Skocz do zawartości

X-RODS - pracownia rodbuildingowa

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

A jednak kasa wygrała!

Tak się własnie zastanawiałem kto znowu to spieprzy!? :unsure:

Może Adwokaci XRods zrzucą się na przelew dla Kolegi @rolen,

żeby już nie zaśmiecał ponownie tego wątku, w którym i tak już za wiele zostało powiedziane!

P.S

Z chęcią się dorzucę bo mam już dość czytania takich postów! :angry:

A może być złoto zamiast mamony!? Tylko, że jak w kruszcu to może trochę dłużej potrwać! :lol:

Zabrakłoby Ci kasy chłopie na to dorzucanie...hehe

Dużo złośliwości, a konkretów jak zwykle brak...

POCIĄGNĄŁEŚ WĄTEK IDEALNIE!

Daniel jest czlowiekiem uczciwym,a wykorzystywanie przeciw niemu splotu nieszczesliwych zdarzen, przytaczanie przypadkowych i nieprawdziwych (czesto) informacji, stawia ich tworcow w jednoznacznie podlej roli.

Szanowny kolego robert67@ adwokacie XRods - nie wyskakuj mi proszę ze stwierdzeniem o podłości do osób pokrzywdzonych przez Daniela, bo jest to delikatnie mówiąc nie na miejscu.

Człowiek bierze do rąk czyjeś pieniądze, umawia się na na ich oddanie (czyt. przelew) i błoga cisza... Przez 2 miesiące brak kontaktu i jakiejkolwiek reakcji, powiedz mi zatem gdzie tu uczciwość?

Drogi kolego Rolen, daleki jestem od pelnienia adwokackich uslug. Mam rowniez obawy iz Daniel bylby z takowych zadowlony.

Jemu nie potrzeba adwokatow i z tego mysle obaj zdajemy sobie sprawe.

Danielowi bardziej od tego potrzebny jest czas, zyczliwosc i zrozumienie. Z tym niestety bywa roznie.

Absolutnie nie podwazam Twoich racji. Upominanie sie o swoje w tym wypadku jest naturalne. Mnie bardziej chodzilo o formy dochodzenia swoich roszczen.

Wiem juz ze oczekiwac od Ciebie cierpliwosci czy zrozumienia nie mozna. To oczywiscie w zadnym razie mnie dziwi. Masz swoje powody. Jezeli co jest faktem Daniel zawalil sprawy to, co juz wielokrotnie podkreslano, musial miec prawdziwa przyczyne.

Jezeli w tym watku istnieja oskarzenia pod Jego adresem to nie sposob przemilczec pozytywow. I dlatego wlasnie po otrzymaniu wspaniale wykonanego kija musialem Wam o tym powiedziec.

To rowniez i dla Ciebie kolego Rolen mial byc sygnal ze Daniel stara sie i wywiazuje z umow jak potrafi.

Chcialem by byla to kolejna informacja, niosaca dobre wiesci.

Co z tego, kiedy w dalszym ciagu istnieje jeszcze kolejka niezadowolonych.

Z chęcią porozmawiałbym sobie osobiście z Danielem i zrobił stosowne ustalenia, ale niestety nie nie mam takiej możliwości już od dłuższego czasu.

Pewne rzeczy można jakoś w ludzki sposób usprawiedliwić, ale nie wszystko...

KONIEC Z MOJEJ STRONY.

Tymczasem główny zainteresowany nadal nie poczuwa się do jakiejkolwiek odpowiedzialności, zwykłych przeprosin czy wyjaśnień, za to ma gorących obrońców i całą rzeszę swoich klientów głęboko w dupie.

Może zamiast nieodbierania telefonów i nieodpisywania na maile wystarczyło by krótkie oświadczenie z PRZEPROSINAMI dla klientów i małym wyjaśnieniem?

Powiem tak, jakbym nie poszedł do pracy kilka lub kilkanaście dni z rzędu bez usprawiedliwienia, mógłbym z powodzeniem ustawić się w kolejce po zasiłek dla bezrobotnych... Ale widzę że jestem tu chyba wyjątkiem.

Tymczasem główny zainteresowany nadal nie poczuwa się do jakiejkolwiek odpowiedzialności, zwykłych przeprosin czy wyjaśnień, za to ma gorących obrońców i całą rzeszę swoich klientów głęboko w dupie.

Może zamiast nieodbierania telefonów i nieodpisywania na maile wystarczyło by krótkie oświadczenie z PRZEPROSINAMI dla klientów i małym wyjaśnieniem?

Powiem tak, jakbym nie poszedł do pracy kilka lub kilkanaście dni z rzędu bez usprawiedliwienia, mógłbym z powodzeniem ustawić się w kolejce po zasiłek dla bezrobotnych... Ale widzę że jestem tu chyba wyjątkiem.

Gdybyś bardziej zgłębił temat, pewnie nie pisałbyś tak.

Polecam lekturę. Nie w obronie a tylko tak, dla jasności: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=247676 msg_247676

26.04 Daniel w poście napisał że skontaktuje się z każdym oczekującym Klientem w najbliższych dniach....

Sarkastycznie piszcząc to i w roku 2018 będą najbliższe dni

ja na ten przykład nie doczekałem się ani telefonu ani mejla ani pocałuj mnie w d..pę a niedługo minie 3 miesiące od opublikowania postu.

Nie wiem jak reszta ale o to głównie mam żal do Kolegi, że nie napisał do każdego z Klientów jednego mejla z informacją,że już dobrze u Niego, stara się pozbierać , etc i prosi o wyrozumiałość...a tak ? nie wiadomo nic.... a jeszcze po tym dowiaduję się iż umawia się na rybki ? fajnie że dał radę, że może się już wybrać nad wodę aby odpocząć...ale jest / jak widać / spora grupa ludzi, która prze zachowanie Daniela nie ma takiego spokoju

Czy mi odda kasę ?

Nie wiem , bardzo bym chciał.

Życie nauczyło mnie już jednego - zawsze w przyrodzie wszystko wychodzi na zero, dzisiaj ja straciłem ale pewnie to jakoś w innej formie odzyskam wcześniej czy później :D

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

slyszalem wiele dobrego o X-Rods

a moze Pan Daniel chcialby odsprzedac udzialy swojej pracowni?

z tego moglby splacic swoje zobowiazania (jesli takowe jeszcze sa oczywiscie) ewentualnie doinwestowac pracownie i dalej dzialac ku uciesze i zadowoleniu wedkarzy?

chetnie podejme temat.

pozdrawiam,

sebastian

... Swoją drogą - ciekawe, czy sytuacja wraca do normy...

Obawiam się że jeszcze chyba nie :( Narazie cierpliwie czekamy. A tak prawdę mówiąc to nie wiadomo co dalej robić. Myślę o tych i o sobie też co po wpłacali jakieś pieniążki, a kijków czy zwrotu pieniędzy dalej niema i kontaktu też.

Jeśli to kłopoty finansowe Daniela no to pewnie będzie trzeba poczekać dłużej na rozliczenie się z każdym z osobna. Jeśli zdrowotne czy rodzinne no to można jakoś zrozumieć i jeszcze trochę cierpliwie poczekać na pozytywny finał. A jeżeli wszystko razem no to ja już niewiem co dalej.

Oficjalnie pewnie nikt nie powie co się dzieje z Danielem bo za adwokata nie robi, a nieoficjalnie pewnie kilka osób zna dokładnie przyczynę/y problemów

• Like 1

• 3 tygodnie później...

Jestem ciekaw kiedy sprawa trafi do sądu bo trafiają się ludzie oszukani nawet na samych blankach sprzedanych i opisanych zupełnie inaczej...

zaraz zaraz czy dobrze rozumiem-czy to znaczy że np.płaciłem za blank Batsona z RX7(droższy) a dostawałem z RX6(tańszy)z opisem ze to RX7 o to kaman?