Skocz do zawartości

X-RODS - pracownia rodbuildingowa

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

nie no az tak to nie. choć pieknie mi sie udalo ponad rok temu rozdziewiczyć jabberwocka... z drugiej strony czarna mamba spod ręki danona tez nie wyszla gorzej - bo rozdziewiczona została esoxem 104cm...

zobaczymy co pokaze ISA904

:mellow:

oj tak rafka to rozdziewiczenie jabbera było dobre :D

ps. właśnie daniel robi dla mnie kijek na bolki czyżby obecny personal best miałby być zagrożony :mellow: <_< <_< <_< <_<

Tak, też czekamy na te travelki, jest dużą szansa że będą jechały z Wami do IE (już się cieszycie na pewno).

Hasior - czy mi się wydaje czy ten kij ma rzeczywiście bardzo długi dolnik??

Kuba dla kogo długi to długi dla mnie w sam raz

<_< to łubie w kijach custom ,że zostaja tak zrobione wymiarowo tak jak mi pasi :D

post-83-1348913871,9296_thumb.jpg

Czyżbym więc musiał zacząć myśleć o pstrągówce od Daniela by znowu przekroczyć 50 cm???

Witam,

Zrob troche woblerow to pozycze ci mojego Batsona RX8+. Na niego biora same 70 :D :D :D

Pozdrawiam,

Bujo

;) czy bilet do krainy takich pstrągali będzie , w przesyłce wraz z kijem? :mellow:

Pracowni to ja otwierać nie będę robię to dla zabawy i dla siebie. Blank uzbraja Danon, to jeszcze nie koniec bo właśnie zaczynam dorabiać łamańca slant bridge.Jak to wszystko poskładam to w tedy się zobaczy co z tego wyszło kijek będzie miał 2,3m i chciałbym go stosować do wabków na trola, większych gum na Oderce z łajby i zastanawiam się czy nie sposować jeszcze jednej szczytówki do jerków bo jak widać kij jest składany na spigocie przy dolniku i szczytówka wchodzi w dolnik jeszcze 6cm takie połączenie zdaje mi się być Ok bo blank zabezpieczony jest z dwóch stron. :D

• 1 miesiąc temu...

Wracając do tematu:

Danielu - gratuluję pięknej strony i życzę dalszych, samych sukcesów w rodbuldingu.

Przepraszam że dopiero teraz, ale życie rodzinne zbyt mocno mnie zaabsorbowało - chyba najwyższa pora znów ruszyć nad szerokie wody.

Może kiedyś uda nam sie spotkać w realu - oby.

No i stokrotne dzięki za pomoc :mellow:

Daniel jest niesamowity - w rozmowach naprawdę czuć że to co robi jest jego pasją. A kijka od Daniela nie mam i chyba nie będę nigdy miał, bo sam sobie wystrugam (bez obrazy). Najwyższa pora zaciągnąć kilka omotek :lol:

Pozdrawiam

kesur

i kolejne wędzisko z jej rodowodem:

To sandaczówka dedykowana sandaczom zaporowym i jeziorowym.

Blank MBV Shikari 7'0 (przedłuzony), moc. 17 lb, c.w. do 1 oz.

Przelotki Fuji Alconite + SiC Na szczycie,

Snobistycznie marmurkowy uchwyt Matagi+czarna pianka i barwne, bordowe pierścienie.

Zakończenie standardowe kapslem firmowym.

Pierwsze wrażenie- DYNAMIT :huh: :o :mellow:

post-160-1348913962,6694_thumb.jpg

post-160-1348913962,7458_thumb.jpg