piotro82 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Wczesno poranne manewry leśne 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Klawe borowiki,u mnie w zeszłym tygodniu zaczęło się robić słabo(przymrozki),ale wystarczyło 2 dni ciepła i w poniedziałek wykręciłem nowego PB-52sztuki w dwie godzinki po pracy,do tego pod dostatkiem miodówek Tylko podgrzybków słabo,chyba brak deszczu daje się we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 u mnie też cieniutko w lesie zaczyna się robic, susza wielka w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 U mnie też sucho ale od jutra ma cos popadać i przy temperaturach około 8-10 st w nocy, dobrze rokuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ja na weekend jadę do teściów to znów przytakuje las a nie jezioro, ostatnio trochę nazbierałem podgrzybków ale nie cykałem fot bo nie było czym, teraz się poprawie i zabiorę cykadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Zobaczcie, jakie kurioza można znaleźć w lasach Suwalszczyzny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Czarnobyl....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Ha! Prypiat? O tym samym pomyślałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Po wczorajszym słabym grzybobraniu wpadłem na genialny pomysł. Skoro na rybki potrzeba dobrego kijka, to dlaczego na grzybki nie? Znalazłem leszczynowy blank ( mam nadzieję że na pierwszy kijek będzie odpowiedni).Oczywiście będzie trzeba go podsuszyć, aby uzyskać odpowiednią akcję. Myślę że po zimowo wiosennym suszeniu, śmiało uzyska fast action.Tak na wszelki wypadek przygotuję sobie kilka różnych materiałów na blanki.Oczywiście dojdzie korkowa rękojeść z jakimiś ciekawymi wstawkami, no i uchwyt na nadgarstek. .A kto wie, Może w przyszłości pracownię otworzę A to mój pierwszy blank na kijek Sorki za brzydkie zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Pumba na mazurach też rosną dziwolągi. Ja ostatnio znalazłem prawdziwka, który rósł do góry "nogami"... tzn kapeluszem Nie mam pojęcia jak to się stało i jak rozwijał się, ale był całkiem spory i zdrowy. Kapelusz był wbity w ziemię. Szkoda, że nie mam zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Tak wyglądał dzisiejszy wypadzik do lasu. Edytowane 12 Października 2013 przez Kajtelek2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Dzisiaj będąc w Rabce na grzybach znalazłem nóż wędkarski marki Rapala. Jak ktoś mi napisze gdzie go zgubił to z przyjemnością oddam zgubę. Jestem w Rabce do jutrzejszego wieczora. Acha. Nazbierałem parę prawdziwków trochę podgrzybków i prawie cały koszyk kozaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Ja zgubiłem nóż wędkarski marki Rapala.W ośrodku Casus.W maju, trzy lata temu. Zdążyłem już kupić nowy, więc jeśli nawet to mój, dwóch nie potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 no i ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Nóż znalazłem w lesie a nie w żadnym ośrodku i dzisiaj a nie trzy lata temu.Dam go żonie do krojenia cebuli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Tylko przeprowadź instruktaż żeby małżonka sobie paluszka nie up........ła ( obcięła). :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Kilka zdjęć, które zapewne podniosą ciśnienie grzybiarzom http://www.liveinternet.ru/users/ceslava2009/post280435671/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 No, dałeś do pieca ... , powinni zakazac publikacji takich zdjęc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ruskie to ruskie maja rozmach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Między innymi przez takie zdjęcia, chcę pojechać w głąb Rosji.Zobaczyć to na własne oczy.Pumba, nie podniosłeś mi ciśnienia ale apetyt wyostrzyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) A może to gdzieś blisko Czernobyla ? To żeś podniósł ciśnienie. Edytowane 14 Października 2013 przez Rajfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Kilka zdjęć, które zapewne podniosą ciśnienie grzybiarzom http://www.liveinternet.ru/users/ceslava2009/post280435671/To powinno być zakazane PSPrzy niektórych zdjęciach można by dać podpis "Za co..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Opienki to i u nas w takich ilosciach znajdzie gorzej z prawdziwkami ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 aż dziw, ze Putin na grzybach jeszcze nie był PSŁukasz, świetny link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 aż dziw, ze Putin na grzybach jeszcze nie był Jak pojedzie to zaraz będzie rekord świata w borowiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi