Friko Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Wreszcie rusza stronka naszego forumowego Kolegi-rodbuildera, Daniela:http://www.xrods.pl/mam nadzieje ze niedlugo zostanie uzupelniona o kolejne elementy. Dorsze na zdjeciach sliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 no w końcu :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Matuszewski Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Witam,Świetna grafika. Widziałem kilka wędzisk z tej pracowni-doskonale wykonane. Pozdrawiam,Ireneusz Matuszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Swietny design strony zarówno jak zdjęcia w galerii. Widać ze co raz więcej pracowni powstaje rodbuildingowych w polandzie i tak trzymać PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Ja tylko chciałem podziękować za zaproszenie na to mini skromne otwarcie, które miało miejsce w poniedziałek i zaowocowało pierwszym zamówieniem złożonym w pracowni... Niechwaląc się w dużej mierze dzięki mnie. Ale to tylko dlatego, że jestem WIELKIM FANEM wędek, które wychodzą spod rąk Daniela. PS> Danon - zawsze miałeś we mnie oparcie, więc jak tylko będę mógł pomóc ... wal jak w dym PSS (społem) - Danon nie płaci mi za reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Swoją droga patrząc na design strony pierwsze co przychodzi mi na myśl to ... St. Croix jakiś taki podobny. Ale to tez sie dobrze składa... bo to moja ulubiona firma jeśli chodzi o blanki ... chociaż ostatnio widziałem świetny blank pstrągowy... I chyba nawet będę miał (???) okazję współtworzyć castingówkę na pstrągi budowaną właśnie na niej dla jednego z naszyhc forumowych kolegów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Kiedy będzie jakiś cennik komponentów? PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Dzięki za ciepłe słowa Przyznam że absolutnie nie wzorowaliśmy się na StCroix-choć po zmianie mają ciekawą stronkę, ale byc może kolorystyka jest trochę zbiezna Staraliśmy się by klimat naszej strony oddawał poniekąd klimat naszych wędek: klasyczny,ciepły i stonowany ale też dopracowny technicznie i oryginalny w wykonaniu. Stronka w końcu ruszyła dzisiaj, na razie jeszcze niepełna, będą na pewno kolejne zakładki, prawdopodobnie bardziej rozbudowana galeria zdjęć. Cenniki i galeria komponentów powinny być gotowe -wg zapewnień naszego webmastera-w ciągu ok 10 dni. Bedziemy się starać by strona żyła,by wciąż pjawiały się na niej nowe zdjęcia, aktualizowała oferta, postaramy się umieścić więcej zdjęć naszych wedek i szczegółow wykonania. Póki co każda uwaga jest mile widziana Pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Daniel - gratulacje!!!! Proszę o kontakt w wiadomej sprawie PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Ja powiem tak,raz zmontowałem u Daniela kijka, teraz montują się 2 kolejne i na tym nie koniec zapewne,poprostu Gicior pasuje mi podejście do tego co robi Danon' pozdro i gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Gratulacje Daniel, brakowało nam dobrego rodbuildera na naszyn szczecińskim podwórku...powiem tak, przerabiałem kilka patyków u Daniela jak i również budowałem coś pod siebie...Jakość wykonania PIERWSZA KLASA, design PIERWSZA KLASA...już wiem gdzie będę składał kolejne zamówienia - tylko X-Rods. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 No no nie tylko u Was w Szczecinie.Ostatnio jedna sztuka zawitała do Lublina a będą i następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 A tak przy okazji: piękna strona! Aż zazdroszczę ale jest czego. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 @danielstrona jest absolutnie top i idzie w parze z wedkami, ktore wychodza spod twojej reki! gratuluje szczerze znakomitego otwarcia ... a reszte, to juz sam wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Tak tak , niech następna sztuka jak najszybciej trafi do Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sith Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Stronka extra. Już dodana do ulubionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art-Rod Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Daniel, świetna robota, gratulujemy! Podoba nam się ten styl.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Cześć Daniel.Fajna stronka gratulacje może już nie długo będę miał coś do zrobienia pozdrawiam Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Gratuluję!Świetna strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Również gratuluję strony i... może i ja coś na wiosnę będę zamawiać (jak wszystko pójdzie zgodnie z planem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Piękna strona. Zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Pewnie i ja skorzystam z usług X-RODS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Daniel Gratulki jak tak dalej będzie to masz wielki problem !!! ponieważ nie będziesz miał czasu na wspólne wypady tak od serca nie życzę Ci tego , ale życzę sukcesu który już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigi Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Mam dwa kije spod Danielowej ręki. Potwierdzam jakość i zaangażowanie w pracę. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Wczoraj odebrałem wędkę z pracowni XRODS, cudo!!! Dzięki Daniel:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 pochwal się jaki kijaszek odebrałeś ja też na początku stycznia nabyłem sprzecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi