Jozi Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 To dziwne, że nie pasują .Co jest grane z tym Twoim kijem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Józiu sam chciałbym wiedzieć co Daniel wymodził z tą wędką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Nawet nie mów też mam od Daniela 2 BR-y.Strach myśleć, że wypada Ci wypierniczyć praktycznie kij do kosza .To co to więc jest za blank to nie wiem, z drugiej strony nie chce mi się wierzyć żeby Daniel nie dawał oryginałów.Brał je chyba w FC to czemu teraz mają nie pasować.Chyba P.Matuszewski zna się trochę na robocie, jak powiedział że to CD to czemu teraz trudno dobrać szczytówkę?Nic z tego już nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Może Pan Irek sam po przeczytaniu tego, skreśli dwa zdania na ten temat...i napisze szczegółowo co i jak z tym blankiem. Poddałem mu nawet pomysł by spiłować (odchudzić) dolnik ale też się nie da...Skoro Pan Irek skapitulował przed tym Danielowym tworem to nie pozostaje nic innego tylko kosz.CD to jest ale tylko tyle wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Niekoniecznie - możliwe że masz po prostu pecha. W 2008 roku CD zmieniło specyfikację blanków BR. Nowsze są mniej masywne, cieńsze itp. Wymiarami się na pewno nie zgadzają z nową serią. Podejrzewam, że mogłeś trafić na egzemplarz ze starej specyfikacji, jeszcze z produkcji NZ.A Pan Irek dostaje kije z nowej serii. Pewnie trzeba by prosić CD żeby zrobiło szczytówkę wg. starej specyfikacji. Jeden taki kij (Drop Shot) dostałem w dostawie w zeszłym roku - blank jest całkowicie inny niż ten z nowej fabryki - ma większą średnice i więcej mięsa.Wcale bym się nie zdziwił że tak trafiłeś, nawet jeżeli zbroiłeś go niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Kij robiłem chyba 2009 roku To było by jakieś wyjście z tej sytuacji. Ciekawe co na to Pan Irek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Proponuję może utwórzcie nowy wątek w tej sprawie. Wtedy szanse urosną by Irek odpowiedział. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Rozumiem, że część męska się nie mięści... A ile brakuje? Nie wiem jakie tam są grubości ścianek, ale jeśli tego są dziesiąte milimetra to można by spróbować póścić na obroty i zeszliwować trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Krzysiu to samo podsunąłem Irkowi ale stwierdził że się nie da Remku może wydziel to z tego wątku i zatytułuj to jak chcesz. Dziękuję za pomoc i za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Tu masz zdjęcie poglądowe - oba kije to drop shot medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 wow Nie wiem jednak nic o pochodzeniu mojego blanku.Szkoda że nie mogę dopytać Daniela bo może to by ułatwiło sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Kij robiłem chyba 2009 roku No to bym się nie zdziwił, jakby to był analogiczny przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Ciekaw jest ile jeszcze takich kwiatków z ręki Daniela trafi do P.Irka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Mówiąc po prawdzie, to w tym przypadku żadna jego wina, bo blank kupił w FC. FC też nie, no bo jak sprawdzać takie rzeczy? Sam dowiedziałem się przez przypadek na EFFTEX'ie. Biorąc pod uwagę długość gwarancji, Pan Irek będzie pewnie jeszcze miał takie problemy, nie tylko z kijami od Daniela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 I to są te kwiatki jakie firmy robią.Tak jak mówiłem miałem podobnie z talonem ITM-m .Niby talon a właściwa szczytówka nie pasowała a mocniejsza wpadała jak do studni.Nie ma co na Danielu psów wieszać, przypuszczam, że to są chwyty firm - oszczędności na materiale a przy okazji wymóg na kliencie zakupu nowego kija bo starego już nie można reaktywować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Matuszewski Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Witam, Uważam, że dalsza dyskusja jest tu zbędna. To normalne w każdej firmie, że co jakiś czas zmieniane są modele i ich konstrukcje. Dotyczy to nie tylko wędzisk. Wysyłanie elementu do CD to kiepski pomysł, ponieważ nie wiadomo czy CD ma jeszcze taki mandrel, a poza tym jakie to są koszty! Reasumując, wykonam reklamowane wędzisko na aktualnie produkowanym blanku z wykorzystaniem elementów które da się odzyskać z istniejącej wędki. Pozdrawiam,Ireneusz Matuszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Panie Irku jest Pan Wielki .Więcej już powiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Skontaktowałem się jeszcze z Panem Józefem Leśniakiem i skleił mi szczytówkę za 50zł a trwało to 4 dni i kij mam znów w domu.Wygląda to bardzo fajnie, po prostu jak delikatnie grubsza omotka. Tak więc temat już jest nie aktualny.W imieniu Pana Józefa składam serdeczne pozdrowienia dla Pana Irka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktos Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Udało się wszystkim dojść do porozumienia z pracownia XRods? Odświeżam temat gdyż też miałem troszkę trudności ale jakoś się udało. A jestem ciekawy o dalszych losach Xrods gdyż jednak fajnie by było jak by dalej przyjmowała pracownia zamówienia i funkcjonowała jak dawniej przed tym całym zamieszaniem albo i lepiej Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Niestety nie, do mnie kolega Daniel nie raczył się do tej pory odezwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Niestety mimo moich kilku maili nic się nie zmieniło Od maja kamień w wodę a na kije czekam od lipca 2010 (czas kiedy wpłaciłem zaliczkę)!!! Moja cierpliwość się kończy i chyba pójdę drogą innych czyli przez Sąd. pozdro Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Niestety mimo moich kilku maili nic się nie zmieniło Od maja kamień w wodę a na kije czekam od lipca 2010 (czas kiedy wpłaciłem zaliczkę)!!! Moja cierpliwość się kończy i chyba pójdę drogą innych czyli przez Sąd. pozdro MaciekZ tego co wiem, to Daniel wyrokiem sądowym i komornikiem za bardzo się nie przejmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tench77 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 (edytowane) . Edytowane 22 Grudnia 2013 przez tench77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 ... i po co mu to było? Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi