Luke Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 WitamUżywał ktoś tego młynka? Jak wrażenia użytkowe? Waga całkiem fajna. Ciekaw jestem jak bardzo różni się w wykonaniu od swoich droższych magnezowych kolegów Mag Pro Lite i Pro Extreeme. Myślę o rozmiarze 2000 który waży prawie tylko co 1000 z Shimano. Wszelkie info mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkowy Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Różni się tym że ma body z grafitu, a tylko rotor jest z magnezu, w extreme masz całość z magnezu, a tak poza tym to tylko design inny. No i mag pro lite ma inne przełożenie. Edytowane 11 Czerwca 2013 przez przemkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobsley Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Czy maszynka w tych pieniądzach pod okonia jest dobrym wyborem? Waga super to prawda a jak praca i hamulec? Nie ma luzów? Proszę o pomoc bo chcę go kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flymar Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 spójrz mój wpis w kołowrotkach do ULwaga sprawdzona 2 różnych egzemplarzy w 2 sklepach na ich wagach zawsze 235 i zapas 240 Gdyby mnie nie podkusiło wejść w neta i poszukać opinii o kołowrotkach do UL pewnie już bym nim łowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi