godski Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Jak z rana nastawić tak echo, abo po spłynieciu pokazało ilość przebytych kilometrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Instrukcja, strona 89 mówi że musisz mieć czujnik prędkości byś mógł śledzić przebytą na wodzie odległość. Ale wydaje mi się że powinno to się dać jakoś wyciągnąć ze śladu. Echo mam w garażu i nie mam jak sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Musi się dać z GPS-a śledzić przebytą odległość. Na razie znalazłem jedynie mierzenie odległości od zaznaczonego punktu. Ale co mi to da? Wracając do przystani będę miał zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 ale zawsze możesz wziąć ze soba Kaśkę (Auto Mapa) w np. w smartfonie i będzie przebyta odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nrt80 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Musi się dać z GPS-a śledzić przebytą odległość. Na razie znalazłem jedynie mierzenie odległości od zaznaczonego punktu. Ale co mi to da? Wracając do przystani będę miał zero. dodaj na ekran odległość "wyprawy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) Ale jak? Jest na ekranie cos takiego jak TRIP, ale to się prawie nia zmienia. Edytowane 12 Czerwca 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 inzynieroneteu Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 mozesz ustawiac sobie zeby mierzyl,dlugosci chyba dwoch tras i calego wyjazdu, trzeba tylko w opcjach ustawic od jakiej predkosci plyniecia ma liczyc ze plyniesz a nie dryfujesz. Nie mam jak teraz sprawdzic dokladnie bo swojego hds sprzedalem, a nowego jesze nie odebralem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Jest ODO i wyprawa. Tylko jak to wyzerować? Mam od kilku wypraw cały czas na ekranie "TRIP 15,1" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Juz wiem. I stosuję. Trzeba wejść do menu pliki i tam jest kalkulator podróży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
godski
Jak z rana nastawić tak echo, abo po spłynieciu pokazało ilość przebytych kilometrów?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi