admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Co roku pojawia się to samo pytanie. Co chcielibyście dostać od Mikołaja 6 grudnia albo pod choinkę? Dlaczego pytam? Bo zawsze w tych wypowiedziach znajdę pomysł na jakiś prezent dla siebie no i fajnie pofantazjować. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ja to bym chciał...tokarkę ..ale ja to chyba jakis zoboczony jestem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Tokarke,najlepiej to pewnie taką 20-letnią,co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Mój to może nawet przyjdzie jutro ale ... na razie nie dał sygnału , że wskoczy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Remek pewnie Twój Mikołaj łowi bolki i wię co przynieść apropo,że tak sie wysłowię, wątku o boleniowym kołowrotku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Niech zgadne co Ci przyniesie......aparat Jakis szybki ten Mikołaj,chyba przesiadł sie z reniferów na F-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MefistoFishing Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 A ja mam jeszcze jedno życzenie Aby było w naszych wodach więcej krumpia i ososia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Niech zgadne co Ci przyniesie......aparat Liczę na to, że właśnie jutro nastąpi ta wiekopomna chwiła PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Może to nikonki a nie mikołajki ,a od Mikołaja może jeszcze jakis inny prezent dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukomat Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Ja bym sobie zyczyl, zeby z okazji 6 grudnia, moj zaklad pracy (!), a konkretnie pani Krysia z biura odpowiedziala na moje podanie o urlop, dwa pierwsze tygodnie stycznia, bo chcialbym wreszcie odwiedzic ojczyzne i zamoczyc kija w mrozny poranek nad ktoras z pomorskich rzek. Idealem byloby, gdyby przez przypadek trafil w moje rece grafik na nastepny rok, to bym zajal sie rowniez organizacja rozkladu jazdy wedkarskiej na kolejny sezon... Przepraszam, ale jakos musialem odreagowac juz mi lepiej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 A ja bym sobie i innym życzył aby kochany Św.Mikołaj zabrał dosiebie wszystkich kłusoli znad Parsęty i innych rzek trociowych.Może tam u siebie znajdzie dla nich bardziej sensowną robotę.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Normalnie...lódz do plywania po Baltyku i motorek z 70HP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomaszek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 To ja poproszę R1250 Fisher Pro z max wyposażeniem, dobrze nafaszerowanego wypasioną elektroniką od Raymarine oraz karnet na cumowanie go w wybranym porcie przez najbliższe 7 lat (włączając w to tankowanie, przeglądy i sprzątanie) http://www.rodman.es/fileadmin/docs/R1250FP.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jersey Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 ja mikołaja poproszę o młynek do kija trociowego (może być tierra 3000), zapasową szpulę do pstrągowej ceraty i garść miedziaków na uzbrojenie 3S76mlxf2 od st.croix. z góry dziękuję, św. mikołaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 ja bym chcial, zeby mi mikolaj jezioro i pobliskie rzeczki sandaczem i black bassem zarybil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mkuczara Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 No to pojade z grubej rury: -autko terenowe, moja Brava to na ryby ale chyab tylko w miescie:), -a na dodatek łodke do plywania po Wisle, mam tyle niesiagalnych miesjcowek w pamieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warciak Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 -2 miesiące urlpou-pole naftowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Ja mam jak Tornado, Kuba i Gumo.... Dla mnie 50koni by stykneło całkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 standi,no to i jakas spora stajnia musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja bym chcia od Mikolaja nowy kij na odrzańskie klenie A także torbe spinningową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 kamerę wielkoformatową 4x5 np. ToYo field 45A....do fotografowania koralowych ryb.. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 A ja bym sobie jeszcze życzyl aby na rzece Bug byl wprowadzony zakaz używania łodzi motorowych i innego sprzętu motorowego,moze sw.Mikolaj spelni moją prosbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ja mam jak Tornado, Kuba i Gumo.... Dla mnie 50koni by stykneło całkowicie Ja także dołączam. 50KM i będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 To co, może jakiś wspólny list do mikołaja, niech wie że ma 2x50hp, raz 80 i raz coś koło tego, najchętniej yamahę w 4suwie.... może jakiś rabacik dostanie jak na raz kupi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Pochwale sie jako pierwszy co mi dzis przyniosl sw.Mikolaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 I jeszcze to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Co roku pojawia się to samo pytanie. Co chcielibyście dostać od Mikołaja 6 grudnia albo pod choinkę? Dlaczego pytam?
Bo zawsze w tych wypowiedziach znajdę pomysł na jakiś prezent dla siebie no i fajnie pofantazjować.
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
7
6
6
5
Popularne dni
30 Lis
59
6 Gru
8