Skocz do zawartości
  • 0

Mequinenza 2007 - nowy artykuł

admin

Pytanie

Cześć,

Tak jakoś się ostatnio utarło, że co roku ma miejsce wyprawa nad hiszpańskie Ebro. Sumowo najciekawiej wyglądał termin jesienny, więc w 2007 wyjazd zaplanowaliśmy na przełom września i października. Podyktowane to było tym, jakoby główny bohater miał się w owym okresie bardziej interesować przynętami sztucznymi. Kolejny raz okazało się, że jedyną pewną rzeczą w Mequinenzie jest nastanie świtu po nocy.

Zapraszam wszystkich miłośników dobrej sumowej przygody.

Pozdrawiam

Remek

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Zrobienie bardzo dlugiego przyponu w celu zabezpieczenia lepszego powoduje trudosci manewrowe. Ale tam wszystko mozliwe i nie zarzekam sie, ze nastepnym razem nie bede wiazal przyponow 1,5m... :D

Wlasnie nie jestem pewien czy - gdybym mial dluzszy przypon - to bym suma nie wyjal. Ale to mozna tylko empirycznie.

• 0

Zrobienie bardzo dlugiego przyponu w celu zabezpieczenia lepszego powoduje trudosci manewrowe. Ale tam wszystko mozliwe i nie zarzekam sie, ze nastepnym razem nie bede wiazal przyponow 1,5m... :D

Wlasnie nie jestem pewien czy - gdybym mial dluzszy przypon - to bym suma nie wyjal. Ale to mozna tylko empirycznie.

Przynajmniej jest po co wracać :D

Ja już chyba wiem, gdzie uderzam w 2008 B)

• 0

...trzymał go na wyciągniętych rękach...

Jeszcze nie widzialem goscia, ktory by trzymal na wyciagnietych rekach 50kg... :D

Moze i troche robi efekt wielkosci ustawienie ale wyglada, ze glowe by mu do paszzcy dal rade wsadzic...

Kolo 100 moze miec...

Gumo

Gumo, to raczej miał być ironiczny komentarz w nawiązaniu do wątku Szczupaki 2007 <_<

Sum jak najbardziej mógł mieć koło sety

Chociaż prawdę mówiąc, jak ktoś potrafi zrobić fotę to ryba może wydawać się sporo większa. Przeglądam często sumowe portale i niektóre zdjęcia mnie zaskakują. Patrzę i widzę potwora, a pod spodem czytam, że ryba miała 2 metry i ważyła 50-60kg.

Czasami bywa odwrotnie... <_< :lol: