admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Co roku pojawia się to samo pytanie. Co chcielibyście dostać od Mikołaja 6 grudnia albo pod choinkę? Dlaczego pytam? Bo zawsze w tych wypowiedziach znajdę pomysł na jakiś prezent dla siebie no i fajnie pofantazjować. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Po choinkę? Curado 201. To tyle w temacie. Wędka do niego, już się powoli montuje w pewnej pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 fajną oddychającą kurteczkę na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theslut Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Chyba się zaraziłem http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info.php?cPath=22 _80_159_179&products_id=504 i wygląda na to, że leczenie będzie kosztowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Powiedz do czego chcesz tego używać Rozumiem, że spinning? Bo jeśli tak to kijek pod Ya-Mambę czyli delikatniutki kijek do jiggowania PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Wycieczkę wędkarską co najmniej 2-tygodniowa na jakiś rybny akwen połączoną z płatnym urlopem u pracodawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Silnik 4 suwowy Yamaha 80KM: Yamaszka Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danielXR Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 bilet na tygodniowy pobyt na np Belize, a potem tylko krótkie spodenki, flats'y, bonefishe....cholera, już się rozmarzyłem. A będą jak zwykle skarpetki od teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 fajną oddychającą kurteczkę na ryby szpiegu chciałbyś zeby Ci tak ktoś dyszał pod nosem jak na rybach jesteś swoją droga takie kurteczki to fajna sprawa, choc jak ostro pada to tylko guma pomaga Co do mikołajków to mam przerypane,bo jednoczesnie mam urodziny szustego,i Mikołaj mnie w konia robi <_< bo daje jeden podarek i sciemnia,że to za dwie uroczystości <_< Od mikołaja życzę sobie może Monolocka ITO,a jak nie to se sam kupie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 bilet na tygodniowy pobyt na np Belize, a potem tylko krótkie spodenki, flats'y, bonefishe....cholera, już się rozmarzyłem. A będą jak zwykle skarpetki od teściowej ooooo dobrze gadasz jeszcze tylko doliczyc do tego tarpoon i barracudę i tez mogę dostać taki wypadzior,może nie na albule choc to ładna Brzanka ,ostatecznie jak nie to,To okonie nilowe może na Viktori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theslut Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 7,4 ft, medium fast (F4 - medium?), 1/16-5/8 oz, 5-16 Lbs - myślę, że do chodzenia za pstrągiem by się nadał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 równie dobrze może być 2 tygodniowy hard core nad Rio Gallegos w Argentynie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Evergreen Opus-1. Juz raz prawie go kupilem ale teraz sie chyba zdecyduje Ewentualnie korbke z carbonu do ITO Monoblock. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 7,4 ft, medium fast (F4 - medium?), 1/16-5/8 oz, 5-16 Lbs - myślę, że do chodzenia za pstrągiem by się nadał ? wybrałbym co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Chciałbym Św. Mikołaju dostać przepustkę na 3, 4 dni forumowego zlotu pstrągowego . Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ja to chyba chciałbym w prezencie dostać bilet na wyprawę na Musky zgwarancją wyciągnięcia choć jednego PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ja na serio chciałbym dostać na MIKOŁAJA od pracodawcy PŁATNY urlop na 1 rok aby móc w spokoju zająć się swoim jedynym hobby, jakim jest wędkarstwo No i przydałby się multek SHIMANO Metanium Mg7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 A to Mikołaj na urlop ma isc? że na niego urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 F4-610XDti ELSEIL + jakąś rzekę obfitującą w duże ryby w odległości 50m od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Zostać rentierem! Ale się rozmarzyłem! Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theslut Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 A masz coś konkretnie na myśli, czy tylko to, że ten by nie był odpowiedni? Wszelkie sugestie mile widziane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MefistoFishing Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Na pstrucha pod spiner to może takowy ? http://www.megabass.co.jp/product_detail.php?keyid=225&i tem1=2 Ja bym chciał dla siebie Sight Fischerka , ale nie ma na razie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Aby mikołaj nie zbiedniał to mi wystarczyłoby revo a jakby mógł to dobrą jerkówkę na wiosnę .Ubranie sapiące na plecy sam bym wtedy sobie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Na pstrucha pod spiner to może takowy ? http://www.megabass.co.jp/product_detail.php?keyid=225&i tem1=2 Ja bym chciał dla siebie Sight Fischerka , ale nie ma na razie Pozdrawiam Dokładnie ale ... ta w porównaniu do Jade jest jeszcze delikatniejsza. Wszystko zależy od tego jakie pstrągi i gdzie. Na Pasłękę to chyba bym inwestował w Jade ... tradycyjne polskie siurki to Pagani. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 A ja prosze sw. Mikolaju o Kolowrotek Shimano Stradic 4000FH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theslut Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Tyż fajny . Czymś podobnym łowię tylko, że zmontowanym w kraju, oczywiście z mniejszymi odczuciami wyższymi. Ten pagani jest opisany jako medium/light i myślę, że pozwoli to na wyholowanie nawet ładnego pstrągala ale nie pozwoli na zatrzymanie go podczas holu w trudnym łowisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Co roku pojawia się to samo pytanie. Co chcielibyście dostać od Mikołaja 6 grudnia albo pod choinkę? Dlaczego pytam?
Bo zawsze w tych wypowiedziach znajdę pomysł na jakiś prezent dla siebie no i fajnie pofantazjować.
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
7
6
6
5
Popularne dni
30 Lis
59
6 Gru
8