Skocz do zawartości
  • 0

Niedługo Mikołajki - co byście chcieli dostać wędkarskiego?

admin

Pytanie

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

A ja czekam na......kalesonki oddychające, podkoszulek i majty z tego samego materiału.

Każdemu należy się odrobina luksusu podczas zimowego pstrągowania :lol:

Dodatkowo spodziwam się też dostać - ponoć skuteczny odczepiacz do wabików, sznur tonący do muchówki i niezłą gromadkę woblerowych kandydatów na killery.... B)

• 0

Biosteron masz szczęście że Mikołaj już do Ciebie zawitał bo inaczej wnioskowałbym za szlabanem za wypowiedzi w sprawie zmechanizowanych :lol:ale jak nie odwołasz to już my z Panem Gwiazdorem pogadamy <_< Tornado

@tornado ta prosba dotyczyla sie tylko do rzeki Bug :D

• 0

Chociaż już kilka dni po Mikołajkach to pozwolę sobie pochwalić się co dostałęm Otóż Mikołaj w postaci uroczej, długowłosej brunetki przyniósł mi oprócz markowego T-shirtu i ulubionej czekolady bardzo ładny, wędkarski kalendarz. Nie tam żadne oklepane fotki poprzeplatane reklamami, ale pełen bardzo ładnej, komputerowej grafiki - ryby w swoim naturalnym żywiole. Podobny od tego samego Mikołaja dostałem rok temu i było tyle radości, że Mikołaj postanowił ponowić niespodziankę. Poniżej kilka fotek wybranych miesięcy :D

post-401-1348913679,601_thumb.jpg

post-401-1348913679,6914_thumb.jpg