Jeziorm 1 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Witam, w tym roku mocno sie zastanawiamy nad takim wyjazdem z rodziną, czy ktos z was był tam wakacyjnie?Jakie ceny, na co zwracać uwagę, jakie atrakcje są na miejscu ? za wszelkie podpowiedzi z góry dziękuje ! Edytowane 11 Czerwca 2013 przez Jeziorm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 najlepiej brac domek na poludniu wyspy, najlepsze plaze - Dueodde, Balka. Choc nie wiem czy w czercu jeszcze cos zostalo...z drugiej strony jest kryzys.Bornholm jest drogi, cos jak Norwegia. Niezle wedzone ryby. Warto brac rowery, cala wyspe sie zjezdzi bez bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neptun Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Podepnę się do tematu, gdyż w tym tygodniu jadę z rodziną na Bornholm, ale nie w celach typowo wędkarskich. Będę na południu wyspy, wiadomo że teraz nie ma co liczyć na trocie, a dorsze to nie moja bajka. Próbował ktoś łowić z portów (falochrony itp.)? Do łowienia z plaży nie mam sprzętu. Czytałem gdzieś, że nie trzeba licencji poniżej 18 lat, na morzu też to obowiązuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oikudlaty Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 siemka. tak odswieze temat wpadl mi do glowy pomysl, zeby koncem wiosny, jak juz sie skoncza wszystkie okresy ochronne na bornholmie (tj. poczatek czerwca), wybrac sie na kilkudniowy wypad na bornholm z rowerem i zabrac do tego wedke. co do samej podrozy nie ma problemu, rower z przyczepka, pociagiem do kolobrzegu, prom na wyspe...juz kiedys objezdzalem bornholm, ale to jak mialem 15lat raczej chcialbym sie dowiedziec, czy typowy sprzet jaki uzywam w polsce na szczupaki moze byc, czy trzeba zainwestowac w cos innego tj. wedka dragon express 2,7m 10-35g, kolowrotek ryobi zauber 3000 i plecionka zielona 0.14 do tego pudlo roznych przynet typu gumy, blachy i woblery czy przy brzegu zdarza sie jakis okon ? znalazlem juz informacje o oplatach i wiem, ze koszt tygodniowej licencji to ok 75zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi