slav Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 patazaw - w jakich okolicach łowiłeś? Ja wczoraj w Tuchowie praktycznie zero, na Szwedce podobnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Ja lowie w okolicach Plesnej Edytowane 26 Lipca 2016 przez patzaw26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Ja wczoraj łowiłem w Gromniku i też zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Ja wczoraj łowiłem w Gromniku i też zero Bo tam wszystko zjedzone[emoji35] Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Byłem dziś i złowiłem jeszcze 3 szt ale wszystko małe największy miał może +/- 30 cm ale kicha. :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Potwierdzam okolice Gromnika to pustynia ale miejsca i widoki fajne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Ja dziś Pleśna / Kłokowa - słabiutko. Ktoś chętny kiedyś razem wyskoczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Potwierdzam okolice Gromnika to pustynia ale miejsca i widoki fajne No właśnie trzeba poszukać rybek gdzieś indziej,może w stronę Tuchowa spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Wysoko i pięknie, prawie jak... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Tomek, jak z rybkami na tym odcinku ? Pstrąga nie spotkałeś jakiegoś może ? Mucha czy spinning ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Z pstrągiem, jak wszędzie chyba pupa . Łowiąc na spinning spotkałem czarnego bociana, kilka czapli i dużo drobnego klenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Wyżej Wilczysk, łowi jeden Pan cały czas.. wszystko idzie do wora. Ponoć na wiosnę były pstrągi ale juz nie ma... Klenie tam są, i to całkiem sporo, świnki te które nie wzięły na białego też są. Inny Pan przy mnie w worku niósł pstrąga 42cm. Czaple też są. Miejsca ładne ale niestety PZW tam nie zajeżdża więc hulaj dusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 "Biero jak pieron" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Jak tam chłopaki sytuacja na Białej? woda dalej lekko trącona czy da się już łowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Jak tam chłopaki sytuacja na Białej? woda dalej lekko trącona czy da się już łowić?Czym niżej tym gorzej z przejrzystością. Porzucać już można, ale połowić idzie chyba tylko wcześnie z rana lub całkiem wieczorową porą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 A ja się zastanawiam czy w długi weekend nie wybrać się na Białą bo może ona się w miarę wyczyści (Poprad i Dunajec kakao). W tym roku jeszcze na niej nie byłem ale w tamtym roku byłem raz właśnie na odcinku gdzie Kolega @TOMI803 zrobił fajne zdjęcia, ale nie wiem czy teraz tam się wybierać. Była to droga przez mękę, cały czas tylko skała w wodzie gładka bez kamyków, parę razy o mało orła nie wywinąłem, a krzaki tak geste, że z wody się wyjść nie dało. A z ryb to z małymi kleniami się pobawiłem, największy bodajże 33cm, ale na sztuki było ich chyba ze 30 (głównie 15-20cm), pstrąga nawet małego nie widziałem.Myślę teraz raczej o odcinku w okolicach Bobowej bo mojej nogi jeszcze tam nie było. Łowił ktoś z Kolegów tam ostatnio, dzieje się tam coś? I na co próbować najlepiej łowić? Woda tam raczej bystra pstrągowa czy już spokojna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Fakt, miejsce trudne i niedostępne, ale była rekompensata w postaci świętego spokoju z dala od wszędobylskich miejscowych i innych wędkujących Nie wiem jak będzie z kolorem wody na długi weekend, może jednak zdąży się oczyścić. W okolicach o które pytasz już chwile nie łowiłem, ale woda jest zróżnicowana i można spodziewać się wszystkiego Są piękne miejsca pstrągowe, lecz o pstrągu można jednak zapomnieć (bynajmniej ja nigdy nie złowiłem). Ja łowię głównie na różnego rodzaju smużaki i woblery max 4 cm, wszystko zależy od miejsca w którym łowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ja nie mogę ale cudne widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Siasiu, spróbuj od Bobowej w górę do Jankowej. Skał nieco mniej, klenie sąz, pstrąg - był jeden pod mostem ale pewien autochton go ugrilował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Z tą czystością Białej w tym roku to jakiś dramat,cały czas trącona i jakiś syf płynie(osad) przez co żyłka go łapie,przelotki się brudzą,ciężko jest go usunąć wodą z płynem do naczyń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Co tydzień ulewa i kakao i tak praktycznie całe lato. Ostatnio w luce między ulewami byłem na no-killu w Pleśnej - kolejny wypad na praktycznie zero - czy tam ktoś coś łowił w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Czego się spodziewać, jak po rozpadzie ekipy koła Certa, nie zarybia związek no killa (a jest nawet inkubator i był z sukcesem uruchomiony). Jak zaczynałem zabawę z muchą, kolega ostro obławiał rzekę i i z pobliskiego pola usłyszał: "ty patrz, on tu na ryby przyjechał, a w tygodniu ***** tu siatką przeciągnął hehehe"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Czy to koniec sezonu na Biale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_hna Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Raczej już tyle. Woda poszła gruba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Czy to koniec sezonu na Biale? może jeszcze się wypogodzi,a woda oczyści się na tyle że da się jeszcze połowić zeszły weekend był udany pod względem pogody i czystości ale rybki nie chciały współpracować no i "wędkujących" też nie brakowało... tylko że na mój widok nie uciekali tak jak to robią zawsze jak widzą TOMIEGO803 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi