Krzysiek_W Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 OK, źle się wyraziłem. Znane zjawisko. Wkażdym razie, jest to jedna z prostszych rzeczy, jeśli z góry dopuszcza się nabijanie w butelkę. Edit:Co do cech charakterystycznych, tzn. średnic szczytówek, dolników, grubości ścianke itp. To są to czasem dziesiąte milimetra, nawet porównując katalogi poczególnych firm w podobnych modelach różnice są czasem ledwo zauważalne. Sam się ostatnio naciąłem, ale to już zupełnie inna historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Jakby nie patrzeć - kryminał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Nie chcę być adwokatem Daniela ale tak do końca w to nie wierzę.Mam od niego robione kije, kolegom moim zrobił i nie widzę abym w blue rapidzie np. miał jakieś inne blanki.Jeżeli to nie są potwierdzone informacje lecz tylko domniemania to nie piszcie może takich rzeczy na forum.Ja nie pochwalam tego co Daniel zrobił, lecz staram się być w miarę obiektywny.Może mogła zdarzyć się pomyłka a nie celowe działanie, może być jednostkowy przypadek a WY od razu się dopatrujecie nagminnego oszukiwania kolegów.Ja wierzę, że Daniel z czasem ureguluje rachunki i wyjdzie z twarzą wobec wszystkich, którzy powierzyli mu pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Przemek ja też miałem kiedyś Talona ITM-a jak mi strzeliła szczytówka za fiksa pana nie mógł FC dobrać szczytówki więc nie wiem co było grane w tym temacie.Czy firmy robią co rusz inne szczytówki czy o co w tej bajce chodzi.A co masz za blank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 A juz myslałem,że to będzie wszystko szło w dobrym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Jak też mam taką nadzieję i wierzę że wszystko pójdzie w dobrym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 kierunek jest jeden i wiedzie nad morze... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Jozi to może Ty mi dobierz szczyt do blanku bo jakoś Irek Matuszewski od dwóch miesięcy nie potrafi...jak można się pomylić?Sory chyba tylko celowo... Wybacz ale nie bardzo wierzę, żeby tak zacna firma nie umiała dobrać tego elementu nawet jeżeli jest to jakieś zamieszanie z kijem. Ja laik moge nie umieć ale nie ludzie którzy tym sie zajmują od lat .... a może to celowe działanie ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomarek1 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zamki trudno się nie zgodzić Twoją opinią.Jeśli Matuszewski przez 2 miesiące!!! nie może nic dobrać to nasuwa się tylko jedna myśl...,ale nie ważne jak,byle się pozbyć konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Niezłe pranie brudów... Jakieś dowody na to, że blanki były podmieniane(poza trudnościami I.Matuszewskiego)? Szczerze mówiąc, trudno to sobie wyobrazić. To jak? Zamiast CD BR był obrany blank Kongera? I użytkujący tego nie wyczuł? Że nie taki cięty, że to nie jest wysoki moduł? Czy może dał Batsona za 400 zł zamiast CD za 700? A słowa rzucone w eter nabierają prędkości i oczerniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Faktycznie różnie to może być z tym dobieraniem elementu.Ja mam patyk od Daniela,obsuwa z terminem była ale do przeżycia.Jestem z niego bardzo zadowolony.Bardzo mi źle z tym że człowiek z takim wyczuciem,fantazją i zdolnościami tonie.Pamiętam jak uzgadnialiśmy design wędki skurczybyk do przodu wiedział co chce,wychodził z inicjatywą-dobrą i trafną.Wielka szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Bo Daniel taki jest jak mnie robił patyki doskonale wiedział czego potrzebuję-pheniks na lekko idealne narzędzie, Cd-ki rękojeści idealnie dobrane, a uzbrojenie według jego pomysłu bez najmniejszych zastrzeżeń ( 2,52m 10lb uzbrojony na tytanach poczynając od 20- na początku wydawała się za mała ale pod cetrate 2000 sprawdza się idealnie-oczywiście sugestia Daniela była, że jak będzie za mała to zmienia na większą ale On wiedział dokładnie co robi .Ja mu osobiście kibicuję aby się odbił od dna i wrócił na rynek, bo jeszcze nie jeden kijek mógłby wyjść z jego ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Posiadam, posiadałem kilka jak nie naście spinningów zbrojonych przez Daniela. Ten człowiek robi je z pasją, każdy szczegół jest dopracowany i przemyslany w 100%. Dla Daniela nie ma rzeczy niemożliwych, ukręcił dla mnie kilka wędzisk, najlepszych wędzisk z duszą... Czasami przechodził samego siebie. Po uzgodnieniu szczegółów w środku tygodnia, w week wędka miała na koncie piewrsze odrzańskie hole...Życzę mu jak najlepiej, mało znam tak równych gości jak Daniel T.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Żeby dobrać szczytówkę, to trzeba mieć z czego. Nie chodzi przecież o dobranie podobnej szczytówki i jej dopasowanie (to już chyba ostateczność) tylko znalezienie takiej samej. Nawet jak się ma ponad sto, a może więcej modeli na stanie, to po pierwsze – można nie trafić w konkretny model (szczególnie, jeżeli jest nietypowy – np. seria testowa, etc.), a po drugie poszczególne modele po prostu wychodzą. A jak myślicie, jak często na naszym szerokim i głębokim rynku popytu na blanki custom rodbuilderzy sprowadzają kolejne partie z zza wody? Nawet Salomon z próżnego nie naleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 W sensie ogólnym – tak. Nie ma bowiem żadnej gwarancji, że rodbuilder/importer/producent będzie prowadził działalność, kiedy złapiesz awarię blanku. W sensie indywidualnym – nie, ale tu wszystko zależy od dobrej woli. Nawet jeżeli dany model blanku nie będzie produkowany, to producent może uszkodzony wymienić na nowy, o zbliżonych parametrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Jak dla mnie jakas szuja znow probuje zrobic zament <_< Dozywotnie gwarancje panie kolego na klasowe blanki na pewno uwzgledniona przez x-rods..Dobrze ze Rzeczona Komudka ma to w dupie na tym etapie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Nom na pewno będzie uwzględniona... drzwi tej twierdzy zamknięte na patyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 A może zamknijmy wątek do momentu powrotu daniela do żywych a nie będziemy patrzeć jak ludzie skaczą po nim może wtedy wyjaśni sie parę spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 W sumie mam czas Spoko zamykajmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 A może zamknijmy wątek do momentu powrotu daniela do żywych a nie będziemy patrzeć jak ludzie skaczą po nim może wtedy wyjaśni sie parę spraw Ale jako żywy umawiał się jakiś czas temu na ryby.Dal mnie to jest nie do pomyślenia zamykanie takiego wątku. To Dragona można rugać i wychwalać, a innych nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 A może zamknijmy wątek do momentu powrotu daniela do żywych a nie będziemy patrzeć jak ludzie skaczą po nim może wtedy wyjaśni sie parę spraw Ale jako żywy umawiał się jakiś czas temu na ryby.Dal mnie to jest nie do pomyślenia zamykanie takiego wątku. To Dragona można rugać i wychwalać, a innych nie?Masz jakieś wędki robione przez daniela czy czekasz na jakąś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 A może zamknijmy wątek do momentu powrotu daniela do żywych a nie będziemy patrzeć jak ludzie skaczą po nim może wtedy wyjaśni sie parę spraw Ale jako żywy umawiał się jakiś czas temu na ryby.Dal mnie to jest nie do pomyślenia zamykanie takiego wątku. To Dragona można rugać i wychwalać, a innych nie?Masz jakieś wędki robione przez daniela czy czekasz na jakąś?Miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Nie podobały się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Mnie tam się podobają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi