szpiegu Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 bardzo podoba mi się dolnik w tym kiju taka mała czarna szykowna dla większości z pań a za razem dodająca uroku całości..... no i ta wyplatanka nawet pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 @hasior, kołowrotka, niestety, nie było w pakiecie . Ale, na razie, tego złomu mi nie brakuje @szpiegu, wyplatanka, jak twierdzi Daniel, to jego pionierska robota. Moment niemal historyczny a co najmniej przełomowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 waldziu a może pokażesz nam jakieś makro tej wyplatanki żeby ocenić ją z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 waldziu a może pokażesz nam jakieś makro tej wyplatanki żeby ocenić ją z bliska Niczym lepszym chwilowo nie dysponuję. Wygląda bardziej skromnie niż na fotce i.... o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 ale Daniel pedzi ze stajni widze już z 532 kije wyszły.a te nie numerowane pewnie tez troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Cześć,Jestem po słowie wstępnym z Danielem, zdecydowaliśmy się na blank CD XLS 2,75m 10-35g <BLRXLS2108MH>.Łowienie głownie w Wiśle z pontonu i z brzegu, przynęty od 7 do 30g.Łowi ktoś z Was na ten patyk? Jeśli tak powidzcie co o nim myślicie...A może jeszcze jakieś inne pomysłyTo mój pierwszy nowy kij z pracowni, dlatego bedę wdzięczny za wszystkie podpowiedziPozdrawiamSzewer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Tak żeby nie było całkiem OT, wyniosłem temat, z wątku pstrągowego: Kurde Waldi jakos mi ciężko sobie Ciebie wyobrazić bez poszukiwania i sprzedawania coraz to świeższych wedek zrojonych u Daniela gratuluje otwarcia Eee tam zaraz bez poszukiwań? Nieeee. Daniel już wie, nad czym powinien się skupić Ale niech to na razie będzie tajemnicą.Poza tym jeszce wciąż nie mam przekonania, co do wędziska trociowego, na rzekę. A poniżej jeszcze kilka fotek BR. Już znad wody: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Widzę ciszę w temacie .To wrzucę fotki dwóch kolejnych kijaszków wykonanych u Daniela, Jednoczęściowy, 6`6, 8-funtowy SB 780, na Alconite Fuji, pod okonie z łódki i jigowe pstrągi z małych ciurków. Pierwszy mój patyk wykonany w piance - powiem szczerze, że bardzo się podobać I CD-ek Blue Rapid 8`3, 6-12lb, do 18gr, ubrany w Fuji SIC, pod odrzańskie kleniojazie z wody i większe pstrągowe rzeki (przetestowany ostatnio przez @poppera) . Super robota Daniel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 super super,pewnie to nie ostatni piankowiec no i ta eFka,super duet stajlowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Widze ze wyscig zbrojen trwa... Rekojesci...kompletnie nie moja galaktyka, ale tak to jest z zabawkami szytymi na miare Widze ze jeszcze kolowrotek bez linki Mrozy trzymaja, zaden wyjazd sie nie kroi ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Widze ze wyscig zbrojen trwa... Rekojesci...kompletnie nie moja galaktyka, ale tak to jest z zabawkami szytymi na miare Widze ze jeszcze kolowrotek bez linki Mrozy trzymaja, zaden wyjazd sie nie kroi ? Guzu Już z linką , wyjazd kroi się na week...oby nie na lód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Kurde Waldi jakos mi ciężko sobie Ciebie wyobrazić bez poszukiwania i sprzedawania coraz to świeższych wedek zrojonych u Daniela gratuluje otwarcia Eee tam zaraz bez poszukiwań? Nieeee. Daniel już wie, nad czym powinien się skupić Ale niech to na razie będzie tajemnicą.Poza tym jeszce wciąż nie mam przekonania, co do wędziska trociowego, na rzekę. A poniżej jeszcze kilka fotek BR. Już znad wody: Waldku, ISA, tylko ISA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Na horyzoncie rysuje sie moj now kij z X Rodsa. 6 6' w 1 kawalku. czyli jakies niecale 200 cm. 60 lb mocy i taka przyjazna rekojesc Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Ten uchwyt kołowrotka to ALPS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Tak, To Alps. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 życzę kijanek o długości kija,Ciekawy akcent w tym uchwytem co to za producent?a już wiem alps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Chciałbym zaprezentować Wam moje nowe dziecko ze stajni Daniela, oto dobrze znany: CD Blue Rapid BLRBR2108M G IV 2 2,75 7-28 7-17 X/Fast Medium Kijek został przetestowany w zeszłym roku w grudniu nad Wisełką, patyk jest lekki, szybki, czuły, przynęty lecą jak z katapulty. Jakość wykonania bajeczna, nie miałem jakiejś konkretnej wizji wyglądu kija, zdałem się w 90% na Daniela i powiem krótko jest wspaniały.Chciałem kij, który byłby subtelny, bez żadnych fajerwerków ale , żeby miał to coś w sobie i.... udało się. Komponenty najwyższej klasy, dodana czarna wkładka z drewna, jaśniejsze niebieskie omotki, które rewelacyjnie komponują się do niebieskiego blanku, ogólnie jak dla mnie bajera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 C.D. PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Cukierek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Spina też trzeba mieć łowiąc tylko na multiki... CTS Elite LR 10' 12-20lb 1/2-1.5oz Dzięki Daniel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 O kur*a . Co to za blank ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi