Skocz do zawartości
  • 0

Czas na metrówkę Griszy - nowy artykuł

admin

Pytanie

Wita,

Komancz, uwierz mi to nie jest nudne. Zapraszam serdecznie wszystkich miłośników dużych szczupaków do opowieści jak to Grisza złowił swoją rybę życia http://jerkbait.pl/?p=52. Zapraszam do analizy, komentarzy.

Moje serdeczne gratulacje!!!

Pozdrawiam

Remek

24 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@Komancz,

opis wyprawy jak zwykle jest super.

Skuteczność niesamowita. Myślę, że już chyba zrezygnujesz z wyjazdów do skandynawii...zresztą po co tam jeżdzić jak pod nosem macie rewelacyjną miejscówkę. :D

Jeszcze raz gratuluję wam wspaniałych wyników. :D

• 0

Super Grisza!!! Gratuluję takiej życiówy. Wy naprawdę nie musicie jeździć nigdzie więcej na szczupaki skoro pod nosem takie eldorado macie.

Komancz, rewelacyjny opis wyprawy.

Czekam na kolejny opis weekendu już za tydzień. Trzymam kciuki za metrówę mifka ;)

Pozdrawiam

• 0

Sebastian ! zapraszam serdecznie!

Wiedz, że będziecie i jesteście mile widziani w Świnoujsćiu !

Ja bywam w Szwecji, czysto towarzyskich względów. U nas wody tyle, że nie starcza siły na pływanie.

Nad jezioro Asnen jeździłem, gdyż kolega, który obsługuje nasze biuro pod wzgledem rachunkowo - prawnym, jest zapalonym wędkarzem. I ma kontakty i znajomych w Szwecji.

Natomiast wyjazd nad Roslagen z Golubiakami - to z przyjaźni i radosci przebywanai z nimi.

Z miłą checia pojechałbym z Twoją ekipa do Roslagen, ale w roku 2006 mam za duzo obowiązków, projekty, projekty. Nawet Golubiakom zaznaczyłem, ze tym razem nie dam rady.

Pozdrawiam

Robert

• 0

Robert, Grzegorz!!

Trzymanie kciuków ZAOWOCOWAŁO! Serdecznie gratuluję i szczerze zazdroszczę takich nudnych wyjazdów z przewidywalnymi wynikami... )))

Tak trzymać... I oby Was chłody nie odstraszyły... To wspaniały serial i powinien trwać i trwać... Na pewno do marca - bo potem ochrona...

Gadda-Darek :mellow:

• 0

Pozdrwiam,

gratulacje dla Griszy, rybka cudo!

@Komancz, @mifek, @jakubek - nic nie luzujcie i piszcie choćbyście łapali tylko 60 cm. Podziwiam Was za to, że potraficie docenić waleczność szczupaka i w zamian darować mu życie. Wszystkie szczupaki puszczacie, jesteście wspaniali!

Takie opisy połowów czyta się z wielką przyjemnością. Ci co tego nie komentują też napewno to czują. :D

Gratuluję odwagi za opis miejsc połowu. Mam nadzieję, że Wasze miejscówki zawsze będą rybne i Wam oraz innym wędkarzom pozwolą przeżyć niezapomniane chwile.

• 0

Fakt! Życzę każdemu takich pięknych wypraw, wspaniałych opisów ... a później ... publikacji na stronie!

Gratuluję! A poza tym ... fajnie jest, że pozwalacie tym rybom żyć dalej.

Mówisz Komanczu, że już wszystko zarezerwowane? No to ja piszę się na 2007 :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

XAVI póki co nie śmiem nawet dziękować. Embarassed Ale, najpierw musze sie tam wybrać. Przy okazji fajnie by było gdyby skończyły sie już trzcinokosy bo fragmenty trzciny są w tej chwili wszechobecne... Dno, toń, powierzchnia - wszystko jest zawalone...

• 0

Koledzy !

Dokłądnie na wodach morskich możan łapać na spinning jedną wędką. I podobnie jest na trolla. Jednakże w mojej relacji wkradły się literackie przebarwienia jakoby równocześnie łapalibysmy na 4 wędkai. Fakt na poładzie były 4 zestawy, ale w wodzie pływały dwa. Prowadząc łodkę, trzymajac rumpel jedna reką nie da sie łapać na dwie wędki. Nie mamy przymocowanych do burty specjalnych uchwytów trollingowych.

reasumujac PRZEPRASZAM !!! na usprawiedliwienie powiem, że i tak skuteczna jest tylko jedna przynęta .......

• 0

No właśnie, bo zapisy wskazują na coś zupełnie innego :huh:

cyt.: 'Ja pływam z woblerem Salmo Bullheadem 8SDR w kolorze YD, na drugiej wędce Perch SDR w kolorze PH, uwielbiam i kocham Salmiaki.' oraz, szczególnie, 'Do wody wpadają 4 woblery' oraz 'Po wpłynięciu na słynną zatoczkę, pływamy na cztery zestawy, woblery uwieszone na wędeczkach jakoby podobnie pracują'... :unsure: