Bezel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Już raz, gdzieś, w hotelowym korytarzu...... Kij Atom co to za guma ? podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Mnie to wygląda Bezelu drogi na Mikado FishHunter mowa o gumce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Aha....zobacze jak to sie ma do rozmiarów.... dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Mnie to wygląda Bezelu drogi na Mikado FishHunter mowa o gumce Dokładnie. Osobiście wolę Relaksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 ...wczoraj testowałem nowy nabytek rodem ze stajni XRods...szybki, cięty wielkorzeczniak na 9`6 stopowym , 15funtowym blanku Lamiglasa XMG,,ubrany w SIC`i...kij opisany jako 21gr radzi sobie spokojnie z gumami do 28gr, 20gr boleniówki latają jak z katapulty...wykonanaie jak zwykle PIERWSZA KLASA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 i jeszcze dwie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Gratki Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Widzę że masz godnego następce Talona.Trafił w dobre ręce radzi sobie całkiem nieźle.Na razie nie było przypadku aby zabrakło mu mocy Jaka jest największa przewaga nowego kija nad MF2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 ...jest na pewno szybszy i lżejszy...ale moc mają porównywalną.Widzę, że Talon trafił w dobre ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 A ja chciałbym pochwalić się, że właśnie odebrałem przepiękną muchówkę szczupakową zrobioną przez xRods. Wędka jest zbudowana na blanku Sage Xi2 990-4. Dla mnie po prostu bajka. Wszystko przepięknie i gustownie wykonane - sprzęt pierwsza klasa. Testy w następnym tygodniu (w tym już nie dam rady chociaż kusi i to bardzo. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 remek masz jakies foty tej muchówki? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Tak zrobię. Może nawet dzisiaj ale ... nie spodziewajcie się niczego extra bo ostatnio każdą minutę szanuję Muchóweczka zawinięta w łady pokrowiec a do tego gustowna rura transportowa (metalowa) z ładnym nakręcanym kapslem Teraz czas chyba na inwestycję w jakiś fajny młynek pod tą wędkę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Może taki - kijek także SAGE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Ładny, łady ... ja się jedynie zastanawiam dlaczego one (te młynki) są takie drogie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Dowiesz się jak kupisz i będziesz na rybkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Parę dni temu odebrałem od Daniela XRods patyczka, który z założenia ma byś typowym zawodniczym uniwersałem , czyli kijem do wszystkiego i do niczego . Zawsze byłem sceptycznie nastawiony do tego typu konstrukcji uważając, że takowych nie ma. Z założenia miał pogodzic lekkie i średnio-ciężkie boleniówki ( do 10-12gr), lekkie wobki kleniowo-jaziowe i gumy na główkach do 20gr...Po testach mogę powiedziec, że kijek idealnie ładuje się i prezentuje małego wobka kleniojaziowego i pięknie zapodaje boleniówkami ( z 10-12gr można ciepnąc z 70m ).Daje radę 15-20gr gumie w opadzie, a myslę, że i pod ciut cięższą nie kucnąłby Urzekła mnie jego niska waga i wzorowe wyważenie przez wyżej wymienionego . Ubrany w SIC - ki Fuji wg N.C, z uchwytem Matagi ( drewno plus nikiel) prezentuje sie wyśmienicie. Wg mnie, to idealna konstrukcja na rzeczne - brzegowe bolenie ( choc na te grube jesienne, z nurtowych miejscówek może by ciut za słaby) , na zawodnicze bieganie z jednym patykiem i jako typowy uniwersał.... a jest to kijek na Blanku Batsona RX8 XST 1143 F, lekko przycięty z 9`6 do 9`3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 @Patu piękny kijek, na pewno będzie łowny Prawie jak Pagani TROUT PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Patryk ten kij to rzeczywiście rakieta, zrobiłem sobie taki sam, no prawie - bo długość orginalna. Ostatnio to moja ulubiona zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Tak u Daniela da się zrobić zabawkę którą ciągle chciałoby się bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 I ja dolacze sie do slow uznania dla X Rods?a. pocwiczylem teraz poltora tygodnia na odrze nowego Lamiglasa zrobionego przez Daniela. Fakt, ze sam mam spora zasluge w tym, ze wedka dobrze lezy bo zrobiona mocno nietypowo i pode mnie.Ale jak chodzi o zbrojenie to 1 klasa. Fotek na razie nie mam, wiec nie dam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Tak u Daniela da się zrobić zabawkę którą ciągle chciałoby się bawić Być może, ja zbroiłem u Romka Pietrzaka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Dziwi mnie fakt że nikt się nie chwali wykonaniem przez Daniela patyków przecież zbroi ich dość sporo muszę się pochwalić i podzielić z Wami swoimi spostrzeżeniami. zamówiłem blank St.Croix - wiadomo TURNAMENT ( ten niebieski kolor hahahahaha ) więc zamówiłem TURNAMENT WALLEYE SPIN TWS60LF Finesse Jig 6' L Fast 1 4 - 8 1⁄16 - 1⁄4 Generalnie kijek miał zastąpić IWX o podobnych parametrach.Kiedy kijek dostałem doznałem szoku termicznego. Ugięcie szczytowe , masakryczna moc w dolniku pobija IWX-a 2 razy z zastosowaniem. Delikatnie uzbrojony w małe przelotki Z czystej ciekawości zabrałem kijka nad wodę , przygoda zaczęła się od 8g. zakończyła na 15g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 To nie jest wyznanie miłości lecz jestem zakochany w serii St.Croix TURNAMENT wiele ryb mi spadło z tych patyków lecz 3 razy więcej wyholowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 ...fajna zabawka @spigot... ja wczoraj odebrałem uncjowego Avida ubranego w Fuji SIC, dł. 8`6 - przeznaczenie, jesienne drapieżniki z pontonu... o wykonaniu nie będe się rozwodził, każdy wie co potrafi Daniel...KLASA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi