Skocz do zawartości

X-RODS - pracownia rodbuildingowa

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tylko chciałem podziękować za zaproszenie na to mini skromne otwarcie, które miało miejsce w poniedziałek i zaowocowało pierwszym zamówieniem złożonym w pracowni... Niechwaląc się w dużej mierze dzięki mnie. Ale to tylko dlatego, że jestem WIELKIM FANEM wędek, które wychodzą spod rąk Daniela.

PS> Danon - zawsze miałeś we mnie oparcie, więc jak tylko będę mógł pomóc ... wal jak w dym :D

PSS (społem) - Danon nie płaci mi za reklamę :mellow:

Swoją droga patrząc na design strony pierwsze co przychodzi mi na myśl to ... St. Croix :D jakiś taki podobny. Ale to tez sie dobrze składa... bo to moja ulubiona firma jeśli chodzi o blanki :D ... chociaż ostatnio widziałem świetny blank pstrągowy... I chyba nawet będę miał (???) okazję współtworzyć castingówkę na pstrągi budowaną właśnie na niej dla jednego z naszyhc forumowych kolegów.... :D

Dzięki za ciepłe słowa :D

Przyznam że absolutnie nie wzorowaliśmy się na StCroix-choć po zmianie mają ciekawą stronkę, ale byc może kolorystyka jest trochę zbiezna Staraliśmy się by klimat naszej strony oddawał poniekąd klimat naszych wędek: klasyczny,ciepły i stonowany ale też dopracowny technicznie i oryginalny w wykonaniu.

Stronka w końcu ruszyła dzisiaj, na razie jeszcze niepełna, będą na pewno kolejne zakładki, prawdopodobnie bardziej rozbudowana galeria zdjęć. Cenniki i galeria komponentów powinny być gotowe -wg zapewnień naszego webmastera-w ciągu ok 10 dni.

Bedziemy się starać by strona żyła,by wciąż pjawiały się na niej nowe zdjęcia, aktualizowała oferta, postaramy się umieścić więcej zdjęć naszych wedek i szczegółow wykonania.

Póki co każda uwaga jest mile widziana

Pozdrawiam

Daniel

Gratulacje Daniel, brakowało nam dobrego rodbuildera na naszyn szczecińskim podwórku...powiem tak, przerabiałem kilka patyków u Daniela jak i również budowałem coś pod siebie...Jakość wykonania PIERWSZA KLASA, design PIERWSZA KLASA...już wiem gdzie będę składał kolejne zamówienia - tylko X-Rods. Pozdro

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...