admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Co roku pojawia się to samo pytanie. Co chcielibyście dostać od Mikołaja 6 grudnia albo pod choinkę? Dlaczego pytam? Bo zawsze w tych wypowiedziach znajdę pomysł na jakiś prezent dla siebie no i fajnie pofantazjować. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 fajne wobki ! sprawdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radzio Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 A ja czekam na......kalesonki oddychające, podkoszulek i majty z tego samego materiału.Każdemu należy się odrobina luksusu podczas zimowego pstrągowania Dodatkowo spodziwam się też dostać - ponoć skuteczny odczepiacz do wabików, sznur tonący do muchówki i niezłą gromadkę woblerowych kandydatów na killery.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 A ja od teściowej dostałem wełniane kalesony Może pod choinka znajdę coś bardziej wyszukanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 tofik nie marudz! na styczeń będa jak znalazł... ja to swego czasu u mojej (przyszlej) teściowej zamowilem dwie pary grubaśnych wełnianych skarpeciochów wlasniena ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Biosteron masz szczęście że Mikołaj już do Ciebie zawitał bo inaczej wnioskowałbym za szlabanem za wypowiedzi w sprawie zmechanizowanych :lol:ale jak nie odwołasz to już my z Panem Gwiazdorem pogadamy <_< Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 sw Mikołaj chce dostac nowy łodka mexico 3 osobowy i silnik mercury 3.0 i wycieczka do Hiszpanie jezioro EBRO tam super branie SUMA <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Biosteron masz szczęście że Mikołaj już do Ciebie zawitał bo inaczej wnioskowałbym za szlabanem za wypowiedzi w sprawie zmechanizowanych :lol:ale jak nie odwołasz to już my z Panem Gwiazdorem pogadamy <_< Tornado @tornado ta prosba dotyczyla sie tylko do rzeki Bug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ebro to nie rzeka?? Ja chyba byłem niegrzeczny bo johnson 25hp jak zwykle straszy za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Do dzisiaj myslalem ze to rzeka Czlowiek uczy sie cale zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anguiler Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Chociaż już kilka dni po Mikołajkach to pozwolę sobie pochwalić się co dostałęm Otóż Mikołaj w postaci uroczej, długowłosej brunetki przyniósł mi oprócz markowego T-shirtu i ulubionej czekolady bardzo ładny, wędkarski kalendarz. Nie tam żadne oklepane fotki poprzeplatane reklamami, ale pełen bardzo ładnej, komputerowej grafiki - ryby w swoim naturalnym żywiole. Podobny od tego samego Mikołaja dostałem rok temu i było tyle radości, że Mikołaj postanowił ponowić niespodziankę. Poniżej kilka fotek wybranych miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anguiler Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 I jeszcze dwie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 He, he. Ja, zdaje się, pozyskałem następcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grego Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Chyba czas zmienić tytuł wątku, a w zasadzie słowo Mikołajki na Święta i znów będzie aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukexio Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 He, he. Ja, zdaje się, pozyskałem następcę hehe maly chlopiec chyba chce rzucac przyniety do wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Co roku pojawia się to samo pytanie. Co chcielibyście dostać od Mikołaja 6 grudnia albo pod choinkę? Dlaczego pytam?
Bo zawsze w tych wypowiedziach znajdę pomysł na jakiś prezent dla siebie no i fajnie pofantazjować.
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
7
6
6
5
Popularne dni
30 Lis
59
6 Gru
8