kulfon Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Oby jak najszybciej ten lód puścił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Powrót na święta i spotkanie po prawie 15 latach 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Oby się ich trafiało jak najwięcej, pamiętam jak początkiem lat 90 tych , kiedy to niby był taki syf było ich bardzo dużo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Owszem było ich od groma , potem rak zaczął powoli zanikać, a po roku gdzieś 2000... całkowicie znikły.W zeszłym roku słyszałem że się pojawiają, a w tym roku miałem przyjemność się osobiście o tym przekonać . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Wędkarze tropią ryby aż miło, widać że przygotowania do zawodów KPPT idą pełną parą Mi też się coś uwiesiło http://jerkbait.pl/topic/86858-klenie-2017/?p=2147685 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Dzień na plus Był pstrąg,kleń,dwa okonie i dwie brzany https://www.youtube.com/watch?v=zIQ3RimRr8g#action=share 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 11 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Piękna ryba - graty ! serce rośnie kiedy koledzy łowią takie rybki w "naszej" białce ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Piękna ryba - graty ! serce rośnie kiedy koledzy łowią takie rybki w "naszej" białce !Dzięki śliczne . Każda ryba cieszy, chociaż wiem że są większe, no ale może kiedyś..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 W Grudniu też trzeba łowić Czasem się udaje http://jerkbait.pl/topic/86858-klenie-2017/?p=2283520 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Oj trzeba, trzeba... http://jerkbait.pl/topic/86858-klenie-2017/page-15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Witam. Można coś złowić(Spinning) na białej w okolicy Ciężkowic lub okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Można . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiks1972 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Tak, można, tylko przygotuj się na łowienie w bardzo płytkiej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Byłem w niedzielę nad Białą. widziałem stado świnki, parę kleni, tylko jedno branie, ale za to pstrąga (35cm) ,do tego dziwny zapach powyżej mostu w Ciężkowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Byłem w niedzielę nad Białą. widziałem stado świnki, parę kleni, tylko jedno branie, ale za to pstrąga (35cm) ,do tego dziwny zapach powyżej mostu w Ciężkowicach.założę się,że ten dziwny zapach to z ubojni która jest wyżej mostu Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Wydaje mi się, że nie, bo śmierdzi 1-1,5km powyżej mostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiks1972 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Tam jest jakaś paszarnia i chyba ferma drobiu. Pewny nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Tam jest jakaś paszarnia i chyba ferma drobiu. Pewny nie jestem. tak jest,ferma indyków w Kąśniej Dolnej dziś byłem po raz kolejny na Białej i znowu bez brania,nawet najmniejszego pstryknięcia,próbuje już któryś dzień z koleji i bez efektów nie wiem co jest grane że ryby są nie aktywne jedyne ryby jakie widziałem to świnki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Piękne zdjęcia Patryk, pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Warunki w regionie ekstremalne (zaczęło spływać błoto), ale są miejsca gdzie na "żarówkę" można było coś dzisiaj wydłubać 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Ty to zawsze coś wygrzrbiesz ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 http://www.gazetakrakowska.pl/strefa-agro/wiadomosci/a/rzeka-biala-tarnowska-wraca-do-natury-znikaja-betonowe-progi-wodne,13318013/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 http://grybow24.pl/2018/07/za-40-mln-zlotych-przywroca-ciaglosc-ekologiczna-rzeki-bialej-tv/#prettyPhoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Koledzy jak tam sytuacja na Białej? woda nadaję się do łowienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi