Skocz do zawartości

Koguty, Jigi, Chwosty, Micro jigi, Przywieszki... Hand Made

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

@stylezzhh - fajne wzory a przede wszystkim pomysły na zastosowanie współczesnych materiałów zdobniczych i ich wykorzystanie przy kręceniu.. Przy żelach do tipsów jest masa różnych dodatkowych kolorów i zdobień. Niby w tym siedzę a jakoś nie powiązałem faktów... Możesz podać lampę UV jaką używasz. Dysponuje dużymi a tutaj przydała by się mała poręczna. Swego czasu fajne miał FM w ofercie cena jednak straszyła coś koło sto kilkadziesiąt złociszy.

Gratuluję kreatywności, chętnie bym to skopiował jednak nie ma co ukrywać będzie trudno.  ;)  :) Powodzenia.

Sięganie po przezroczystość do pewnych wzorów jest strzałem w 10. Krewetki rewelacja. Jeśli mają 4cm, to z ilu warstw one się składają  :blink: ?

Tomku, lakiery rozpuszczalnikowe mogą leżeć pod lampą i tylko tyle. Niczego nie przyspieszysz. Są do drewna lakiery UV, wyłącznie dostępne dla przemysłu. Ilości na tony a nie na litry.

• Like 1

Te kleniowo-jaziow przysmaki fenomenalne. Na jakich hakch są zrobione i ile trzeba wyjąć z portfela żeby przytulić kilka takich perełek?

Ważki i te tłuste jętki najbardziej mi w oko wpadają :) Kiedyś polowałem latem na pstrągi z muchówką, woda podniesiona i mętna jak błoto. Kropki nie reagowały na żadne muszki a skakały jak wściekłe do niebieskich świtezianek latających nad wodą. Waliły w nie jak w jakimś amoku, jeden za drugim. Jak ja wtedy żałowałem, że nie mam imitacji takiej ważki... Daj znać na priv czy da się nabyć Twoje przynęty ;) Pozdrawiam

Przysmakami Klenio-Jaziowymi mozna połowic spinem, za pomocą spirolino, kula wodna, suchym trokiem.

Mifek co do sandaczy, masz racje walą jak ... ;) agresywnie reagują na białe,seledynowe i mixowane puchowce z metalowymi oczami.

Wepster na świtezianka tez klenie wala w słoneczne dni :) (haki to #8, #10 i #6)

Jutro dodam foty kilku żabek pływających z przeznaczeniem na okonia, szczupaka (dziś bede  je kręcił)

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...