Hector Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Witam jako że planuję urlop poszukuje wszelkich informacji na temat jezior ; Modzerowskie Długie , Borzymowskie ( Choceń ). Jeziora te są we władaniu Gospodarstwa Rybackiego Włocławek więc pierwsze pytanie to czy jeszcze tam coś pływa bo w opisie są sandacze, okonie ,szczupaki (a nie ukrywam że te pierwsze interesują mnie najbardziej) czy skutecznie zdążyli posprzątać jeziora z ryb ? Jak z czystością wody (dziecko). Szukam tam jakiegoś w miarę kameralnego pola namiotowego z miejscem do zeslipowania łajby i możliwością ładowania aku. Za wszelkie info z góry dziękuje. Edytowane 30 Czerwca 2013 przez Hector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Kolego zapomni o jakimkolwiek wędkarskim eldorado, mieszkam w okręgu płocko-włocławskim, niestety włocławek ma taką politykę rycbacką że za bardzo nie ma się czym chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hector Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Kolego zapomni o jakimkolwiek wędkarskim eldorado, mieszkam w okręgu płocko-włocławskim, niestety włocławek ma taką politykę rycbacką że za bardzo nie ma się czym chwalićZ rybami u Was nie jest jeszcze tak tragicznie . Łowię często na jednym z jezior Twojego okręgu ( co prawda jezioro we władaniu pezetwu a nie gospodarstwa rybackiego) i nie jest źle . Trochę szczupaka ( trafiają się klocki) i ładnego okonia . Ale ja mam schorzenie zwane sandacz i tylko to mnie kieruje w stronę ww. jezior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Z rybami u Was nie jest jeszcze tak tragicznie . Łowię często na jednym z jezior Twojego okręgu ( co prawda jezioro we władaniu pezetwu a nie gospodarstwa rybackiego) i nie jest źle . Trochę szczupaka ( trafiają się klocki) i ładnego okonia . Ale ja mam schorzenie zwane sandacz i tylko to mnie kieruje w stronę ww. jezior.Jeżeli Ciągnie Cię sandacz to powinieneś wybrać kierunek Opolszczyzna- Paczków, Otmuchów, Turawa a nie Włocławek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hector Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Wszystko fajnie tylko to ma być wyjazd z rodziną gdzie ryby rano a reszta dnia z rodzinką . Turawa , Czorsztyn itp zostaje na jesienne wyjazdy typowo wędkarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi