admin Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Wita,Komancz, uwierz mi to nie jest nudne. Zapraszam serdecznie wszystkich miłośników dużych szczupaków do opowieści jak to Grisza złowił swoją rybę życia http://jerkbait.pl/?p=52. Zapraszam do analizy, komentarzy. Moje serdeczne gratulacje!!! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 A tak przy okazji chciałbym pogratulować bardzo udanych zdjęć. Oprócz portretówek podobają mi się ujęcia wodne ryb. Gratulacje! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Rewelacja Opis. Przez duze O. Fajna analiza miejscowek, przynet i technik. Komancz, ekspercki artykul. REWELACJA Guzu p.s. skutecznosc Waszych wypraw - absolutne MISTRZOSTWo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 @Komancz, opis wyprawy jak zwykle jest super.Skuteczność niesamowita. Myślę, że już chyba zrezygnujesz z wyjazdów do skandynawii...zresztą po co tam jeżdzić jak pod nosem macie rewelacyjną miejscówkę. Jeszcze raz gratuluję wam wspaniałych wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xavi Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Super Grisza!!! Gratuluję takiej życiówy. Wy naprawdę nie musicie jeździć nigdzie więcej na szczupaki skoro pod nosem takie eldorado macie.Komancz, rewelacyjny opis wyprawy. Czekam na kolejny opis weekendu już za tydzień. Trzymam kciuki za metrówę mifka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KOMANCZ Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Sebastian ! zapraszam serdecznie!Wiedz, że będziecie i jesteście mile widziani w Świnoujsćiu ! Ja bywam w Szwecji, czysto towarzyskich względów. U nas wody tyle, że nie starcza siły na pływanie.Nad jezioro Asnen jeździłem, gdyż kolega, który obsługuje nasze biuro pod wzgledem rachunkowo - prawnym, jest zapalonym wędkarzem. I ma kontakty i znajomych w Szwecji. Natomiast wyjazd nad Roslagen z Golubiakami - to z przyjaźni i radosci przebywanai z nimi.Z miłą checia pojechałbym z Twoją ekipa do Roslagen, ale w roku 2006 mam za duzo obowiązków, projekty, projekty. Nawet Golubiakom zaznaczyłem, ze tym razem nie dam rady.PozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Robert, Grzegorz!! Trzymanie kciuków ZAOWOCOWAŁO! Serdecznie gratuluję i szczerze zazdroszczę takich nudnych wyjazdów z przewidywalnymi wynikami... )))Tak trzymać... I oby Was chłody nie odstraszyły... To wspaniały serial i powinien trwać i trwać... Na pewno do marca - bo potem ochrona... Gadda-Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 king Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Pozdrwiam, gratulacje dla Griszy, rybka cudo! @Komancz, @mifek, @jakubek - nic nie luzujcie i piszcie choćbyście łapali tylko 60 cm. Podziwiam Was za to, że potraficie docenić waleczność szczupaka i w zamian darować mu życie. Wszystkie szczupaki puszczacie, jesteście wspaniali!Takie opisy połowów czyta się z wielką przyjemnością. Ci co tego nie komentują też napewno to czują. Gratuluję odwagi za opis miejsc połowu. Mam nadzieję, że Wasze miejscówki zawsze będą rybne i Wam oraz innym wędkarzom pozwolą przeżyć niezapomniane chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Fakt! Życzę każdemu takich pięknych wypraw, wspaniałych opisów ... a później ... publikacji na stronie! Gratuluję! A poza tym ... fajnie jest, że pozwalacie tym rybom żyć dalej. Mówisz Komanczu, że już wszystko zarezerwowane? No to ja piszę się na 2007 PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ale to zdjęcie jest niesamowite. Nazwałbym je bulldog na smyczy PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Myślę nawet, że to chyba najpiękniejsze zdjęcie wyprawy. Jest extra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grisza Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 zdjęcie super.. ale wyobraźcie sobie gościa na drugim końcu tej plecionki.. hihi jaką on miał minę... haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grisza Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 acha... i obiecaliśmy sobie że następnym razem (jak się uda) będzie krótki filmik z cyfrówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pedros Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Grisza, kurcze ...... brak słów JESTEŚCIE NIESAMOWICI!!!Wielkie gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pedros Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Grisza, fajna czapeczka. A męskiej nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grisza Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 @Pedros.. porozmawiam sobie później... <_< ta czapka ma wszystkie czapki pod sobą haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 XAVI póki co nie śmiem nawet dziękować. Ale, najpierw musze sie tam wybrać. Przy okazji fajnie by było gdyby skończyły sie już trzcinokosy bo fragmenty trzciny są w tej chwili wszechobecne... Dno, toń, powierzchnia - wszystko jest zawalone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Grisza oczywiście BIG Garatulsy. I jedno pytanie... Czemu tylko 108 <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 pytanie: czy na wodach, na których łowicie, obowiązuje RAPR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Wody, na których łowimy podlegaja ustawie nieco innej. Są trochę inne wymiary, okresy ochronne i tego typu rzeczy. A o co chodzi???? W czym można Ci pomóc?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Pewnie chodzi o trolling na 4 wędki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 dokładnieu siebie mogę tylko na jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 akurat w tym momencie nie mam przy sobie pelnego regulaminu. ale wiem ze na zalewie obowiazuje juz te same przepisy co i na morzu. Trzeba by zapytac kogos bardziej w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KOMANCZ Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Koledzy !Dokłądnie na wodach morskich możan łapać na spinning jedną wędką. I podobnie jest na trolla. Jednakże w mojej relacji wkradły się literackie przebarwienia jakoby równocześnie łapalibysmy na 4 wędkai. Fakt na poładzie były 4 zestawy, ale w wodzie pływały dwa. Prowadząc łodkę, trzymajac rumpel jedna reką nie da sie łapać na dwie wędki. Nie mamy przymocowanych do burty specjalnych uchwytów trollingowych. reasumujac PRZEPRASZAM !!! na usprawiedliwienie powiem, że i tak skuteczna jest tylko jedna przynęta ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 No właśnie, bo zapisy wskazują na coś zupełnie innego cyt.: 'Ja pływam z woblerem Salmo Bullheadem 8SDR w kolorze YD, na drugiej wędce Perch SDR w kolorze PH, uwielbiam i kocham Salmiaki.' oraz, szczególnie, 'Do wody wpadają 4 woblery' oraz 'Po wpłynięciu na słynną zatoczkę, pływamy na cztery zestawy, woblery uwieszone na wędeczkach jakoby podobnie pracują'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Wita,
Komancz, uwierz mi to nie jest nudne. Zapraszam serdecznie wszystkich miłośników dużych szczupaków do opowieści jak to Grisza złowił swoją rybę życia http://jerkbait.pl/?p=52. Zapraszam do analizy, komentarzy.
Moje serdeczne gratulacje!!!
Pozdrawiam
Remek
24 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi