tpe Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Dlaczego oni po drugiej stronie sadzawki mają lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Nie dla mnie, ja bym pierdyknął na zawał Ciekawe ile czasu potrzebowałbym na oduczenie się zacinania przy każdym "próbnym" ataku na poppera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Hmmm .... ma rację @Słoniu, zawał murowany. Dzięki @tpe, piękny poranny film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 To jest łowienie !!!! Ta Floryda mnie przyciąga jak magnes. Taropny, Redfishe, Snooki, Sea Trouty (te amerykańskie) na muchę i na spinna. Wszystko z płytkiej wody i w ciepełku.Oglądacie kanał Addictive Fishing na YouTube? Norbert, da się przyzwyczaić, to trochę tak jak na suchą muchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Trzeba się po prostu przeprowadzić myślę Pierniczyć salmony i mrożenie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Tomek, "trochę" robi różnicę, że tak zacytuję klasyka... Jak łowiłem w Omanie na poppery to też było od cholery (o i nawet wierszem wyszło) pustych strzałów ale te redfishe to wybredne skubańce są, bawią sie jak kot myszą. Ciekaw jestem w jakim stopniu takie zachowanie wynika z faktu że ryby są po prostu wielokrotnie pokłute (C&R) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 To samo jest i u mnie,brania bassow na powierzchniowce bardzo widowiskowe,ale ze skutecznoscia zaciec kiepsciutko.Sorry za brak polskich liter... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Tomek ty jak zwykle szukasz nie z tej strony, lapiej wracaj w rodzinne strony to coś ołowimy a filmiki super, nerwy trzeba miec stalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Jesli na redfish to takie stany jak Luisiana i Alabama ma tez swietne lowiska tego gatunku ale Floryda, jak to mowia "got it all" . Przewodnik moze do tanich nie nalezy, ale np. z kajaka samemu tez mozna niezle poszalec. Wynajecie kajaka na 3 dni to $120 w tym darmowy przywoz pod wskazany adres Edytowane 11 Czerwca 2013 przez Darecki72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 O jaki ktos ma zajebisty kajak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi