Skocz do zawartości

X-RODS - pracownia rodbuildingowa

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Rolen, czyli np. bez zaliczki to by było jak niepokalane poczęcie :mellow: My tu śmichy, chichy, a Mariano pewnie wkurza się jeszcze bardziej, bo to jego kij B)

Oby warto było czekać... wygląda na to, że Daniel powinien się sklonować, najmarniej raz :lol: I zatrudnić sekretarkę. Albo ze dwie <_<

Pozdrawiam

Grzesiek

Rolen, czyli np. bez zaliczki to by było jak niepokalane poczęcie :mellow: My tu śmichy, chichy, a Mariano pewnie wkurza się jeszcze bardziej, bo to jego kij B)

Oby warto było czekać... wygląda na to, że Daniel powinien się sklonować, najmarniej raz :lol: I zatrudnić sekretarkę. Albo ze dwie <_<

Pozdrawiam

Grzesiek

Albo zacząć szanować klientów :unsure:

Brawo Panowie...wieszacie psy na człowieku nie znając powodu tych niekontrolowanych zaniedbań...tylko żeby nie było Wam później głupio :unsure:

Może znamy powody a może nie , ja na przykład nie wieszałem choć mogłem .

Sytuacja Mariusza jest dosyć skomplikowana , chłopak i tak wykazuje dużo cierpliwości 6 miesięcy to szmat czasu.

No cóż, myślę że Klienci mają prawo do wyrażania swoich ocen. Do tej pory w wątku były wyrażane oceny pozytywne, i nikomu to nie przeszkadzało. Teraz wyrażane są oceny negatywne - taka kolej rzeczy. Jak się prowadzi działalność handlową, dotrzymywanie terminów jest miarą profesjonalizmu tej działalności.

Ja akurat nie mogę na Daniela narzekać, chociaż jedyną wędkę jaką dla mnie zrobił zamawiałem kilka lat temu, zanim oficjalnie powstała pracownia. Za to miałem z osobistą dostawą do rąk własnych :mellow: między jakimiś kieckami - ech, miło wspominam tamte czasy.

Niestety, zauważyłem że większość polskich rodbuilderów delikatnie mówiąc nie rozpieszcza swoich Klientów terminowowością realizacji usług :unsure: Jeśli to kogoś pocieszy, to sam czekam juz siódmy miesiąc - w inniej pracowni - na realizację 3 kijów na blankach MHX. Aczkolwiek dzisiaj miały byc do mnie wysłane - i być może zostały, ale tego nie wiem, bo również nie mogę sie dodzwonić :lol: Myślę że dopóki na tym rynku nie powstanie ze 2-3 razy więcej pracowni, to tak będzie.

Dajcie Danielowi spokój.Może ma jakieś problemy rodzinne, zapewne tak, nic więcej nie będę mówił.Może i trochę czasem trzeba u niego poczekać ale dostaje się extra wykonanie.

Dobrze Jozi pisze. Na ostatni projekt wędziska realizowany przez Daniela także czekałem około 4 miesięcy. Plus miesiąc na ściaganie blanku w określonej długości oraz kolorze z NZ (via Kraków B) ) ale ostatecznie jak zawsze warto było. Ostateczny efekt więcej niż zadowalający. Każdy ma w życiu prywatnym lub zawodowym jakieś nieprzewidziane sytuacje. Spróbujmy to zrozumieć i uzbroić się w odrobinę cierpliowści. Mi było łatwo bo okres oczekiwania przypadł na czas zimowego zastoju ale teraz wiosna pełną parą i Koledzy jak czytam nie mogą wysiedzieć spokojnie w oczekiwaniu na kija B).

Niemam zamiaru rzucać błotem w Daniela.Rozmawiałem z nim wcześniej.Wiem,że miał sporo problemów ale czekac ponad 6 miesięcy na kij to troche zbyt długo szczególnie,że od pewnego czasu w rozmowach słysze jakieś terminy wysyłki wędek i co?Nic poprostu tel wył.Jestem bardzo cierpliwym człowiekiem ale nie lubie oszukaństwa i olewczego podejścia.A do śmiechu mi wcale nie jest :angry:

@Mariano i słusznie mówisz, Daniel nie powinien kręcić terminami, tylko powiedzieć konkretnie.To nie jest poważne traktowanie klienta, który chce zamówić kij na konkretną rybę i zależy mu na terminie.Mnie jak zależy na terminie to Krzysztof ZielińskiFishingart jest niezawodny jak mówi, że będę miał kij za 2 tygodnie to z reguły po 10dniach był już u mnie.Nie wyobrażam sobie czekania 6miesięcy na kij no chyba, że z NZ blank trzeba ściągać.