Winko Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Fajny filmik. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Super filmek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Miały być klenie i były klenie Rozmiarowo klenie nie powalały, ale była miła niespodzianka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 O kurcze miętus na spina to dość rzadki przypadek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Aktualnie na Białej jest dość niska woda ale za to wieczorem można fajnie połowić klenie na suchą muchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 W jakim miejscu mniej więcej łowisz? Tuchów i okolice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Cały odcinek od elektrowni w Radlnej aż do Tarnowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 To jeszcze w Białej są klenie ? czy raczej kleniki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 To jeszcze w Białej są klenie ? czy raczej kleniki ?Kleniki Pawle, kleniki, co pokazują wyniki Np tu: http://www.pzwazoty.pl/aktualnosci/czytaj/77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 I wszystko jasne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Max Kleń 33cm na 16 wędkarzy którzy raczej wiedzą co robią, faktycznie to rokuje dobrze .... ostatnio na Biale widziałem pstrąga 42cm ... w torbie u wędkarza. Okazy są: http://www.pzwazoty.pl/artykul/28,lowcy-okazow.html#lightbox[lowcy_okazow]/19/ zwłaszcza pod domem, na balkonie lub w przedpokoju. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Cały odcinek od elektrowni w Radlnej aż do Tarnowa.ale chyba nie łowisz z brzegu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Witam . Po przeczytaniu tych kilku postów doszedłem do wniosku że koledzy znają charakter i rybostan "mojej" ukochanej rzeki. Mam do niej może kilometr. Spędziłem nad nią prawie całe życie. Miała swoje wzloty i upadki. Powiem krótko,klenie są w tej rzece. Wyniki zawodów i ludzie którzy wiedzą co robią ? No może ale nie na tej rzece.Na klenie nad Białą zawsze wybieram się samotnie, ciekawe dlaczego? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Ciekawe czemu jeszcze w tym roku nikt nie wstawił zdjęcia klenia do wątku z Białej ? chyba ,że przeoczyłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 ale chyba nie łowisz z brzegu....Nie, nie łowie z brzegu, przy tych krzakach próba łowienia muchówką raczej źle by się skończyła Co do tych kleni, to faktycznie są i można je połowić, z rekordowym okazem co prawda nie było mi dane się spotkać ale takie 30/40cm jak najbardziej występują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Witam . Po przeczytaniu tych kilku postów doszedłem do wniosku że koledzy znają charakter i rybostan "mojej" ukochanej rzeki. Mam do niej może kilometr. Spędziłem nad nią prawie całe życie. Miała swoje wzloty i upadki. Powiem krótko,klenie są w tej rzece. Wyniki zawodów i ludzie którzy wiedzą co robią ? No może ale nie na tej rzece.Na klenie nad Białą zawsze wybieram się samotnie, ciekawe dlaczego? Zgadzam się. Wyznaje zasadę, że nie ma sensu komuś udowadniać coś na siłę a już na pewno nie w kwestii rybostanu rzek, bo i po co? niech sobie dalej myślą, że w tej rzece nie ma ryb Edytowane 28 Czerwca 2016 przez asafa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 "Ponie, tam nima ryb" Pewnie nie ostatni, ale na 100% kleń z Białej Ps,. Jeśli admin może to niech przeniesie posty od #99 do odpowiedniego tematu http://jerkbait.pl/topic/26000-bia%C5%82a-tarnowska/?hl=%2Bbia%C5%82%C4%85+%2Btarnowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Niestety, ale takie widoki i mnie było dane widzieć nad Białą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 A co to tak załatwiło tego klenia? wydra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 A co to tak załatwiło tego klenia? wydra? Szczerze mówiąc, nie było mnie przy tym, inaczej kleń by żył. A poważnie mówiąc to ja nie mam pojęcia, ale wnętrzności mu brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Co do kleni z Białej to faktycznie łowie głównie kleniki... ale jakoś szczególnie się nie przykładam więcej szczęścia miałem z jaziami w tym roku w kwietniu 48cm co widać w wątku "Jazie 2016" a kumpel w maju 51cm. Lubię Białą ale nie mam jej szczególnie rozchodzonej z braku czasu, a od maja nad brzegami to już jest masakra z krzaczorami i trzeba mieć miejscówki żeby się do wody dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Jaź 48 cm to już bardzo piękna ryba jak na taką rzeczkę, i szkoda tylko że jazie występują w dolnym, końcowym odcinku rzeki Faktycznie, nad rzeką teraz jest masakra ze względu na bujną prawie 2 metrową roślinność, a mi póki co nie jest dane teraz łowić, chociaż bardzo bym chciał, nawet w tych krzaczorach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 No fakt, te jazie łowione są na dolnym odcinku Białej w większości z jednej miejscówki ale musi być określony stan wody... teraz tam nie ma ryb musze się zmobilizować i pojechać teraz gdzieś powyżej Tarnowa, znaleźć jakieś dojście do wody i coś pomachać. Jakieś sugestie? Bo sobotę z rana mam wolną ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 I ja planuje w sobotę odwiedzić Białą, o ile pogoda pozwoli i nic nie planowanego mi nie wyskoczy, planuje raczej górny odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Górny czyli rejon...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi