slav Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zarybienie Białej przeprowadzone przez Klub Przyjaciół Białej Tarnowskiej. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Jeszcze moment, jeszcze chwila i przestawienie czas zaczać Ps. Przepraszam za obrócone zdj ale zawsze to robione telefonem są "kopnięte" Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez patzaw26 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Ten tego .... 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Niestety trochę słaba jakość ale coś tam widać https://www.youtube.com/watch?v=A7hLeOTEGVo&feature=youtu.be 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Coś pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Tomi, raczej ten tamtą!Nie siejmy defetyzmu!???????? Zdrowia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Tomi, raczej ten tamtą!Nie siejmy defetyzmu! Zdrowia!Tentego.... miałem na myśli że tarło trwa, to była chyba końcówka tegorocznego tarła na tym odcinku rzeki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Tentego.... miałem na myśli że tarło trwa, to była chyba końcówka tegorocznego tarła na tym odcinku rzeki Wiem wiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Nie ukrywam gdzie łowie, dlaczego ? Dlatego Ryby też były: http://jerkbait.pl/topic/135376-klenie-2020/?p=2748972 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 http://jerkbait.pl/topic/135376-klenie-2020/page-9#entry2759370 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Smutna rzeczywistość... I rekumkum 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kankar Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Cześć Panowie! Zamierzam się wybrać nad Białą, jednak będzie to moj debiut z ta rzeka. Jakie okolice polecicie na pierwszy raz pod Tarnowem ? Dziękuje z góry za odpowiedz.Pzdr Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Cześć Panowie! Zamierzam się wybrać nad Białą, jednak będzie to moj debiut z ta rzeka. Jakie okolice polecicie na pierwszy raz pod Tarnowem ? Dziękuje z góry za odpowiedz.Pzdr Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A w jakich okolicach pod Tarnowem będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Brak (chyba) tematu świnek, więc dodam tutaj Iiiiii kleniki http://jerkbait.pl/topic/135376-klenie-2020/?p=2800034 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Nie samym kleniem człowiek żyje 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 (edytowane) gdybym tylko zdążył ustawić ostrość... Edytowane 5 Września 2020 przez patzaw26 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Wypuszczamy, nie zjadamy!!! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 znowu coś pięknego!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Śnieżna świnka 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ektom Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Jakieś 30 lat temu porzuciłem Białą na rzecz muszkarskiego górnego Dunajca, który po kilku latach zastąpiłem Sanem. Teraz wrócę z muchówką nad Białą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Pytanie do użytkowników Białej Jak według Was spełniają swe funkcje porobione bystrotoki (które powstały zamiast progów) ? Czy przez takie bystrza ryby swobodnie mogą migrować ? Pytam, bo u mnie na rzece RZGW chce w 3 miejscach takie bystrza zrobić (w miejscach rozwalonych zębem czasu progów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 (edytowane) Pstrągi i łososiowate na pewno tak, inne nie wiem nie znam się. W latach 80-tych , gdy w mojej rzece Uszwicy było pełno pstrągów , to na jesieni obserwowałem próby przejścia, oczywiście nieudane ,jazu na Uszwicy w Brzesku, ale skakały na wysokość 2-3 m prawie pionowo w górę po spienionej wodzie !! :)Widok był piękny i zadziwiający. Edytowane 4 Marca 2021 przez jerzy6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ektom Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Łowi ktoś coś na Białej? Planuję jutro spacer w okolicach mostu kolejowego w poszukiwaniu okoni, to dobre miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi