Skocz do zawartości

Koguty, Jigi, Chwosty, Micro jigi, Przywieszki... Hand Made

Rekomendowane odpowiedzi

Troche z innej bajki, Bohaterowie filmu "Madagaskar" aerografem odwzorowywałem na kamperze. Jutro koncze pewnien obraz o tematyce flyfishing, wiec tez postaram sie dodac foto. Airbushem maluje tez główki "poper" do streamerów, sliderki, i wszedzie gdzie sie da... (koszulki, auta, motory, łodzie)  :ph34r:

post-51143-0-75766700-1377115654_thumb.jpgpost-51143-0-88123500-1377115478_thumb.jpg

• Like 3

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

No kolego szacun. Parę lat temu czytałem artykuł o airbrushu na łamach gazety CSV. I widzę że to był artykuł o Tobie ( poznaję campera). Sam jestem lakiernikiem samochodowym i lakierowanie artystyczne spędza mi sen z oczu. Jeszcze raz wielki szacun jesteś mistrzem nad mistrzami :D  :D :D  :D  :D  :D  :D  :D  

Gratuluję warsztatu i to zarówno lurebuildingowego jak i malarskiego...

Przyznam Ci się po cichu, że byłeś dla mnie jednym z motywatorów do rozpoczęcia własnej zabawy z przynętami... wciąga... :)

Z czego robisz segmentowane pancerzyki na raczkach, jest to owinięta drutem jakaś grubsza folia czy jakiś inny materiał?

Pierwszy raz spotykam się z czymś takim, ale ok. ;) Możecie usunąć moją fotkę.. nie pogniewam się. :)

Nie w tym rzecz. Chcesz coś zaprezentować? Robisz ciekawe przynęty? OK. Załóż własny nowy temat/wątek i tam się prezentuj.

Chętnie obejrzymy. Na pewno. ;)

• Like 1

Tobi-Jing-s"  pod morska trotke, ewentualnie pod bolenia

attachicon.gifDSCN6896.JPGattachicon.gifDSCN6894.JPGattachicon.gifDSCN6897.JPG

Z tego co mi wkładali do głowy, warto dozbroić kotwicą ogonową. Środkowy hak/kotwica mniej istotna.

PS.

Na trotkę w morzu ;)

Edytowane przez popper