Rheinangler Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Nie bardzo wiem jak to ująć, zanim górę wezmą nerwy i cierpliwość wystawiona na zbyt długą próbę....Czy ktoś z Was koledzy ma kontakt z Panem Tomaszem? Czy coś złego mu się przytrafiło?Pytam bo od 10 dni próbuję się z nim skontaktować zarówno komórkowo, stacjonarnie, przez forum i sms i......nic.Powoli ale intensywnie do głowy przychodzą mi myśli których wcześniej nie brałem pod uwagę.... Edytowane 10 Czerwca 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Dyskusję nic nie wnoszącą do sprawy usunąłem Jeśli ktoś ma kontakt z Tomkiem niech pomoże, a najlepiej jak Tomasz sam się zgłosi do pytającego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Dzięki Milupa, bo miałem już dość powtarzania w kółko jednego i tego samego.Dzięki Rajfel,- Twoje słowa mnie uspokoiły nieco,- odpowiem na każda próbę kontaktu. Edytowane 10 Czerwca 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zorro pojawił się dziś na JB i udzielał odpowiedzi odnośnie podwójnej korby do turka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 I do mnie się też odezwał wszystko wskazuje na to, że wszystko zostanie pomyślnie dokończone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi