psulek Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Raczej nie jest na wyjeździe. Telefon jest zajęty albo wyłączony/poza zasięgiem. Mam nadzieję że to tylko przejściowy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Rozmawiałem z Danielem wczoraj,był bardzo zabiegany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Próbuj do skutku..Ma troche inne sprawy teraz na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 No udało się wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Próbuję od 3 dni się dodzwonić do Daniela, ale nic z tego. Może tym razem gdzieś wyjechał? Niedługo maj, pewnie robi kije dla Was i zajęty PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktos Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 2 tygodnie temu zamawiałem u Daniela kijek, termin mam na koniec kwietnia bo mam mieć jakieś wyjazdy, może jest teraz na jednym z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 2 tygodnie temu zamawiałem u Daniela kijek, termin mam na koniec kwietnia bo mam mieć jakieś wyjazdy, może jest teraz na jednym z nich.Dzięki za cenne info Poczekam, w końcu kiedyś się dodzwonię. PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass-74 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Próbujcie na stacjonarny,oczywiście od poniedziałku do piątku (najpewniej)jeśli będzie w pracowni to raczej odbierze. Ruch ma w pracowni ogromny więc rączki też ma zajęte i drzwi się też nie zamykają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris gno Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Rozmawiałem z Danielem w piątek mówił że jest na wyjeżdzie i będzie w pracowni w poniedziałek (i kijka mi wyśle ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Rozmawiałem z Danielem w piątek mówił że jest na wyjeżdzie i będzie w pracowni w poniedziałek (i kijka mi wyśle )Super, teraz wszystko jasne. Dzięki! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 To mieliście więcej szczęścia bo mi obiecał kijki na 1 kwietnia i d...chyba to był raczej żarcik prima-aprilis a czekam dobre 6 m-cy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Daniel tak ma Kochaj albo rzuć Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ...chyba to był raczej żarcik prima-aprilis a czekam dobre 6 m-cy Czyli jeszcze tylko 3 miechy i kijek się 'urodzi'... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Rolen, czyli np. bez zaliczki to by było jak niepokalane poczęcie My tu śmichy, chichy, a Mariano pewnie wkurza się jeszcze bardziej, bo to jego kij Oby warto było czekać... wygląda na to, że Daniel powinien się sklonować, najmarniej raz I zatrudnić sekretarkę. Albo ze dwie <_< PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Rolen, czyli np. bez zaliczki to by było jak niepokalane poczęcie My tu śmichy, chichy, a Mariano pewnie wkurza się jeszcze bardziej, bo to jego kij Oby warto było czekać... wygląda na to, że Daniel powinien się sklonować, najmarniej raz I zatrudnić sekretarkę. Albo ze dwie <_< PozdrawiamGrzesiek Albo zacząć szanować klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Brawo Panowie...wieszacie psy na człowieku nie znając powodu tych niekontrolowanych zaniedbań...tylko żeby nie było Wam później głupio Może znamy powody a może nie , ja na przykład nie wieszałem choć mogłem .Sytuacja Mariusza jest dosyć skomplikowana , chłopak i tak wykazuje dużo cierpliwości 6 miesięcy to szmat czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 No cóż, myślę że Klienci mają prawo do wyrażania swoich ocen. Do tej pory w wątku były wyrażane oceny pozytywne, i nikomu to nie przeszkadzało. Teraz wyrażane są oceny negatywne - taka kolej rzeczy. Jak się prowadzi działalność handlową, dotrzymywanie terminów jest miarą profesjonalizmu tej działalności. Ja akurat nie mogę na Daniela narzekać, chociaż jedyną wędkę jaką dla mnie zrobił zamawiałem kilka lat temu, zanim oficjalnie powstała pracownia. Za to miałem z osobistą dostawą do rąk własnych między jakimiś kieckami - ech, miło wspominam tamte czasy. Niestety, zauważyłem że większość polskich rodbuilderów delikatnie mówiąc nie rozpieszcza swoich Klientów terminowowością realizacji usług Jeśli to kogoś pocieszy, to sam czekam juz siódmy miesiąc - w inniej pracowni - na realizację 3 kijów na blankach MHX. Aczkolwiek dzisiaj miały byc do mnie wysłane - i być może zostały, ale tego nie wiem, bo również nie mogę sie dodzwonić Myślę że dopóki na tym rynku nie powstanie ze 2-3 razy więcej pracowni, to tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Friko - tamci się przeprwadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Dajcie Danielowi spokój.Może ma jakieś problemy rodzinne, zapewne tak, nic więcej nie będę mówił.Może i trochę czasem trzeba u niego poczekać ale dostaje się extra wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Dajcie Danielowi spokój.Może ma jakieś problemy rodzinne, zapewne tak, nic więcej nie będę mówił.Może i trochę czasem trzeba u niego poczekać ale dostaje się extra wykonanie. Dobrze Jozi pisze. Na ostatni projekt wędziska realizowany przez Daniela także czekałem około 4 miesięcy. Plus miesiąc na ściaganie blanku w określonej długości oraz kolorze z NZ (via Kraków ) ale ostatecznie jak zawsze warto było. Ostateczny efekt więcej niż zadowalający. Każdy ma w życiu prywatnym lub zawodowym jakieś nieprzewidziane sytuacje. Spróbujmy to zrozumieć i uzbroić się w odrobinę cierpliowści. Mi było łatwo bo okres oczekiwania przypadł na czas zimowego zastoju ale teraz wiosna pełną parą i Koledzy jak czytam nie mogą wysiedzieć spokojnie w oczekiwaniu na kija . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Niemam zamiaru rzucać błotem w Daniela.Rozmawiałem z nim wcześniej.Wiem,że miał sporo problemów ale czekac ponad 6 miesięcy na kij to troche zbyt długo szczególnie,że od pewnego czasu w rozmowach słysze jakieś terminy wysyłki wędek i co?Nic poprostu tel wył.Jestem bardzo cierpliwym człowiekiem ale nie lubie oszukaństwa i olewczego podejścia.A do śmiechu mi wcale nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 @Mariano i słusznie mówisz, Daniel nie powinien kręcić terminami, tylko powiedzieć konkretnie.To nie jest poważne traktowanie klienta, który chce zamówić kij na konkretną rybę i zależy mu na terminie.Mnie jak zależy na terminie to Krzysztof ZielińskiFishingart jest niezawodny jak mówi, że będę miał kij za 2 tygodnie to z reguły po 10dniach był już u mnie.Nie wyobrażam sobie czekania 6miesięcy na kij no chyba, że z NZ blank trzeba ściągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Szczerze powiem,że niewiem jak narazie rozwiązać tą sprawe.A w 6 m-cy to mozna z kosmosu ściągnąć blanki Pozostaje czekanie ale ciśnienie rośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Wracajac do meritum.Czyli do ryb i wedek. 151 cm z niedzieli, zlapany na wedke zbudowana przez Daniela. Phenix 30 lb. Na gume 15 cm na glowce 15 g, z opadu.Hol troche trwal. Mam na to swiadkow! Jakis wyjatkowo nieustepliwy byl ten sumek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi