stylezzhh Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Troche z innej bajki, Bohaterowie filmu "Madagaskar" aerografem odwzorowywałem na kamperze. Jutro koncze pewnien obraz o tematyce flyfishing, wiec tez postaram sie dodac foto. Airbushem maluje tez główki "poper" do streamerów, sliderki, i wszedzie gdzie sie da... (koszulki, auta, motory, łodzie) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 No ładne cacko, fiu, fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Masz chłopie talent. Piękny ten kamper naprawdę super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Szkoda, że mieszkasz na drugim końcu Polski bo zamówiłbym sobie u Ciebie malowanko ściany ;> postacie z Anime i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Kampera malowałem w miescie Hamburg, a przyjechal az z Anglii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekF Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Robisz naprawdę super jigi, też lubię bawić się właśnie w tego rodzaju przynęty. Szczerze to aż nabrałem ochoty do działania a co do Kampera to miazga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Obrazek prawie gotowy, pstryknolem jeszcze moje poperki i sliderki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Robisz szkice i rysunki wędkarskie...o tatuażach nie myślałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Myslalem zeby "dziarać", kto wie, zobaczymy z czasem Foto z przygotowań korpusów "pop" pod bolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Bo mam fajny pomysł na dziarę w wędkarskim motywie, niestety u mnie miejscowy artysta-tatuator poważnie zachorował i zawiesił na razie działalność. A sam szkice to ja sobie mogę w Paintcie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 No kolego szacun. Parę lat temu czytałem artykuł o airbrushu na łamach gazety CSV. I widzę że to był artykuł o Tobie ( poznaję campera). Sam jestem lakiernikiem samochodowym i lakierowanie artystyczne spędza mi sen z oczu. Jeszcze raz wielki szacun jesteś mistrzem nad mistrzami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Rudi75-Tak jak pisalismy... moda na malowanie postaci przychodzi z nowinkami kinowymi. Jak bede robil Ducato (2011r) w Shreka i Smerfy, tez wstawie jakies foty.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Gratuluję warsztatu i to zarówno lurebuildingowego jak i malarskiego... Przyznam Ci się po cichu, że byłeś dla mnie jednym z motywatorów do rozpoczęcia własnej zabawy z przynętami... wciąga... Z czego robisz segmentowane pancerzyki na raczkach, jest to owinięta drutem jakaś grubsza folia czy jakiś inny materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Dopiero dziś "odkryłem" ten wątek i... uh, dobrze, że siedziałem, bo padłbym z wrażenia Ten raczek... O rety! Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) ... Edytowane 29 Czerwca 2014 przez Iras1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 bardzo ładne ...tylko to wątek autorski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Możesz mnie oświecić? Nie bardzo wiem o co chodzi z tym wątkiem autorskim.bardzo ładne ...tylko to wątek autorski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 chodzi o to ,że w tym watku swoje przynęty przedstawia kolega stylezzhh, jeżeli chciałbyś pokazywać nam swoje przynęty najlepiej załóż swój autorski wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Pierwszy raz spotykam się z czymś takim, ale ok. Możecie usunąć moją fotkę.. nie pogniewam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Pierwszy raz spotykam się z czymś takim, ale ok. Możecie usunąć moją fotkę.. nie pogniewam się. Nie w tym rzecz. Chcesz coś zaprezentować? Robisz ciekawe przynęty? OK. Załóż własny nowy temat/wątek i tam się prezentuj.Chętnie obejrzymy. Na pewno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Tobi-Jing-s" pod morska trotke, ewentualnie pod bolenia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Kogut - "Biała Dama" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) Tobi-Jing-s" pod morska trotke, ewentualnie pod bolenia DSCN6896.JPGDSCN6894.JPGDSCN6897.JPGZ tego co mi wkładali do głowy, warto dozbroić kotwicą ogonową. Środkowy hak/kotwica mniej istotna.PS.Na trotkę w morzu Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Fajny watek bede tu czesto zagladać ( sam chce zaczac krecic wlasne kuraki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Pod Spirolino, na Bałtyckie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi