interesowały. Mnie na przykład multik UL ze stajni Shimano o szpulce 9g i średnicy 29mm. Koniecznie niskoprofilowy i magnezowy. PozdrawiamRemekTakie rzeczy to tylko w... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 a mnie szpilka 8 lb/100yd do curado 101D....pomazyc każdy moze może być nawet 12g... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 mnie ... mnie... mnie.... w zasadzie nic bo juz mam co chcialem swego czasu interesowal mnie multik wielkosci antka AR z DC ale... chyba mi przeszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Mifciu,Smutne to co napisałeś PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 A ja z nowości chciałbym... to co już jest na rynku tylko dla mnie byłaby to nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 mifek by chciał płytką(lekką)szpulke do curado 201 z zintegrowana rozetka,coby standardowej ciągle nie przekładać wydało sie ale zemnie kabel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Sławku,Nie przesadzaj Pewnie coś znalazłoby się dla Ciebie czego jeszcze nie ma na świecie (chodzi mi o sprzęcik castingowy). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 mifek by chciał płytką(lekką)szpulke do curado 201 z zintegrowana rozetka,coby standardowej ciągle nie przekładać wydało sie ale zemnie kabel tak ale ta szpulka już dawno jest!!! A my tu fantazjujemy o przyszłosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckizet Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 czy Św. Mikołaj jest zalogowany na jerkbait.pl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ale z rozetką? czy sama?,bo o ile mi wiadomo to rozetek oddzielnie nie opychaja.jeśli tak to gdzie?a co do przyszłosci to może extremalnie lekki niski profil ze stajni shimano,odpowiednik CC-SS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 czy Św. Mikołaj jest zalogowany na jerkbait.pl?? napewno...każdy poważnie traktujący wędkarstwo jest tu zalogowany..tylko pajace omijaja to miejsce...o jak fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Hasior,Napisz do tego sklepu od części od kołowrotków - link gdzieś był. Myślę, że tam dostaniesz. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 czyli taki wunder waffe low profile no moze... w sumi eto by wystarczylo curado lekko podrasowac... choc nie wszyscy by byli szczesliwi z tak niskobudzetowego multika :mellow: :mellow: pod tymi wszystkimi megabassami, evergreenami, arivalami i innymi takimi cudakami wygladalby niczym ... mezalians Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 czyli taki wunder waffe low profile no moze... w sumi eto by wystarczylo curado lekko podrasowac... choc nie wszyscy by byli szczesliwi z tak niskobudzetowego multika :mellow: :mellow: pod tymi wszystkimi megabassami, evergreenami, arivalami i innymi takimi cudakami wygladalby niczym ... mezalians no i bardzo dobrze mifku!! TAcy zawsze szukają dziury w całym.. Ja uważam, ze to antares czy alphas powinny miec miano multika budrzetowego a curado powinno otwierać katalog.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Mifciu,Przesadzasz. Ja na Elitce mam chronarcha ale przydałoby się coś UL do tego kijka. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 wiesz do tej elitki z takim fajnym uchwytem pasowałby złoty 51 SS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Mifciu,Przesadzasz. Ja na Elitce mam chronarcha ale przydałoby się coś UL do tego kijka. PozdrawiamRemek przeciez taki multi już jest Liberto Pixy z szpulą o paramatrach takich samych jak presso. Ewentualnie lekka szpulka Ize 12g. Pixy na standardowej szpulce śmiga 3-4g taksamo komfortowo jak curado 5-7g...co cza wiecej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 No dobra chciałbym zestaw ładujący się od 1-2 gramów A tak poważnie to podobnie jak Mifek niewiele mi trzeba. Pstrągi mam czym łowić, kleni nie poławiam, szczupaki (tu jakiś low profile na przyszły rok pod jerki) choć jakbym mógł i chciał bawić się w kolekcjonerstwo to pewnie wiele nowości bym sobie zażyczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ja na prawde w chwili obecnej jestem sprzetowo usatysfakcjonowany.. co prawda chodzi mi jedna mysl... ale... nie wiaze sie z zakupem nowej zabawki a jedynie tunningien estetycznym juz posiadanego sprzetu tylko musze przekonac pewnego osobnika z tego forum by zechciał się podjąć wyzwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ja jak mi przyjdzie curado to też bede syty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 pod warunkiem ze kupisz mu szpulke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi