admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Co roku pojawia się to samo pytanie. Co chcielibyście dostać od Mikołaja 6 grudnia albo pod choinkę? Dlaczego pytam? Bo zawsze w tych wypowiedziach znajdę pomysł na jakiś prezent dla siebie no i fajnie pofantazjować. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 A ja prosze sw. Mikolaju o Kolowrotek Shimano Stradic 4000FH Jeden już taki mam, poproszę o drugi i Curado 301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ja to chyba chciałbym w prezencie dostać bilet na wyprawę na Musky zgwarancją wyciągnięcia choć jednego PozdrawiamRemek no takich rzeczy to nawet w erze nie daja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 może nie będę zbyt oryginalny ale mi wystarczy po prostu więcej czasu dla siebie, dla Ośmiorniczki (czyt. mojej kobiety) no i oczywiście na ryby... z potrzebami sprzętowymi już sobie poradziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anguiler Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Bilet na wędkarską wyprawę do Skandynawi. Bez szaleństw z Norwegią, mogą być szwedzkie szkiery i szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 wyprawa na tiekie uklejki byłaby superhttp://pl.youtube.com/watch?v=1X3rbPxSJDk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Gdy się pozostawi wybór Mikołajowi to można dostać krawat. Staram się więc Go wyręczać. W tym roku muszę wymienić parę ciuchów. Kija miałem nie kupować, ale Sage wychodzi z mojej ulubionej serii SLT, jak trafię na wyprzedażach to 5 (9'6'') i może jeszcze 7 (10')- to już pod choinkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Hmmm wiec tak Daiwa Adventage HSTA Jeszcze mógłby dorzucić Majora Crafta Day's lub Arivalla PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 A ja najchętnie pojechał bym teraz do Jerzego na ryby tylko biletu nie przysyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Dostać to czego jeszcze nikt nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Siksa Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 A ja chciałbym być zdrowy jak najdłużej. Bez superanckiego sprzetu przezyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Suchy498 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Abu Revo SX lub Curado 201 ale to tylko mażenie które sam bym sobie musiał spełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 A ja bym chcial dostac od mikolaja lodz Jaka, obojetne, wazne zeby byla odlotowa <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Poszukiwany mikołaj (żywy lub martwy) który spełni te wszystkie życzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 A ja to już z Gumo na jednym wózku jade aby Mikołaj się nie przedźwigną.a reszte zostawie losowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Trochę wolnego czasu... sprzęt, ten co mam, mi w zupełności wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Jakaś jerkóweczka by się przydała pod choinką Chyba pojadę na Wawelską i zostawię liścik z takim życzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ja wczoraj odebrałem mikołajowy prezent , teraz to czas i zdrowie by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 pablom a co to taki Mikołaj wcześniak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Jeden budowniczy wędek nie mógł się doczekać efektu i się pośpieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 integ3r Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Hehe mój Św. Mikołaj zjawi się juz pojutrze rano wraz z nowa jerkowka :)kilka dni przed 6 grudnia, ale tak bylo mu po drodze. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ja poprosze Bassboata z silnikiem + wózek, CD BLSJH2118MH oraz Daiwa Saltiga Game 3500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 No cóż w cuda nie wierzę ale metanium mg7 lub antares AR... I do tego jakąś fajna wędka do 17 funtów mocy np. Avid. A co do was koledzy to wiem komu spełni się marzenie ale poza tym że chodzi o multik nic więcej nie powiem bo obiecałem dotrzymać tajemnicy <_< a teraz życzę miłego myślenia komu gwiazdor zrobi niespodziankę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chrzanek Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 A ja bym chciał dostać taką obrotówkę,na którą bierze zawsze i wszędzie <_< dopiero bym miał radochę przy holu kolejnego metrowego szczupaka,czy kilowego okonia ....mmm,miło pomarzyć. A z realnych życzeń to jakiś multik i wędkę do niego,ale to mikołaj chyba spełni,bo obiecał już tylko jeszcze niech mnie nauczy łowić tym a dla nasz wszystkich życzę,żeby mikołaj zarybił wszystkie wody Polski ( no i jeszcze obcinał zestawy niektórym nieżyczliwym kolegom,co to zabierają metrowe szczupaki [znaczy cztery szczupaczki/metr ]).Takie skromne życzonka Pozdrawiam,w szczególności Andrzejów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Więcej wolnego czasu i zdrowia,bo ostatnio jednego i drugiego mi brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 No i do tego może jeszcze ze 2 stradic'ki 4000 i 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Co roku pojawia się to samo pytanie. Co chcielibyście dostać od Mikołaja 6 grudnia albo pod choinkę? Dlaczego pytam?
Bo zawsze w tych wypowiedziach znajdę pomysł na jakiś prezent dla siebie no i fajnie pofantazjować.
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
7
6
6
5
Popularne dni
30 Lis
59
6 Gru
8