jerry hzs Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Na rece Andrzeja Turskiego skladam zyczenia wszystkiego najlepszego , duzo zdrowia i pieknych wypraw ,,,wszystkim naszym Andrzejom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Najlepszego, dla WSZYSTKICH Andrzejów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 No to ja też sie przyłącze do życzeń wszystkiego najlepszego,i oczywicha sukcesów wędkarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 A tak i życzmy im dużo Czystej i Rybnej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ja również sie dołączę do życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Wszystkim bez wyjątku Andrzejom życzę połamania kija oby nie przy laniu wosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 integ3r Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Wszystkim Andrzejom taaaakiej rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ginel Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Wszystkiego najlepszego. Szkoda, że ten ród Andrzejkowy pomału ginie:( Wyczytałem, że na kilka tyśiaków urodzonych maluchów Andrzejami stało się dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 NAJLEPSZEGO!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Wszystkiego NAJ dla wszystkich Andrzejów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 at305 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Wzruszyłeś mnie. Dzięki Tobie i wszystkim za pamięć. Andrzej Turski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ja rówież się dołączam! Zazdroszcząc podaję, że moje imieniny są 1 pażdziernika Andrzeju, częściej do nas wpadaj - pisz, bo jaskółki donoszą, że dzielnie łowisz na casting ryby a Ty zupełnie cicho siedzisz. Zapraszamy na nasze następne spotkanie! Koniecznie przyjdź. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Wszystkiego najlepszego! Oj ciężka głowa od świętowania Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 andrew Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Dzieki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 at305 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Ja też ,jeszcze raz dzięki wszystkim. AT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Z bolącą głową i ja dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jerry hzs
Na rece Andrzeja Turskiego skladam zyczenia wszystkiego najlepszego , duzo zdrowia i pieknych wypraw ,,,wszystkim naszym Andrzejom
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi