Greku35 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Daruj sobie przyujściowy odcinek o tej porze roku. Za miesiąc, półtora już możesz.Ginel dobrze kojarzę? Jacek znad Nidy? Spinningowaliśmy raz współnie nad Wisłą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Białka darzy, jazior 48 , jak Wasze wyniki na tej wodzie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Piękny-Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ja byłem dziś. Kilka brań, kilka spadów - ogólnie coś sie działo ale na brzegu - 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTomek Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Ooo, Tuchów. Bardzo ładnie.U mnie teraz jest tak: http://www.biala.prospect.pl/wizualizacja/punkt_pomiarowy.php?prze=PLBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Można chyba zapomnieć o Biale w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 niestety a dobrze się ten sezon zapowiadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Myslicie że ta woda zaprzepaści cały sezon ? A fajnie było to jest mój pierwszy sezona na Białej i powiem wam że ta rzeka zaczyna mnie coraz bardziej zaskakiwać i fascynować w sęsie pozytywnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 koledzy jak nasza Białka, czy ktoś już spacerował z wędką po wielkiej wodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ja tylko zerkałem - jak dla mnie woda do łowienia jak najbardziej, klaruje się ale śmiało można pośmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Jeszcze podniesiona ale jak kolega wyżej napisał klaruje się.Byłem dzisiaj chwilkę szału nie było ale " wiedz że coś się dzieje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Biala jest juz spokojnie do lowienia, w porownaniu do dunajca to jest rewelacja, rybki też dzis super współpracowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 fajnie że się coś dzieje, dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTomek Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 W takim racie w niedzielę (jak woda się nie zmienia) atakuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Przejeżdżałem poniżej Ciężkowic przez most na Białej i woda super na ostatnie czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) Dziś byłem na Białej okolice Świebodzina kilka kleni raczej małe do 30cm . Powódż pozmieniała trochę koryto . Woda mocno ścięta . Fajnie było, ta rzeka wciąga Edytowane 31 Maja 2014 przez donkicha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Dziś byłem na Białej okolice Świebodzina kilka kleni raczej małe do 30cm . Powódż pozmieniała trochę koryto . Woda mocno ścięta . Fajnie było, ta rzeka wciąga Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Woda mocno ścięta . Już od jakiegoś czasu ( 2, 3 miesiące ) zaobserwowałem że woda poniżej Tuchowa jest kolorystycznie dużo gorsza niż powyżej Przyczyna? Może dopływy (ale nie Szwedka bo sprawdzałem, byłem na pięciu mostach) , może trwają jakieś prace, może..... oczy szczalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Już od jakiegoś czasu ( 2, 3 miesiące ) zaobserwowałem że woda poniżej Tuchowa jest kolorystycznie dużo gorsza niż powyżej Przyczyna? Może dopływy (ale nie Szwedka bo sprawdzałem, byłem na pięciu mostach) , może trwają jakieś prace, może..... oczy szczalnia Łowiłeś może na Szwedce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Łowiłeś może na Szwedce?Nie, czasem tylko przejeżdżam przez nią i na tym się kończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Pamiętem za łebka jak na Szwedce chodziły pstrągi - czy tam coś jeszcze pływa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Pamiętem za łebka jak na Szwedce chodziły pstrągi - czy tam coś jeszcze pływa?Tego nie wiem bo tylko przejazdem tam czasem bywam.Sam też pamiętam pstrągi z innej malej rzeczki ale to było z 20 lat temu a teraz po pstrągach pozostały wspomnienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Łowicie pstrągi na Białej czy nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi