popper Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Brawo Andrzejku. Piękne ujęcie w kontekście wędeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 MOMOI - zaskoczony jestem jej wytrzymałością.Cieńsza jak inne do tej pory i bardzo mocna.Parę dni temu szukałem Stren-a 30lb do tego kijaszka teraz zostaję już przy MOMOI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Moj pierwszy nowy custom od Daniela XLS 275 cw. 10-35.Budowany byl z mysla o wedkowaniu srednimi wobkami na odrze do 20 gram stawiajacymi sredni opor w wodzie.Kij ubrany w 11 fuji sic w tytanowych ramkach wazy okolo 159 gram.Dlugosc rekojesci od srodka stopki kreciolka wynosi 38,5 cm.Kij pierwotnie mial byc podpiety pod wielkosc daiwy 3000 wazacej 280 gram. Jednak jest na tyle lekki, ze zdecydowalem podpiac shimano sephie 3000 sdh wazaca 220 gram, ktora wywaza wystarczajaco kij. I w ten sposob moj zestaw opisany 10 - 20 lb wazy bagatela 380 gram Wykonanie jak to w Xrods.. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a4ba70e0b8bb3ce5.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d3bbc13399133065.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b74b3796171ea587.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/70368540910d4d75.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Od tego roku mam kijek na blanku pb zrobiony u Daniela. Akwenu na który jest dedykowany jeszcze się nie doczekał bo to dopiero w pażdzierniku. Kijek delikatny do linki 6-10lb. Łowię nim cały czas bolenie na jeziorze. Spisuje się fenomenalnie. Okazał się idealny do mojej techniki prowadzenia. Hol to poezja. No i to piękne pismo na split gripie . Następny w styczniu. Kupiłbym teraz ale co za dużo to może się na finansach odbić. Jak na razie jestem zszokowany możliwościami tej leciutkiej wędeczki. Pełny szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Najnowszy w moim arsenale patyk. UNIWERSAL Blank Phenix Saltwater. Zbrojony przez X Rods. 210 cm, 1 kawalek, 30 lb, spinn & cast . Zbrojenie dopasowane do obu typow kolowrotkow. Kijem moge spiningowac przy pomocy gum, woblerow, blach. Potem zmiana kreciola i vertical. Albo troll na wodach bez ryb powyzej 50 kg Na pewno tez w Szwecji sie sprawdzi przy szczupakach ... Miekka szczytowka, cos jak w hot shotach, ale potem nie ma takiego pnia, kij pracuje srodkiem i daje lifting power przydatny przy wasatych. To lzejszy brat znakomicie sie mi sprawdzajacego 198 60 lb z serii Black Diamond Phenix. Do tego dluga sumowa rekojesc, zwymiarowana tak jak ta w duzym Phenixie 60 lb. Wygodne wykonczenie dolnika. Uniwersalny uchwyt fuji soft touch 18. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 I ja muszę pochwalić Daniela i się Piękny kijek CD BR 275 do 35g. Wreszcie trafiłem spinna idealnego (jak na razie) na bassy. Wyjąłem już na niego ponad sto bassów i kilka trotek. Świetny kij do woblerów (płytkoschodzących i powierzchniowych) o masie do 25g. http://a.imageshack.us/img841/6146/img4964.jpghttp://a.imageshack.us/img409/1049/img4960y.jpghttp://a.imageshack.us/img40/8512/img4958d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 sie posypało danonowych wyrobów ładne kije panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 @Tpe, fajny CeDek.Ja ostatnio odebrałem od Daniela XLS-a tej samej maści (2.75, do 35gr). Kij atom, wykonanie to poezja - przeznczenie - jesienne, Odrzańskie drapiezniki. Łowi się nim niezwykle komfortowo, jak żadnym z poprzednich wędzisk ( a trochę sie ich przewinęło w ramach poszukiwań). Miotałem nim 30-gramową gumą, a i 3gramowego wobka potrafił posłac na napływ w razie jaziowej potrzeby.Jednym słowem - ma u mnie dożywocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Wiem Patu, oglądałem fotki Myślałem o XLS, ale podobno są bardziej kruche. Tu wędki zdrowo dostają, więc wolałem nie ryzykować.Jak kiedyś wrócę do kraju, myślę, że da rady nawet głowacicy. o trociach nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Guzu mógłbys zamieścić jakieś fotki tego kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 I ja muszę pochwalić Daniela i się Piękny kijek CD BR 275 do 35g. Wreszcie trafiłem spinna idealnego (jak na razie) na bassy. Wyjąłem już na niego ponad sto bassów i kilka trotek. Świetny kij do woblerów (płytkoschodzących i powierzchniowych) o masie do 25g. Niedługo i Ja swojego odbiorę od Daniela i wówczas pierwsze testy będą na trotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Guzu mógłbys zamieścić jakieś fotki tego kija? Zaktualizowalem info o nowym kijku. Sa fotki. Guzu p.s. Dzieki Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Fajny pomysł na kijek, spin&cast . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Blue Rapid 2,75m/1oz w dość nietypowej jak dla mnie odsłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Bardzo ladnie Waldku! Widze ze trzymasz sie CD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Waldku, Ty chyba się na kwiski rekord szykujesz, 1oz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Guzu do tej strzelby to by pasował niebieski Avet jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Avet trochę nie bardzo(nie ten kaliber, poza tym kolory poza srebrnym są na prawą łapkę)ale poprzednia odsłona Certate... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Mialem kiedys Certate... Ten srebrny sluzy rewelacyjnie. Na razie tak pozostanie Ale ostatnio na ten lzejszy zestaw wladowal sie jegomosc, ktory przy pierwszym odjezdzie niemal zabral cala linke ze stelli...a potem wlazl w jakies podwodne przeszkody. Duzy byl. Bo nawet raz sie dal niby podpompowac pare metrow... Jak wezmie na strzelbe to inaczej pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Rozmowa o kolowrotkach SW, ze wzgledu rowniez na jej potencjal trafila jako nowy watek do dzialu ogolneg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Czy ktoś wie jak skontaktować się z Danielem. Mam sprawę która zarówno mi, jak i jemu lezy na sercu. A nie mogę się od kilku dni dodzwonić ani na komórkę ani stacjonarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Może Daniel jest gdzieś na wyjeździe i nie odbiera telefonu ze względu na roaming. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 proszę próbować, z tego co wiem to Daniel jest na miejscu tylko bardzo zajęty jak zwykle...Dzisiaj z Nim rozmawiałem- trzeba Chłopaka zrozumieć , że w weekendy nie odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass-74 Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Witam. Też dzisiaj cały dzień próbowałem się dodzwonić do Daniela i ...poza zasięgiem sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi