Skocz do zawartości
  • 0

Skradziono łódź - @patu

patu

Pytanie

..no to sobie k..wa popływalem..wczoraj z przystani skradzioni mi łódke z nowo zamontowaną, roczną Yamahą 4T f20BMHL ( na czapie 13.5) i przyczepką podłodziową...łodka to BK 400Lux, przyczepka sam jak na zdjęciach, silnik ze zdemontowanym rumplem - pod sterociągi...

jWiem, że szanse marne ale jakby ktoś, gdzieś cos slyszał prosze o info - 508410154....

http://imageshack.us/photo/my-images/834/zestawl.jpg/

..na zdjęciu ze starszym silnikiem 15KM, 2 dni temu zamontowałem najnowszą yamahe 20KM stopa L...

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Paweł, to jak parking strzeżony, jest dziadek, który ma powiadomić o odpowiednie służby i tyle. Przystań powinna mieć jakąś polisę OC od kradzieży.

Każdy czuł by się bezpieczniej i pewnie za ten komfort bylibyśmy gotowi dopłacić kilkadziesiąt pln rocznie, myślę że to taki rząd wielkości.

• 0

Patryk, ogromnie mi przykro. Przeglądam często różne portale sprzedażowo/aukcyjne pod kątem pływadeł, mimo, iż to odległa dla mnie jeszcze perspektywa. Dam znać jak tylko coś się rzuci w oczy. Mam nadzieję, że znajdą się te sk**syny i zostaną przykładnie ukarani.

• 0

Patryk serdecznie współczuje :(

Sam znam sytuacje kiedy traci się rzecz o ,ktorej marzyło się i w końcu człowiek sobie taką sprawił.

Jak napisał Janek złodziej to nie całkiem anonimowa osoba :o

Ktoś coś musiał widzieć -słyszeć.

Jak jest odpowiedzialnością przystani???

Bede czujnie obserwował portale i ogłoszenia.

Wspołczuje Karol :(

• 0

o masakra współczuję, jak zwinięta z przyczepką,to warto określić potencjalne drogi którymi mogli złodzieje jechać,z nad przystanie w różnych kierunkach,najlepiej jechać rowerem kilkoma trasami,i sprawdzić gdzie mają monitoring,sprawa jest do namierzenia,jeśli przejeżdżali koło monitorowanych budynków to na pewno ich nagrało a łódkę poznasz.może jakaś rejestracja auta,warto określić ramy godzinne kradzieży,sprawa jest pracochłonna ,trzeba by poprosić ludzi o ten monitoring.sporo roboty ale myśle warto,no chyba że tablice do auta ukradli lub na ciężarówę z plandeka załadowali.

• 0

Patryk powiadamiamy dużą grupę ludzi zajmującą się sprzedażą i handlem silnikami i łodziami w całym kraju trudno im będzie go upłynnić, są sposoby zbadać stan pochodzenia silnika i łodzi. Gorzej będzie jak jest kradzież na konkretne zamówienie gankstera.

• 0

Jak łódka skradziona w Skolwinie to jak znam Skolwin i okolicę to na owym Skolwinie łódka jest.

Leży sobie zapewne w okolicznym garażu i czeka.

Spora jest też szansa ,że łódka nie opuściła nawet przystani , a leży sobie w którymś z sąsiednich , przystaniowych garaży. 

Z tego co wiem to i tak często bywa ,że kradnie sąsiad sąsiadowi - tak jak bywa to też wśród działkowców.

Patryk , porób fotki , wyznacz jakąś nagrodę i porozklejaj w okolicy.

Powieś też w okolicznych knajpach takich jak "Jachtowa" na Lipowej i w okolicznych szkołach , może jakiś małolat coś widział.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...