Wilk_ Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Witam. Od kilku dni szukam tematu, w którym ktoś pokazywał jak pokryć element w tamtym przypadku - o ile pamiętam - samochodowy taką ładną powłoką. Robił to w wannie... Nie pamiętam tytułu tematu, wydaje mi się, że było to na tym Forum (lecz szukam po różnych) - wie ktoś o czym mówię, gdzie to jest i udostępni link? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Witam co chcesz lakierowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 To nie było lakierowanie i o lakierowanie mi nie chodzi. Człowiek położył na wodzie taką metalową folię, potem na nią element, na którym powstała taka ciekawa powłoka. Rozważyłbym pokrycie w ten sposób multika, ale musiałbym jeszcze raz przeczytać cały temat - na lakierowanie się nie piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) To nie było lakierowanie i o lakierowanie mi nie chodzi. Człowiek położył na wodzie taką metalową folię, potem na nią element, na którym powstała taka ciekawa powłoka. Rozważyłbym pokrycie w ten sposób multika, ale musiałbym jeszcze raz przeczytać cały temat - na lakierowanie się nie piszę.Sprawdź w wyszukiwarce "Hydrografika". http://jerkbait.pl/topic/23996-folia-ochronna-na-multiplikator/ Edytowane 7 Czerwca 2013 przez makamba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Dokładnie, to hydrografika, bardzo ciekawy sposób zdobienia , "malowania" róznych elementów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Nooooo! Jeśli nawet to nie był ten temat konkretnie, to właśnie o tym. Dzięki jak nie wiem co, potem poczytam, bo jestem w trakcie kupowania kołowrotka i mam rozterki, jakby u mnie w okolicy potrzebny był lepszy i droższy niż za 50zł na te "pięćdziesiątaki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi