ginel Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Brawo Tomku. Takie posunięcia to cegiełka przyłożona do pilnowania wód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Tomek tendencja jest zupelnie odwrotna np. zalew Klimkowka zakaz spiningu od 1 Stycznia do 1 Czerwca Koledzy z Twojego kola to zaproponowali a na Z.O przeszlo glosami cz..z Z.O Gorlice i Nowego Targu 5 miesiecy spiningisci nie maja wstepu nad jezioro "geniusze " Edytowane 17 Stycznia 2015 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Brożek Tarnów Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Witam , był już któryś z kolegów nad Białą?? jeśli tak to jakie efekty??. I okolice, gdzie wędkował mile widziane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Moja prośba do kolegów z okolic Świebodzina , wybieram się tam w weekend i chciałbym zasięgnąć informacji jaki jest stan wody na Białej i jej klarowność ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Brożek Tarnów Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Paweł niestety w Twoich stronach nie znam tej rzeki , żadko wędkuje nad białą , jeśli juz to na kładce w Mościcach , albo okolicach os koszyckiego , wiec jeśli wybierał by się kolega w te strony z miłą chęcią powędkuje z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Niestety ale to nie moje strony , do Świebodzina mam około 30km , sentymentalnie jeżdżę w te rejony raz lub dwa razy w roku właśnie w Lutym , na kładkę pewnie też w tym roku zajrzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiszka Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 pawel0891 jutro bede w swiebodzinie nad biala dam ci znac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ok , dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 koledzy napiszcie czy coś się działo, planuje się wybrać w następnym tygodniu ale z tego co widzę to woda idzie lekko w górę i pewnie trącona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Jechałem dzisiaj do Tarnowa około 16 i wybrałem się przez Świebodzin, tak z ciekawości Woda troszkę podniesiona i taka zielonkawa pośniegówka.Dzisiaj można było atakować Do soboty może się dużo podnieść, bo temperatura na plusie w dzień, więc śnieg taje.Tutaj macie podgląd z kamer na rzekę. Mniej/więcej, widać kolor (widać w dzień). http://www.biala.prospect.pl/wizualizacja/punkt_pomiarowy.php?prze=TUBI&kam=1 http://www.biala.prospect.pl/wizualizacja/punkt_pomiarowy.php?prze=TUBI&kam=2 Tutaj jest aktualny stan wody (stacja obsadzona) http://www.biala.prospect.pl/wizualizacja/punkt_pomiarowy.php?prze=LUBI Wysokość lustra powinna mieć o tej porze coś około 90 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Też obawiam się , że w sobotę będzie nie za ciekawie z tym stanem wody .Dzięki Tomku za linki , będą mi bardzo pomocne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiszka Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 sory kolego pawel, ze nie napisalem, ale jak to czesto bywa plany sie polrzyzowaly. Natomiast przejezdzalem wczoraj przez swiebodzin i kolor jak powyzej, woda lekko podniesiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) MASAKRA http://www.osp.com.pl/Malopolskie/tarnowski/Tuchow/OSP-Tuchow/aktualnosci/interwencje/13265/Alarm-tym-razem-chemiczno-ekologiczny http://www.osptuchow.pl/osp/wordpress/?p=4317 Może będzie dobrze. Byłem sprawdzić rzekę do mostu na OSie. Nigdzie nie wdziałem śladu żeby coś pływało. Żadnych plam, ryb, czy coś jedynie kaczusie pływają na powierzchni. Edytowane 6 Marca 2015 przez TOMI803 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 jeżeli substancja nie była dużo stężona to śmiało po dotarciu do rzeki uległa znacznemu rozcieńczeniu co być może zminimalizowało zagrożenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Jak tam Panowie ? dzieje się coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Coś się dzieje http://vvvvvv.naklenie.pl/index.php/forum/52-relacje-z-poowow/34660-spinningowe-wyprawy-na-klenie-sezon-2015?limit=10&start=150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ok, przekonałeś mnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Jaź z naszej Białki, wyszły na 30 min, brań kilka jedno trafione. Oczywiście koledzy macie rację, kleń, moje gapiostwo. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Greku35 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandog Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Witam serdecznie.Niestety/ stety to kleń nie jaź. "Okolicznością łagodzącą" jest godzina połowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Witam serdecznie.Niestety/ stety to kleń nie jaź. "Okolicznością łagodzącą" jest godzina połowu Witamy na pokładzie miło, że się pojawiasz na jerku muszę się z Tobą zgodzi w 100% jaź to nie jest klen jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam.Dziś wybrałem się nad rzeczkę żeby przetestować moją uklejkę. Miałem się wybrać w okolicę mostu kolejowego,ale w ostatniej chwili zmieniłem miejsce.Oj dobrze że to zrobiłem. Zacznę od początku.Idę w górę rzeki ,po drugiej stronie widzę wędkarza rozkładającego sprzęt .Będzie łowił na spławik. Miejsce dość trudne,dość wysoka skarpa,wody około 2m. Wędkarz krząta się koło dość dużego pieńka nad samą skarpą. Po testach wracam tą sama drogą. Krew we mnie zamarła,nogi mi się ugięły. Widzę tego samego wędkarza co wcześniej, leżącego na plecach na wspomnianym pieńku ,głową w dół w kierunku wody. Słyszę jego ciężki oddech ,widzę jego daremne wysiłki żeby się podnieś.Zaczynam wołać do niego ale zero odzewu.Dobrze że nie daleko są ogródki działkowe. Krzyczę w tamtym kierunku, ludzie zobaczyli co się dzieje,pomoc przyszła w ostatniej chwili. Jak się okazało zajęty przygotowaniem sprzętu cofnął się tyłem w kierunku pieńka i się potknął . A oto kilka fotek z testu. Mam nadzieje że admin wybaczy Przypominam o zasadach wstawiania zdjęć i RAPR Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Coś się zaczyna dziać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Ktoś jeszcze łowi na Biale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 byłem wczoraj rekreacyjnie z muszką, klenie przedział 20-40 cm i to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Warto obejrzeć 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi