hasior Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 z tego co widać to 1,5oz CTS 20lb ładny trawelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Jeszcze jeden od Daniela. Sandacze to jego specjalność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Ladne, ladne @Lady, do jakich zadan ten CTS ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 @Guzu - Miał być na zimną wodę z mono... (Dunajec - głowatka) jednak multiki zdominowały moje wędkowanie. Kijek piękny i bardzo mocny w dolniku. Dziewiczy - w maju przejdzie testy z brzegu na zaporówkach... W czerwcu jedzie do Bośni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Czyli na duze ryby z zimnej wody. Niech sluzy. Jak bedzie skuteczny jak jest ladny...to czapki z glow! Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Cholernie piękny patyk Andrzeju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Odswiezam watek o wedkach od Daniela... Tu kij na blanku Phenix, 6 6 dlugosci. 60 lb mocy w 1 kawalku... Robi wrazenie, gdy kij 60 lb zwiniety jest w U. Momentami szczytowka wchodzila w wode...Tu po drugiej stronie jest SUM Jeszcze raz - dzieki Daniel Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Bardzo fajne foto. Gdyby dodać obydwu postaciom tzw. dymki z jakimiś komentarzami, to byłoby tak: Guzu O żesz Ty..., a sternik (Hlehle?) Też bym tak chciał....Gratuluję szczerze.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Wędka zdała egzamin podczas wyjazdu. Następny test 2m+ Dymek powinien wyglądać raczej tak - Hlehle: też bym chciał mieć taki sprzęt (moje patyki gięły się jeszcze bardziej ... za bardzo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Nowy kijek od Daniela - Phenix 7'7 10-20lb 3/8-1,1/4oz.Kijek do opadu pod sandacza przy bardzo szybkim prowadzeniu jiga-koguta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Machałem tym blankiem jakiś czas temu na sucho i się nad nim zastanwiam. Możesz opisać jakieś wrażenia z użytkowania, czy jeszcze dziewica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Cześć Dzisiaj kijaszek przeszedł test - dziewictwo to już historia.Blank bardzo czuły i mocny. Ja stosuję do opadu – jigi, koguty, wahadła. Przenosi wszystkie zakłócenia pracy przynęty, szczególnie podczas szybowania w głębokiej toni (miałem 6-9m). Wspaniale czuć pukania po dnie. Jest czym pociągnąć… Na twardym zaczepie mogłem ocenić moc i ugięcie kija. Powinien pewnie trzymać rybę w holu. Mój kijaszek ma 7,7’ jak na łódkę trochę za długi. Jednak kombinowałem kij do długich skoków, mnie pasuje. Lekki, chce się nim non stop machać. Z rybą nie miałem kontaktu jednak to tylko kwestia czasu… Bardzo udana konstrukcja Daniela – szczególnie cenię sobie Dolnik. Łapa jak przyklejona. Przekłada się to na mocne i dynamiczne rzuty. Nie mam dyskomfortu, że zaraz wyleci mi z ręki… A takie odczucia miałem przy kilku bardzo markowych kijaszkach – poszły do ludzi… Chyba będę kombinował coś na blanku tej firmy pod trola. Podobny jak kij @Guzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 OK, dzięki za opis A tak ogólnie to blanki Phenixa sprawiają bardzo pozytywne wrażenie, byłem pod wrażeniem po oględzinach. Coś czuję że fajne kije będą wychodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 CTS Elite 8'6'' 20-30lb 25-75gr i 132cm na końcu kija...Fajny patyk, fartowny...Odpukać trzy razy... Kijek od Daniela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ladnie @Lady - gratuluje. To byl trolling DT ? czy zle widze ster ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 To miał być duży sandacz a wyszło jak wyszło...Ryba leży na dnie i chyba mnie miło wspomina oglądając mecze przy piwie. Wobek - łowny... też Rapala ta z tych nowości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 No jak nowosc to ryby nie znaly ... Guzu p.s. plecionka ode mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi