Arczi60 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Jemy tylko to co sami złowimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ja uwielbiam grzyby, jesienia na nadbuzanskich lakach jest ich cala masa, takich z malymi kapeluszami Panie pozniej to sie ryby lowi, jeden nawet twierdzil, ze wyciagnal poniemiecki czolg, w dodatku na swiatlach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ja uwielbiam grzyby, jesienia na nadbuzanskich lakach jest ich cala masa, takich z malymi kapeluszami Panie pozniej to sie ryby lowi, jeden nawet twierdzil, ze wyciagnal poniemiecki czolg, w dodatku na swiatlach tak mi się przypomniało w związku z grzybami "parasolkami"....znajomi sobie pizze zrobili z owymi grzybkami,zjedli ale dwa kawałki zostały,przyszedł ojciec z pracy (lekarz) no i wiele nie myśląc zjadł... po niecałej godzince ubrał zimową kurtę,czapę i rękawica złapał za łopatę i przed domem zaczął odśnieżać.... nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie jeden szczegół... otóż było to 25 lipca ok godziny 13 i z tem sięgającą 35st... także jestem w stanie uwierzyć nie tylko w czołg ale i w odnalezienie bursztynowej komnaty... pzdr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 krystiano...zaciekawiłeś mnie tymi grzybami ,znasz jakąś miejscówke pod wrockiem gdzie występują,najlepiej na gps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 zapraszam do siebie (jak wrócę z Niemiec) połowimy,pozbieramy.... ale odśnieżać nie będziemy (mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 ok czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ja tam "wsysam" to co mi żona zrobi a kto nie ma "baby" to jego problem a tak na poważnie to na wypad nad wode biore głownie coś do picia - wode gazowaną dobrze schłodzoną + ew gorzką czekoladę lub w ramach rozpusty Prince polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Hmmm coś mi się zdaje, że oprócz grzybów na tej pizzy musiały znaleźć się strzępki kartoników, które niegrzeczni chłopcy wkładają pod język. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 myślę,że jest to wielce prawdopodobne... bo nie wiem czy "tylko" po tych grzybach można mieć takie nieprzeciętne halo...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Nie takie cyrki widziałem po halunach Ale gość musiał wyglądać komicznie z tą łopatą do śniegu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Wojtek,jak ja to zobaczyłem to... po prostu masakra a jak się później jeszcze dowiedziałem jak do tego doszło,ta pizza itd no to "zszedłem" prawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Od razu mi się skojarzyło. Heheh 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Popłakałem się z rana .Przy takim wędkarskim prowiancie człowiek staje się łowcą doskonałym, nie dość, że nic nie umknie stale patrolującemu okolicę wzrokowi, to jeszcze można lewą ręką dżigować, prawą smużyć, a stopą, nagle wyposażoną w zadziwiająco chwytne palce, ryby podbierać. I tak trzy dni, w każdej pogodzie, zlecą jak pięć minut. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Ale go wykręciło hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Podzielność uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Śniadanie Mistrzów . Po takim posiłku to bolenie w locie można by było łapać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Oj dobrze go sklepało Jednak duża część osób na popularnym Sunrise ma lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Wracajac do tematu. Jedzonko na weekendowym wypadzie na rybki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 To już napisz teraz do czego mi ślinka cieknie. To się kurka siwa nazywa wędkowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Kurka siwa po ciezkim dniu na rybach dobre jadło to u mnie podstawa to karkóweczka akurat i cebulka a obok dochodzi kasza gryczana mniam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Jako osobnik lubiący, zjeść i zapić, zawsze, nieważne czy po rybach, na rybach czy w trakcie ryb, nie mogę się nie zgodzić ... kurka ... wiadomo jaka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Kurka ... to nie jedzenie, tylko wielkie żarcie. A gdzie ascetyzm, medytacja i nucenie przy wędce mantry " Om mani padme hum" ja się pytam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 (edytowane) Ja tu tak sobie gadam, kozaczę, ale prawdziwego wędkarskiego biwaku to już dawno nie uświadczyłem.Na czas, który teraz mogę na rybki poświęcić to dwa banany i baton wystarczą, i to w pędzie jedzone, po drodze na kolejną główkę bo czasu szkoda.A mantry nucę, owszem, zazwyczaj pod nosem, samoistnie, poprzedzone najczęściej wpadnięciem w bobrzą jamę, złośliwym zaczepem, tudzież splugawieniem podeszwy treścią kiszek kolegi wędkarza, który jak na złość, miał czas na biwak. Edytowane 15 Lipca 2013 przez Dagon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Jak łowię nad Lipówką to czasami zamawiam Pizze 50cm Idealny rozmiar dla 2 osób....kurcze zgłodniałem idę coś wszamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi