admin Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Cześć,Jaki kołowrotek byście kupili? Chodzi mi o coś dobrego, finezyjnego, lekkiego .. tak by pasowało pod kijek zrobiony przez rodbuildera na blanku CD. Tak chciałem sobie podyskutować - może kiedyś PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 spinningowy???? co cię naszło?? Depresja zimowa czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Panie kumplecik do CD from New Zeland? może certate custom albo steez,ewentualnie stelka FD 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Wręcz przeciwnie. Myślę by sprawić sobie jeden kijek rzeczny, boleniowy i spinningowy. Niekiedy ... zwłaszcza po tegorocznych, różnych doświadczeniach warto mieć jeden spinning. Dlatego tak sobie myślę co by sprawić sobie taką wędkę. Oczywiście castingu nie zdradzę ale ... są pewne sytuacje w których spinningiem będzie lepiej PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Panie kumplecik do CD from New Zeland? Widziałem kilka wędek wykonanych na blankach tejże firmy. Każda mnie urzekła - są po prostu takie jak lubię. Wyobrażam sobie taką 2,7-2,9m do 25g może ciut delikatniejsza. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ....... są pewne sytuacje w których spinningiem będzie lepiej PozdrawiamRemek lepiej opisz te sytuacje. Bo jakos trudno mi sobie je wyobrazić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Podam jedną choć jest ich więcej -> jak musisz rzucić dalej Mam taką miejscówkę gdzie łowimy - castngowcy i spinningowcy. My sobie wyrywamy ręce a w tym samym czasie spinningista z uśmiechem tą samą przynętę rzuca dalej. Mówi się tam nawet, że są bolki dla spinningistów i castingowców. Na nieszczęście te dla spinningistów są większe i jest ich tam więcej PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Wręcz przeciwnie. Myślę by sprawić sobie jeden kijek rzeczny, boleniowy i spinningowy. Niekiedy ... zwłaszcza po tegorocznych, różnych doświadczeniach warto mieć jeden spinning. Dlatego tak sobie myślę co by sprawić sobie taką wędkę. Oczywiście castingu nie zdradzę ale ... są pewne sytuacje w których spinningiem będzie lepiej PozdrawiamRemek jak nie zobaczę na żywo to nie uwierzę <_< proponował bym coś wytrzymałego w wielkości 3000 4000 przełożenie nie musi być potężne bo ci sie młynek rozleci po 2 3 latach chociaz w twoim przypadku zestaw ten nie będzie ciągle w użyciu może stella 4000S albo daiwa certate albo caldia kix chociaż równie dobrze możesz sobie poradzić shimano super aero gt 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 np .bolek z burty z głeboką wodą za krzekami gdzie dobre jest wypuścić wobka z nurtem i tu długi kij pomoże bo do wody nie da razy wejść,bo za głeboko.znam kilka takich miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 remek ty chyba dawno na rybach nie byleś... a tak na poważnie dla mnie i mojego gusta jest tylko jedna maszyna... DAIWA MORETHAN BRANZIANO 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 @Remek Przypomina mi to trochę artykuł p. Krzyszczyka o uganianiu się za boleniem na Wisełce w okolicach Królewskiego Miasta Krakowa. Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Ja miałem CD 2,7m do 21g i masz rację Remku to genialne blanki. Ja sprzedałem bo brakowało kasy na nowe multiki, ale kiedyś na pewno zrobię sobie jeszcze taką wędkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Podam jedną choć jest ich więcej -> jak musisz rzucić dalej Mam taką miejscówkę gdzie łowimy - castngowcy i spinningowcy. My sobie wyrywamy ręce a w tym samym czasie spinningista z uśmiechem tą samą przynętę rzuca dalej. Mówi się tam nawet, że są bolki dla spinningistów i castingowców. Na nieszczęście te dla spinningistów są większe i jest ich tam więcej PozdrawiamRemek jak rozumiem opisujesz miejscówkę gdzie nie mozesz wykonac pełnego rzutu z nad głowy??? Ja bym kombinował z dynamicznym kijem w długości 7,6 moze nawet 8..dobry kij 7 pozwala posłac lotny i ciężki wabik na ponad 50m...Jak masz krzaczory za plecami to faktycznie jest trudno/ryzykownie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Podam jedną choć jest ich więcej -> jak musisz rzucić dalej Mam taką miejscówkę gdzie łowimy - castngowcy i spinningowcy. My sobie wyrywamy ręce a w tym samym czasie spinningista z uśmiechem tą samą przynętę rzuca dalej. Mówi się tam nawet, że są bolki dla spinningistów i castingowców. Na nieszczęście te dla spinningistów są większe i jest ich tam więcej PozdrawiamRemek jak rozumiem opisujesz miejscówkę gdzie nie mozesz wykonac pełnego rzutu z nad głowy??? Ja bym kombinował z dynamicznym kijem w długości 7,6 moze nawet 8..dobry kij 7 pozwala posłac lotny i ciężki wabik na ponad 50m...Jak masz krzaczory za plecami to faktycznie jest trudno/ryzykownie.. 50 metrów czasami nie wystarcza zwłaszcza na Wisełce poza tym ciężki wabik na metrowej wodzie to jak czołg na chodniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ładne te bransolino 3 tysiące podstawa to kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Podam jedną choć jest ich więcej -> jak musisz rzucić dalej Mam taką miejscówkę gdzie łowimy - castngowcy i spinningowcy. My sobie wyrywamy ręce a w tym samym czasie spinningista z uśmiechem tą samą przynętę rzuca dalej. Mówi się tam nawet, że są bolki dla spinningistów i castingowców. Na nieszczęście te dla spinningistów są większe i jest ich tam więcej PozdrawiamRemek nawet wiem gdzie tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 no to prawda dziś szurałem 30g pilkerem po dnie na metrowej wodzie.. Skoro 50m nie wystarcza to...cóz nie wszystkie ryby sa do złowienia. Jakoś trudno mi sobie wyobrazić zaciecie bola na takiej odległosci... ja łowiełem rapy głownie na żyłkę...50m na warcie drugi brzeg ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info.php?manufact urers_id=22&products_id=307 A może coś takiego PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 koło Czerwińska sątakie miejscówy ze machniecie około 100 tylko pomaga,super ostre kotwiczki plećka jak włosek i jak sie poszczęsci to sie zatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ładne te bransolino 3 tysiące podstawa to kolor Hasior chciałbym Ci powiedzieć, że jesteś wyjątkowo poprawny poli/este - tycznie <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 a skoro juz mowa o roznych kolowrotkach to ... ciekawi mnie coś takiego jak kanciaty rant szpuli w korbie.... widzieliście kiedyś coś tkaiego?? PS. sorry remek za OT. jak sie rozwinie to rozdzielmy maly link to filmiku oraz do strony - chyba - producenta...http://www.wavecastsystem.com/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 jak widze takie to nawet wypada być poprawnym,pozatym bransolino to chyba najładniejszy z daiw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 a skoro juz mowa o roznych kolowrotkach to ... ciekawi mnie coś takiego jak kanciaty rant szpuli w korbie.... widzieliście kiedyś coś tkaiego?? PS. sorry remek za OT. jak sie rozwinie to rozdzielmy maly link to filmiku oraz do strony - chyba - producenta...http://www.wavecastsystem.com/index.html Mifku ciekawe rozwiązanie, jeśli tak naprawdę to działa to koniec z grodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 cena maszyny nie jest wielka. gdyby nie to ze nie mam juz ani jednej korby to moze nawet bym sprobowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MefistoFishing Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Na wisełkę boleniową to sugerowałbym:1. exist 30002. Morethan 3000 lub Hyper Custom 30003. Nową Stelkę 40004. Wersja EKONO Twin Power Mg 4000 Dla konesera innych typów nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 No wreszcie, choć jeden się nawraca Którego CD namierzyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
Jaki kołowrotek byście kupili? Chodzi mi o coś dobrego, finezyjnego, lekkiego .. tak by pasowało pod kijek zrobiony przez rodbuildera na blanku CD. Tak chciałem sobie podyskutować - może kiedyś
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
14
9
8
7
Popularne dni
28 Lis
46
27 Lis
29