lysy69 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Może . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Biała dzisiaj, woda czyściutka, lekko podniesiona, pogoda taka sobie, ryby się przebudziły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 @lysy zgadnij gdzie są zrobione te zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dwa pierwsze ,pod mostem na Krakowskiej od strony miasta ,dwa następne na przeciwko działek poniżej strumyczka od strony Mościc . Zna się te rewiry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dwa pierwsze się zgadzają drugie zrobione z tego samego miejsca tylko w odwrotnym kierunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Biała brudna. Kilka razy wędkę zarzuciłem ale pełno liści i trawy na kotwicach siada. Oprócz czarnej plagi (kormorany) ,czapli ,dwóch sarenek i fajnej blondynki ( przy serwisie fata ) , obecności innych stworzeń (ryb) nie stwierdziłem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Jak byś nie spoglądał na blondi to byś trawek nie wyciągał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Biała dzisiaj woda brudna podniesiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 był ktoś w tym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zimno ,ponuro i ryb nie ma , kormorany i tubylce z pod biedronki wyżarły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Ja niestety nie mogłem być, wnuczka chora, ktoś musiał z nią siedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Pogoda super, woda podniesiona czysta . Ryby Może jutro będzie lepiej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Oooo tak pogoda super ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 (edytowane) Ag 53 miejscówki fajnie to odcinek miejski, przy ujściowy? Edytowane 17 Grudnia 2016 przez donkicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Okolice mostu kolejowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Fajne przelewy takie jak lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Fajne przelewy takie jak lubieMuszę Cię kiedyś nad Ropę zabrać, pokażę Ci krainę z bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Potwierdzam, Ropa bardzo ładna rzeka. Byłem tam raz na zawodach w okolicy miejscowości Siepietnica, ryb też było sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Tomek, musisz kiedyś w końcu do mnie wpaść, wtedy zobaczysz krainy jak z bajki , (w dodatku pełne kleni), a nie masz tak daleko. Od siebie na Ropę w Gorlicach jadę ciut ponad godzinę, więc od Ciebie będzie niewiele dłużej . Tak nawiasem, to ta Wasza Biała wygląda kusząco, kiedyś muszę spróbować dopaść klenie na takiej wodzie, choć zdaję sobie sprawę, że to całkiem inne łowienie niż u mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 (edytowane) Cześć Marku Kuźwa mam takie marzenia żeby połowić w Twoich okolicach kleni San itp znam tylko z Twoich fotek, i muszę powiedzieć że zakochałem się przez neta W tym roku na jednym odcinku Ropy (bardzo niebezpieczny) łowiąc, miałem wspomnienia z Twoich wypraw Łowiąc na Białej i pisząc"wysoko i pięknie, prawie jak" .... też myślałem o Twoich stronach, bo uwielbiam takie klimaty http://jerkbait.pl/topic/26000-biała-tarnowska/?p=1949539 Kurcze nic nie obiecuję, ale bardzo bym chciał wpaść w przyszłym roku do Ciebie na górskie rzeki, kto wie może się uda Jeśli chodzi o Białą to wiem że klenie miałyby przesrane u Ciebie, jak nie mucha to spinn Edytowane 17 Grudnia 2016 przez TOMI803 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Kiedyś z pewnością się uda , a ten odcinek Białej ze zdjęć naprawdę ładny, takie lubię . Edytowane 18 Grudnia 2016 przez marekn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zakończenie sezonu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Andrzeju jest jeszcze 8 dni!!! Jak było? Skubnęło coś chociaż? He he to nie Biała tylko Śląski odcinek Wisły http://jerkbait.pl/topic/82016-lolo-robactwo-i-nie-tylko/?p=2047607 Edytowane 23 Grudnia 2016 przez TOMI803 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Masz rację, nie pisałem, że to Biała. Na Białej będziemy zaraz po Świętach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Po Świętach będzie na - ! Kry ,lód i klenie pod lodem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi