Kuba Standera Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Tak, też czekamy na te travelki, jest dużą szansa że będą jechały z Wami do IE (już się cieszycie na pewno).Hasior - czy mi się wydaje czy ten kij ma rzeczywiście bardzo długi dolnik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 nie no az tak to nie. choć pieknie mi sie udalo ponad rok temu rozdziewiczyć jabberwocka... z drugiej strony czarna mamba spod ręki danona tez nie wyszla gorzej - bo rozdziewiczona została esoxem 104cm... zobaczymy co pokaze ISA904 oj tak rafka to rozdziewiczenie jabbera było dobre ps. właśnie daniel robi dla mnie kijek na bolki czyżby obecny personal best miałby być zagrożony <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Tak, też czekamy na te travelki, jest dużą szansa że będą jechały z Wami do IE (już się cieszycie na pewno).Hasior - czy mi się wydaje czy ten kij ma rzeczywiście bardzo długi dolnik?? Kuba dla kogo długi to długi dla mnie w sam raz <_< to łubie w kijach custom ,że zostaja tak zrobione wymiarowo tak jak mi pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Czyżbym więc musiał zacząć myśleć o pstrągówce od Daniela by znowu przekroczyć 50 cm??? Witam, Zrob troche woblerow to pozycze ci mojego Batsona RX8+. Na niego biora same 70 :D Pozdrawiam, Bujo czy bilet do krainy takich pstrągali będzie , w przesyłce wraz z kijem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam, @Bassy, Nie koniecznie :D Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Za to, niesamowity urodzaj, na nowe pracownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 A miała to być moja tajemnica A to zestaw docelowy I to nie kaniec jeszcze dolnik nie skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Wędka za 5 groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam, Tornado a ja myslalem ze ITO i Jabberwocka nie odwazysz sie rozlaczyc :D Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Bardzo zacne wędzisko TR tornado-rods ito jeszcze z jakim multikiem,stylistuka bardzo mi sie podoba a jak tam z przelotkami już są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 fiu fiu wiaterek... powiało swieżą krwią... az mi się oczka zaświeciły :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Pracowni to ja otwierać nie będę robię to dla zabawy i dla siebie. Blank uzbraja Danon, to jeszcze nie koniec bo właśnie zaczynam dorabiać łamańca slant bridge.Jak to wszystko poskładam to w tedy się zobaczy co z tego wyszło kijek będzie miał 2,3m i chciałbym go stosować do wabków na trola, większych gum na Oderce z łajby i zastanawiam się czy nie sposować jeszcze jednej szczytówki do jerków bo jak widać kij jest składany na spigocie przy dolniku i szczytówka wchodzi w dolnik jeszcze 6cm takie połączenie zdaje mi się być Ok bo blank zabezpieczony jest z dwóch stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Tornado! Jestem pod ogromnym wrażeniem. Możesz napisać co dokładnie jest z Twojej pracowni modelarskiej? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 @tornadogratuluję pomysłów! szkoda że fotki nie są trochę bardziej wyraźne, chętnie obejrzałbym w większych szczegółach kapselek na dolniku oraz metalowe wykończenie fore. A co z Twoją wersją slant bridge? Wstawisz jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Friko jeszcze nie - z tego co wiem tornado buduje obecnie mephisto ale troszkę inne. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jak skończe całość to zrobie dokładne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesur Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Wracając do tematu: Danielu - gratuluję pięknej strony i życzę dalszych, samych sukcesów w rodbuldingu. Przepraszam że dopiero teraz, ale życie rodzinne zbyt mocno mnie zaabsorbowało - chyba najwyższa pora znów ruszyć nad szerokie wody. Może kiedyś uda nam sie spotkać w realu - oby. No i stokrotne dzięki za pomoc Daniel jest niesamowity - w rozmowach naprawdę czuć że to co robi jest jego pasją. A kijka od Daniela nie mam i chyba nie będę nigdy miał, bo sam sobie wystrugam (bez obrazy). Najwyższa pora zaciągnąć kilka omotek Pozdrawiam kesur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Czy ktoś z naszych rodzimych rzemieślików wystawia rekodzieła na allegro??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Czy ktoś z naszych rodzimych rzemieślików wystawia rekodzieła na allegro??? Jeśli to pytanie o wędki, to raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ladny ten kijek ,pogratulowac talentu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 i kolejne wędzisko z jej rodowodem: To sandaczówka dedykowana sandaczom zaporowym i jeziorowym. Blank MBV Shikari 7'0 (przedłuzony), moc. 17 lb, c.w. do 1 oz. Przelotki Fuji Alconite + SiC Na szczycie, Snobistycznie marmurkowy uchwyt Matagi+czarna pianka i barwne, bordowe pierścienie.Zakończenie standardowe kapslem firmowym.Pierwsze wrażenie- DYNAMIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 no to widze ze poppek wpadl po uszy w xrody heheh niezle... czy to nie jest czasem ten sam blank co to ulegl powaznym testom w Świętoszowie... ???? fajny blank... na prawde bardzo fajny blank... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 popper -Jakos znajomo wyglada .Super sprawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 popper nieły OZI ze stajni Xrods mam nadzieję ze dynamit nie eksploduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Już raz, gdzieś, w hotelowym korytarzu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi