zetika16 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 o kurde z czego jest ta tulejka zrobiona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 z bambusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 unikatowo to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 korek wygląda super ale to wykończenie Extra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Adamie rozumiem, że mnie uwzględniasz w tym zamówieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 AdamKorek fajny,mi sie podoba(bo nie ma czarnych plam) ale...Ten na zdjęciu na wędce to niestety wygląda mi na klasę Extra (czy tam inaczej super) i do flora mu troche brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darc Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 AdamieJa poproszę 100szt.Rozumiem, że dalsze szczegóły mailowo.PozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Gucio naturalnie że tak, Darek czekam do środy po czym zamawiam, odezwę się do Ciebie jak będę miał więcej szczegółowych informacji, gdzieś pod koniec tygodnia. Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Wojtek, Pewnie masz rację, to zdjęcie rękojeści to tak tylko poglądowo, w zasadzie nie wiem jakiej klasy jest ten korek ale na pewno pochodzi z tego samego źródła.Sugerujmy się fotkami wyżej. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Korek klasy extra też jest dostępny, po ok 0.6 dolara za sztukę.Wygląda tak,Na chętnych do wspólnego zamówienia czekam do środy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 22 Lutego 2015 przez Apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Koledzy, W związku z pytaniami na prv. i w ogóle. Dostałem maila od Portugalczyków - koszt wysyłki do Polski na mój adres to 16 dolców - do podziału na wszystkich uczestników.1 szt korka flor kosztuje 1 dolar, czyli liczona po kursie sprzedaży w moim banku to 3.3 zł. Do tego trzeba doliczyć koszt wysyłki w Polsce.Ostatnia rzecz, także do podziału na głowę to koszt przelewu do banku w Portugalii - ok 100zł, dokładnie sprawdzę jeszcze. czyli, Dotychczas jest 5 chętnych (licząc ze mną) więc koszt dodatkowy to: wysyłka z portugalii - 58,2 zł / 5 = 10.56wysyłka w Polsce listem poleconym - 6 złprzelew 100/5 = 20 razem per capita 36,56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 A brałeś pod uwagę płacenie paypalem? Może taniej wyjdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Nie, nie brałem pod uwagę płacenie przez pay pal, gdyż nie posiadam tam konta ani żadnych doświadczeń z tym systemem.A gdybym posiadał to zapewne nie zawracałbym sobie głowy i nie zaprosiłbym kolegów do wspólnych zakupów... Dodatkowe koszty są ale dzielone na kilka głów nie będą odczuwalne, poza tym finalnie i tak wyjdzie super korek za pół ceny więc nie dramatyzujmy.Liczyłem ponadto na większe zainteresowanie ze strony Kolegów, miałem nadzieje o jakieś pole do negocjacji... Niestety na tą chwilę nie mam mocnych argumentów pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdo Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) http://www.ebay.com/itm/30-CORK-RINGS-11-4-X1-2-GRADE-FLOR-BORE-1-4-/321064759405?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ac0f3706d Czy to nie to samo przypadkiem ??? Edytowane 26 Marca 2013 przez drozdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Nie Kolega zamawia korek od kogoś bezpośrednio , nie prez ebay PS. Poszukajcie kogoś kto ma konto walutowe , wyjdzie o wiele taniej przelew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Źródło to ewidentnie @marcia z ebay. Przez Paypal na pewno taniej, tym bardziej, że akceptuje. Kwestia dogadania, bo na ebay liczy $4,90 ekstra za każdą 30tkę. Będę kontent, za relację foto po wszystkim. Czy to jest to co na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 http://www.corkrings.ecrater.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 No to Marcia jest wlasnie z ebay'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Zamykam temat, Darc wysłałem prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) WitamMam pytanie. Tradycyjnie jako materiału na uchwyty stosuje sie korek, pianki eva czy hypalon. Ale ostatnio zauważyłem że tego rodzaju materiały dają efekt " skrecania sie na blanku" podczas ciężkiego holu. Myślę oczywiście o kijkach morskich. Czy jest moze jakis materiał podobny do pianki ale dużo twardszy? Tak aby nie ulegał skrecaniu na blanku.No i żeby pracował razem z blankiem podczas wyginania. Moz macie jakiś fajny towar do takich zastosowań? Edytowane 26 Maja 2013 przez MIGOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Jest , pianką eva ale topowych firm np. Matagi .. piekielnie twarda i nie ma bata żeby się skręciła. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 wg mnie Duplon jest nieco twardszy od EVA. Wygląda podobnie, w obróbce też, ale pod naciskiem jest twardszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 jeśli Ci się skręca na blanku to pewnie jakiś Batsonowski, ATC lub inny badziew, pianka od Matagi czy Fuji JDM nawet nie drgnie - GWARANTUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ten sprzedawca: http://www.ebay.com/sch/m.html?_odkw=&item=160768888559&_osacat=0&ssPageName=STRK%3AMEWAX%3AIT&_ssn=baja2851&_trksid=p2046732.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=eva&_sacat=0&_from=R40 Do PL już nie chce wysyłać, ale do Ciebie powinien. Twarda, głowę można rozbić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi