Czoper Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Panowie potrzebuje na szybciutko pomocy..Wczoraj na wieczór rozebrałem rolkę do czyszczenia i smarowania jednak ważniejsze sprawy zmusiły mnie do przerwania zabiegu..nie wiem jak to się stało..prawdopodobnie zgubiłem jeden elemant, chyba przyklejony do buta wyniosłem z garazu ,ktorego za cholere nie mogę znależć ;(Czy jest ktoś w stanie rozebrać rolkę i podesłąć mi foto całego kompletu?? coś mi brakuje tylko nie wiem co rolka po skręceniu lata we wszystkich kierunkach HELP pozdrooo Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 http://www.pergetes.hu/letoltheto_anyagok/stradic_4000fh.pdfPowiększ sobie i będziesz miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi