mlynek1976 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Sandacze rano nie brały ale borowiki jako tako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Eeee. To zeszłoroczna gazeta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Masz niedowiarku już pokrojone . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 A tak się suszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Masz niedowiarku już pokrojone .Ale bez aktualnej gazety. Nie liczą się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Nie kupuję prasy mam internet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Bo u Ciebie sklepu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) Bo u Ciebie sklepu nie ma Dzięki temu jest szansa że nie będę palił, nie ma gdzie fajek kupić :lol: . Edytowane 16 Września 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Haha nie patrzyłem na to , z tej strony... ja juz 40 dni bez fajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Haha nie patrzyłem na to , z tej strony... ja juz 40 dni bez fajek Tak trzymaj nie wypuszczaj. warto walczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.f Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Fotka z soboty, to były jedyne grzyby tego dnia. Ale po muchomorach zawsze jest dużo prawdziwków więc jest nadzieja ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 A tak się suszą .witam...ciekawy sposób suszenia, czy grzyby nie mają później obcego zapachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Uuu normalnie poczułem zapach lasu . Fajnie focisz , niezgorzej niż ryby . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 witam...ciekawy sposób suszenia, czy grzyby nie mają później obcego zapachu?Nic takowego nie odczuwam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Uuu normalnie poczułem zapach lasu . Fajnie focisz , niezgorzej niż ryby .dzięki Zbyszek za miłe słowo, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Przedwczorajszy zbiór.A teraz nie pojadę ani na grzyby ani na ryby. Jestem uziemiony, bo strzaskałem sobie kolano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Szalejecie chłopaki Ja w niedziele jade na mały rekonesans do lasu , może jakieś się pojawiły bo tydzień temu tylko jedno wiaderko przez kilka godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Rozpoczęty sezon grzybowy 2013r. i jeszcze dziś kolejne zbiory Edytowane 21 Września 2013 przez Kajtelek2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 @Młynek -ale one na casta tak bierą ?U mnie coś tam w lesie rośnie,ale mimo niby dzikich ostępów leśnych ,ludu od groma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 tak taak tylko na casta, ludzi co nie miara fakt, grzybów tak średnio ale w lesie już mokro więc trochę ciepłych nocy i sie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi