Skocz do zawartości

Gdzie się podziały te okrąglaki!

Wilk_

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Wymyśliłem sobie w bezsenną noc, że na łódzkie stawy, które przerzucam średnio lotnym woblerem, niezbędny łamane przez konieczny jest mi zestaw z okrąglakiem do stugramowych przynęt, bo dopiero wtedy coś złowię. Na Fatso 14 i Sweepera 17 wiadomo: musi! Plan był taki, że sprawię sobie jakieś badziewie Jaxona albo Okumy z najniższej półki i jeszcze używane, co to nowe są po 200 złotych, od których zapewne uginają się półki, a  tu nul! Nie ma! Przeglądam katalogi - same płaskie; jak okrągły lub rokuje, że wytrzyma, to drogi - a ja jakiś margines prawdopodobieństwa, że nie pobiją mi się te szczupaki sobie zostawiam, więc C3 za 5 stów kupować nie chcę.
Zna ktoś niedrogi młynek do takich przynęt? Gdzie te Jaxony, tanie Okumy i co tam jeszcze?

Przeszperałem Allegro i znalazłem coś takiego. Kto wie, czy nadawałby się do moich potrzeb?
http://allegro.pl/show_item.php?item=3284617321&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62

Edytowane przez Wilk_

Mifek, co tak milcząco?  :P 
Ten Abu widziałem, napisałem do właściciela, zadałem kilka pytań, ale mi nie odpisał. Strasznie wielki, to mnie przeraziło.
Tego Triona już Bob1 mi polecał, ale nie widziałem w tej cenie. Mam do kupienia nówkę Okumę VS Baitcaster 200 LXa w podobnych pieniądzach - co byś wybrał do Sweepera 17 i Fatso 14? Pytałem o wysokoprofilowca, ale ta Okuma podobno też jest mocna, a będzie wygodniejsza.
Nie milcz, powiedz coś :D