piotro82 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Pierwszy wypad za grzybem za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) Takie tam sobie :, Edytowane 28 Września 2013 przez Rajfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 no panowie ja jutro sie wybieram na lowy lesne wędka nowa jeszcze nie przyszła więc trzeba iś do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 no panowie ja jutro sie wybieram na lowy lesne wędka nowa jeszcze nie przyszła więc trzeba iś do lasuJa wróciłem, wiadereczko borowików, trochę podgrzybków i kozaków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 no to super ... ale nie o nie mi chodzi,,,, dla mnie juz tylko istnieja opieńki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 no to super ... ale nie o nie mi chodzi,,,, dla mnie juz tylko istnieja opieńkiJeszcze opieniek nie ma.Jak będąo będę zbierał je u siebie w ogrodzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jeszcze opieniek nie ma.Jak będąo będę zbierał je u siebie w ogrodzie .nad morzem już rosną od tygodnia...szybko zimno niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Czekać zostaje na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) Tomku masz jakieś foto tych opieniek,i jak to się je, że tak zapytam?Ja chyba znalazłem metę w nieznanym lesie,gdzie przeciętni "grzybiarze" nie docierają.W poniedziałek 21 borowików w godzinkę,a dziś w 20 minut 18sztuk-100%zdrowe tzn.bez robaka -to lubię Edytowane 25 Września 2013 przez tofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Mi osobiście tez bardzo smakują opieńki obgotowane potem jak już wystygną z kwaśna śmietana i cebulka, taki dodatek do obiadu:) prawie jak mizeria ale bez ogóra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 My opienki smażymy . Obrażają drzewa korzenie kamienie , w skupiskach po kilkadziesiąt sztuk ... bardzo dobre do marynowania.... Dzisiejsze. .. zbieramy juz wybiórczo... opienek mało jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Obczajcie mojego rekordowego 1.5kg p.s zdrowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Do Parady Rekordów z nim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Chyba od wiosny rósł pod krzakiem albo na dobrym kupnym nawozie się wychował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 trafiają się GIGANTY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Dzisaij 3 godzinki i 3 wiadra po 10l I taki rodzynek się trafił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Jak się mieszka w dużej aglomeracji (Śląsk) to sobie można grzyba posadzić... A znaleźć to tylko te co ktoś nasadził. Ludzi przy drogach wzdłuż lasów jak na giełdzie samochodowej... Na sam widok prawych z fotek smak na barszcz przychodzi. W lodówce dyżurne pieczarki... Cierpliwie czekam do Wigilii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Jak się mieszka w dużej aglomeracji (Śląsk) to sobie można grzyba posadzić... A znaleźć to tylko te co ktoś nasadził. Ludzi przy drogach wzdłuż lasów jak na giełdzie samochodowej... Na sam widok prawych z fotek smak na barszcz przychodzi. W lodówce dyżurne pieczarki... Cierpliwie czekam do Wigilii. Może w środę ( mam nadzieję że do tego czasu podleczę grypsko ) razem skoczymy z rana na grzybki. Pokażę Ci swoje miejsce .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Może w środę ( mam nadzieję że do tego czasu podleczę grypsko ) razem skoczymy z rana na grzybki. Pokażę Ci swoje miejsce .... Brzmi interesująco, prawie jak randka... Wybacz z czasem cienko a przed Pucharem (5 dni na rybach) nie chcę się w domu podkładać. Pozdrawiam Serdecznie Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Jeszcze opieniek nie ma.Jak będąo będę zbierał je u siebie w ogrodzie .No to Józek żona się będzie chwaliła przed koleżankami ,- jak krótko Cie trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Dzisiejszy wypad zakończony zbiorem i " przyzbiorem" : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Marze o takim znalezisku zawsze jak idę do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Bardziej się cieszę z tego poroża niż z grzybów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Jutro rano las ... . Po południu szczupaki na zalewie. Wolny , od pracy dzień , a już zapełniony ... juz się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 No to Józek żona się będzie chwaliła przed koleżankami ,- jak krótko Cie trzyma Arek to mi nie grozi bo nie mam żony :lol: . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi