Jozi Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 @Guzu powinieneś spożyć bardziej treściwe śniadanie bo jak sumek przekroczy 200centów będziesz robił za kotwicę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 @Jozi, Dzieki za troske.Swoje 80 waze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 W grudniu wysłałem do Daniela kija do przeróbki zapłaciłem zaliczke,i czekam,po paru tyg dzwonie,to było,przepraszam nie moge teraz rozmawiac,oddzwonie do pana i co do konca dnia tel wyłączony,mineło kilka dni,dzwonie z nie swojego nr,odbiera a jak mówie o jaki kij chodzi i kto j jestem,to znowu ze pózniej sie odezwie, i nic ,u Zielinskiego juz zdazyłem nowy kij zrobic a tu sie jednej części nie da przerobić,a obiecane było ze pod koniec stycznia będzie.A wysłałem własnie do jego pracowni,bo po batsonie u niego zrobionym było wszystko ok,mimo ze 2koniec polski,a etraz nawet na meile odpisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Na meile nie odpisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Panowie nie przeginajmy... Świat na wędkach, ich przeróbkach czy tym podobnym się nie kończy!Czasami w życiu są ważniejsze sprawy do załatwienia...Bądźmy wyrozumiali dla Kolegi Daniela i czekajmy cierpliwie na swoje zamówienia... P.S ja też czekam na swoją zabawkę to odpowiedź na kolejne pytanie do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Panowie nie przeginajmy... Świat na wędkach, ich przeróbkach czy tym podobnym się nie kończy!Czasami w życiu są ważniejsze sprawy do załatwienia...Bądźmy wyrozumiali dla Kolegi Daniela i czekajmy cierpliwie na swoje zamówienia... P.S ja też czekam na swoją zabawkę to odpowiedź na kolejne pytanie do mnie... Ile czasu czekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 A jak Ci powiem ile czasu czekam czy to coś zmieni!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Panowie. Kolega Daniel poza tym, że jest wziętym rodbuilderem, człowiekiem jak każdy z nas, jest też użytkownikiem naszego Forum, tak? Więc kiedy będzie miał okazję, zapewne napisze tu kilka słów o powodach swojej niedyspozycji i poślizgach w terminach.Apeluję do Kolegów, którzy czekają (obiektywnie - zdecydowanie zbyt długo! i zdecydowanie ze zbyt słabym kontaktem!) na swoje zabawki, o wstrzymanie się z komentarzami, które nic nie wnoszą. Ani nie przyspieszą one biegu spraw, ani nie pomogą żadnej ze stron. Jest wątek o kontrahentach. Jeśli kogoś nie interesują okoliczności kłopotów w XRods, to pisze tam, że jest zawiedziony czasem oczekiwania i tyle. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktos Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Dobrze prawi kolega Maynard pisanie tutaj czegokolwiek nic nie zmieni a tylko zaśmieca forum, od tego są inne wątki jeżeli już ktoś bardzo chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam, Ja z kolei mysle, ze w pewnym stopniu sami jestescie winni takiego stanu rzeczy. Wszelkie bajery na dolnikach, 15 roznych kolorow korka w jednej wedce, wyplatanki, przeplatanki, pierscionki czy uchwyty kolowrotka od Matagiego we wszelkich kolorach teczy i czort wie co jeszcze. To zajmuje czas i w momencie zlego spasowania jednego elementu nie da sie szybko zadzwonic do pana Kazia za rogiem i zamowic element, trzeba czekac na dostawe z Japoni. Kilka moich wedek zajelo sporo czasu na dokonczenie, mialem elementy od Matagiego, toczone pod wymiar elementy drewniane i wszelkie rozne bajery. Tak juz bywa. Pracowni w Polsce jest sporo, jak wam cos nie pasuje u jednej czy innej to zmiencie, moze cos blizej siebie, mozna podjechac i pogadac, zobaczyc jak sie to robi itd.Jakosc wyrobow u wielu znaczaco sie poprawila w ostatnich latach. Moze jakas nauczka na przyszlosc? Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Bujo, to też nie od końca tak. Przecież jest klient, rodbuilder, zamówienie z dowolnym pierdolnikiem i określony przez buildera termin. No i ten kontakt..Mi tylko chodzi o to, że dotąd był to wątek o pięknych wędkach i chciałbym, żeby tak pozostało.Jeśli ktoś potrzebuje, są wątki odpowiednie na Forum do dyskusji o zamówieniach wszelkich, a jeśli ktoś bardzo chce, może założyć osobny wątek i tam podzielić się z kolegami swoimi kłopotami. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Grzesiek, Tu jest o drugiej stronie tych wedek, dalej dotyczy pracowni, sam zainteresowany sie nie wypowiada, zgloszen do moderatorow nie bylo, ja nie widze problemu a to jak napisalem niech bedzie ostrzezeniem. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Michał Luz, wszystko jest w porządku. Mi tylko szkoda takiego ładnego wątku, dlatego apelowałem do kolegów, a nie do moderacji Pewnie, że poza urodą produktów jest szereg spraw związanych z pracowniami, nie należy tych tematów omijać (bo Koledzy mają słuszne pretensje),ale dlatego wskazałem Kolegom inne możliwości niż ten wątek, być może równie dobre dla nich, a nie psujące tej galerii.Tak z mojego punktu widzenia, podziwiającego sztukę użytkownika to napisałem. Życzę wszystkim jak najszybszego i satysfakcjonującego zrealizowania zamówień, a ja kończę OT w tym wątku. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Michał Luz, wszystko jest w porządku. Mi tylko szkoda takiego ładnego wątku, dlatego apelowałem do kolegów, a nie do moderacji Pewnie, że poza urodą produktów jest szereg spraw związanych z pracowniami, nie należy tych tematów omijać (bo Koledzy mają słuszne pretensje),ale dlatego wskazałem Kolegom inne możliwości niż ten wątek, być może równie dobre dla nich, a nie psujące tej galerii.Tak z mojego punktu widzenia, podziwiającego sztukę użytkownika to napisałem. Życzę wszystkim jak najszybszego i satysfakcjonującego zrealizowania zamówień, a ja kończę OT w tym wątku. PozdrawiamGrzesiek Grzesiek ale to nie jest galeria tylko post dotyczący pracowni. P.S. Ja też nie mam zamiaru zaśmiecać tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Lisiecki Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Minął kolejny tydzień bezskutecznych prób dodzwonienia się do Xrods. Abstrahując od być może uzasadnionych przyczyn niewywiązywania się z umów, kolega Daniel niestety nie uznał za stosowne powiadomić klientów o możliwym czasie trwania opóźnienia. Zamiast tego wyłączył telefon i nie odpisuje na maile... Jeśli ktoś ma jakieś pomysły na wyjście z tej dziwnej sytuacji lub informacje ile jeszcze mamy czekać- proszę o kontakt. Przy okazji witam wszystkich, bo to mój pierwszy post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witaj na forum.W pełni rozumiem Twoją sytuacje.Sam jestem w podobnej ale naprawde wytrzymaj troche jeszcze czasu,napewno Daniel się z Toba skontaktuje i ogarnie temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris gno Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Dziś dość niespodziewanie zapukał do mnie kurier z przesyłką od Daniela.Dziękuje bardzo myśle że kijek będzie dobrze służył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 panowie spokojnie jestem po rozmowie z danielem bedzie ok tylko troche czasu i cierpliwosci ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Licze,że worek z prezentami od Daniela się rozwiąże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Dodam Od razu ze od samego poczatku podziwialem Kijki z pracowni XRods. Gdy postanowilem sam sie zabawic w RB postanowilem wlasnie tam zamowic swoje blanki. Blanki mialy laczna wartosc 1200zl. Zamowilem je 6 tygodni wczesniej, oferowalem rowniez zaliczke zeby nie bylo ze potem zrezygnuje. Niestety po 6 tygodniach i 2 rozmowach telefonicznych zostalem skierowany do Pana Irka Matuszewskiego. Naszczescie Pan Irek stanal na wysokosci zadania i bodjze w 4 dni mialem 4 najwazniejsze Blanki w domu. Rozumiem ze ktos ma problemy osobiste i nie mam nikomu nic za zle ale takie rzeczy mozna rozwiazac od razu i nie przyjmowac zamowienia. Mam nadzieje ze jednak wszystko sie ulozy i Wasze kijki dojda niedlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niciej Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Panowie ja również czekam na kilka wędek z Xrods, w tym na jedną od września 2010r i ja wszystko rozumiem że można mieć różne problemy: większe bądź mniejsze(i niech nikt nie próbuje się ze mną licytować na swoje bądź innych problemy) ale niestety powoli zaczynam tracić cierpliwość i chyba mam do tego po takim czasie oczekiwania prawo.Wędki miałby już ostatecznie i bezwzględnie gotowe na Wielkanoc 2011r, niestety wszystkie znaki na niebie i na ziemi(wyłączony telefon chyba od dwóch tygodni, zero odpowiedzi na email, skype to samo, no innych sposobów komunikacji już nie znam) że ponownie zostałem krótko mówiąc wystawiony do wiatru.Pozostaje mi mieć nadzieję, że sprawa szybko się wyjaśni i oby tak się stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 kiedys, moze jakis rok czy dwa temu(?), napisalem w watku 'nie polecam kontrahenta', ze ta pracownia to jakis zart a podejscie do klienta, to juz wogole relikt z okresu najczerwienszej czerwieni, golych hakow i polek pozastawianych octem ... taki starszny lament sie po moim poscie zebral, ze go wykasowalem ... a szkoda, bo jak widze nadal sie nic nie zmienilo i byc moze kilka osob dobrze by sie zastanowilo przed zamowieniem w tej 'firmie' ... ale jak ja to zawsze widze, obligacji do zakupu nie ma, a ze sa inne pracownie, wiec problemu tez nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niciej Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Daniel z Xrods niespodziewanie zadzwonił dziś do mnie i sprawa się wyjaśniła- wędki będę miał po weekendzie majowym, także będzie mały poślizg w stosunku do ostatniego ,,świątecznego terminu, ale jak najbardziej uzasadniony..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi