Skocz do zawartości
  • 0

Niedługo Mikołajki - co byście chcieli dostać wędkarskiego?

admin

Pytanie

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Gdy się pozostawi wybór Mikołajowi to można dostać krawat. Staram się więc Go wyręczać. W tym roku muszę wymienić parę ciuchów. Kija miałem nie kupować, ale Sage wychodzi z mojej ulubionej serii SLT, jak trafię na wyprzedażach to 5 (9'6'') i może jeszcze 7 (10')- to już pod choinkę :D.

• 0

No cóż w cuda nie wierzę ale metanium mg7 lub antares AR... I do tego jakąś fajna wędka do 17 funtów mocy np. Avid. A co do was koledzy to wiem komu spełni się marzenie ale poza tym że chodzi o multik nic więcej nie powiem bo obiecałem dotrzymać tajemnicy <_< a teraz życzę miłego myślenia komu gwiazdor zrobi niespodziankę. Pozdrawiam

• 0

A ja bym chciał dostać taką obrotówkę,na którą bierze zawsze i wszędzie <_< dopiero bym miał radochę przy holu kolejnego metrowego szczupaka,czy kilowego okonia ....mmm,miło pomarzyć.

A z realnych życzeń to jakiś multik i wędkę do niego,ale to mikołaj chyba spełni,bo obiecał już :mellow: tylko jeszcze niech mnie nauczy łowić tym Embarassed a dla nasz wszystkich życzę,żeby mikołaj zarybił wszystkie wody Polski ( no i jeszcze obcinał zestawy niektórym nieżyczliwym kolegom,co to zabierają metrowe szczupaki [znaczy cztery szczupaczki/metr :( ]).Takie skromne życzonka :D :D

Pozdrawiam,w szczególności Andrzejów.